reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ewelina - pewnie teraz się stresujesz ta rozmowa z partnerem [emoji12] I stąd te objawy typu mdłości.

Trochę też nie rozumiem zachowania Twojego partnera, wyraźnie mu tlumaczysz, że nie bierzesz tabletek... on sobie korzysta ile wlezie, a później zdziwiony... twierdzi, że teraz nie czas na dziecko [emoji849]

Ja go nie rozumiałam. Wczoraj w końcu pogadaliśmy o tym wszystkim tak 1000% szczerze i teraz to rzuca inne światło na tą sprawę on się poprostu pogubił. Bo chce żeby wszystko było dobrze żebyśmy mieli czystą kartę abyśmy mogli założyć rodzine on chce mieć ze mną dzieci gdyby tak nie było nie kończył by we mnie w te 4 dni sam pogubił myśli przez co ja ich nie mogłam odnaleźć. [emoji23][emoji20][emoji173]️

reklama
Ja go nie rozumiałam. Wczoraj w końcu pogadaliśmy o tym wszystkim tak 1000% szczerze i teraz to rzuca inne światło na tą sprawę on się poprostu pogubił. Bo chce żeby wszystko było dobrze żebyśmy mieli czystą kartę abyśmy mogli założyć rodzine on chce mieć ze mną dzieci gdyby tak nie było nie kończył by we mnie w te 4 dni sam pogubił myśli przez co ja ich nie mogłam odnaleźć. [emoji23][emoji20][emoji173]️
Aha... To oboje się pogubiliscie [emoji39]
No szczera rozmowa jest bardzo ważna.

A ja Ewelina nadal nie rozumiem zachowania Twojego chłopaka. Jest swiadomy ze nie bierzesz tabletek, i konczy w Tobie. Ty walkujesz pewnie non stop temat dziecka i On nagle Ci mowi ze nie wie czy chce...no kurde! Powtórzę sie ale dziecko to nie zabawka! A mam wrazenie ze Twoj chlopak to jeszcze troche takie dziecko, raz chce, raz nie...chcesz miec dziecko z dzieckiem?? Decyzja o dziecku powinna byc dobrze przemyslana! Przez obie strony. A u Was widac ze Twoj chlopak chyba nie do konca jest pewny tej decyzji...a to jest mega powazna decyzja ktora zmieni cale Wasze zycie.

A ja Ewelina nadal nie rozumiem zachowania Twojego chłopaka. Jest swiadomy ze nie bierzesz tabletek, i konczy w Tobie. Ty walkujesz pewnie non stop temat dziecka i On nagle Ci mowi ze nie wie czy chce...no kurde! Powtórzę sie ale dziecko to nie zabawka! A mam wrazenie ze Twoj chlopak to jeszcze troche takie dziecko, raz chce, raz nie...chcesz miec dziecko z dzieckiem?? Decyzja o dziecku powinna byc dobrze przemyslana! Przez obie strony. A u Was widac ze Twoj chlopak chyba nie do konca jest pewny tej decyzji...a to jest mega powazna decyzja ktora zmieni cale Wasze zycie.

On mówi ze chce. Ma teraz problem z. Firmą żabka prze co ma mętlik w głowie

Azulka ależ Ty jesteś życiowa babka ;) lubię Cię ;)

On mówi ze chce. Ma teraz problem z. Firmą żabka prze co ma mętlik w głowie
Ale to ze ma problemy nie znaczy aby raz mówić ze chce a raz ze nie chce...bo decydujac sie na dziecko bierzecie za nie pelna odpowiedzislnosc. I jeszcze nie raz pojawia sie Wam problemy i co wtedy? Tez uslyszysz "sory ale na razie nie bo mam problem"?
Ewidentnie widac ze chlopak chyba jeszcze nie dorósł do takiej decyzji.

Azulka ależ Ty jesteś życiowa babka ;) lubię Cię ;)
Ejj czemu?[emoji12]
Ja po prostu mowie to co mysle[emoji12]
Akurat nie jestem z tych co caly czas słodzą i przytakują na wszystko... bo życie niestety jest okrutne i trzeba czasami powiedziec wprost komus swoje zdanie na temat danej sytuacji[emoji5]

reklama
Ejj czemu?[emoji12]
Ja po prostu mowie to co mysle[emoji12]
Akurat nie jestem z tych co caly czas słodzą i przytakują na wszystko... bo życie niestety jest okrutne i trzeba czasami powiedziec wprost komus swoje zdanie na temat danej sytuacji[emoji5]
Ja się wstrzymałam od głosu, a Ty dzielnie brniesz [emoji14] ;)

Do góry