Lovi23
Fanka BB :)
Myślisz, że to może być ciąża? Tylko chyba za wcześnie na jej objawy.Tak się dziwnie czuje rano poczułam jak bym miała zwymiotować piersi mnie bolą i dziwnie się czuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślisz, że to może być ciąża? Tylko chyba za wcześnie na jej objawy.Tak się dziwnie czuje rano poczułam jak bym miała zwymiotować piersi mnie bolą i dziwnie się czuje
Skoro [emoji173][emoji173] w dni plodne to moze byc ciąża tylko wlaasnie na objawy raczej za wcześnie [emoji57]Myślisz, że to może być ciąża? Tylko chyba za wcześnie na jej objawy.
To zaoszczędzicie na czasie.. Tylko żeby właśnie spokój na drodze był..No mam nadzieje ze w piatek przed poludniemm nie bedzie tragedii na drogach i szybko dojedziemy [emoji6] przystankow nie robimy [emoji6]
Myślisz, że to może być ciąża? Tylko chyba za wcześnie na jej objawy.
Ewelina moze tak reagujesz na stres zwiazany z ta rozmowa z Twoim chlopakiem. Ze Ci niedobrze. Na objawy za wcześnie jest jesli to ciaza.
To zaoszczędzicie na czasie.. Tylko żeby właśnie spokój na drodze był..
@Ewelinka2000 Podejdź na luzie do tego. Wiem, że nie jest łatwo.. Ale mdlić Cię może z nerwów lub ze stresu.
A miałaś tak zawsze?Bardziej chyba oznaka na okres jeszcze tydzień wiec małe szanse chyba [emoji174]
A miałaś tak zawsze?