No to dobre wiadomości!Wiadomo, małżonek zadowolony. Powiedział że nie jest tak źle bo jest ich dużo i bardzo ruchliwe. Że ten wynik mógł być taki bo maz go robil 2 tygodnie po weselu na którym sobie nie żałował. Ma odstawić na miesiąc całkiem alkohol, brać suple i miesiąc po odstawieniu Alko powtórzyć. Ale nie w klinice badania niepłodności Tylko w normalnym laboratorium
reklama
1
185097
Gość
Mamaginekolog dodala wlasnie posta na fb o Usg we wczesnej ciazy, na blogu tez jest. Fajnie wszystko wytlumaczone polecam przeczytać[emoji5]
Nat Bluebell
Fanka BB :)
Ej weź, przecież nie zawsze musisz byc 100%na bieżąco. Ważne że jesteśmy tu dla siebie, żeby się wygadać i wspierać zostań!Dobry wieczór
Nie wiem czy sobie nie odpuszczę tego wątku bardzo was lubię, ale tempo zawrotne
A jak długie masz cykle? Bo jeśli owu jest ok 12-13dc to ok ale jeśli później to nie wiem.Heheh ale.dziwaczne przesady
Ja właśnie dostałam okres. Ginka kazała mi przyjść 9-10 dnia cyklu żeby zacząć.monitoring a przyjmuje tylko w pon i środy i akurat w.środę wypada dopiero 8 dc myślicie że mogę iść? Nie będzie za.szybko?
Myślę, że ci prawda teraz jest przykro i smutno ale pomyśl sobie, że to Twoje dziecko gdzieś na Ciebie czeka i to jeszcze nie jego czasTak jak każdy mi mówił zeby pogadała jeszcze ze swoim chłopakiem bo kończy we mnie bez zabezpieczenia wie ze pragnę z nim dzidziusia on podobno tez ale ja już go nie rozumiem najpierw nie chce wgl kończyć. We mnie potem nagle to robi za każdym razem nie ma nic ze odstawiłam tabletki ale nie chce teraz ciąży. Wiec nie mogę i nie będę robiła nic przeciwko. Nie będę. Czytała i pisała bo boli mnie serduszko Może za jakieś 2 lata zaczniemy się starać [emoji24][emoji174]
No to kamień z serca! Teraz niech o siebie dba i wszystko będzie cacy.Wiadomo, małżonek zadowolony. Powiedział że nie jest tak źle bo jest ich dużo i bardzo ruchliwe. Że ten wynik mógł być taki bo maz go robil 2 tygodnie po weselu na którym sobie nie żałował. Ma odstawić na miesiąc całkiem alkohol, brać suple i miesiąc po odstawieniu Alko powtórzyć. Ale nie w klinice badania niepłodności Tylko w normalnym laboratorium
Ja się właśnie zastanawiam od kiedy jest sens robić testy owu, jak myślicie? Trzy, cztery dni przed spodziewaną owu czy bliżej?
1
185097
Gość
To zalezy ilu dniowe masz cykle? Ja majac cykle 26-28 dniowe zaczynam robić testy w 10dc, bo pozytywne testy mam juz w 12-13 dcEj weź, przecież nie zawsze musisz byc 100%na bieżąco. Ważne że jesteśmy tu dla siebie, żeby się wygadać i wspierać zostań!
A jak długie masz cykle? Bo jeśli owu jest ok 12-13dc to ok ale jeśli później to nie wiem.
Myślę, że ci prawda teraz jest przykro i smutno ale pomyśl sobie, że to Twoje dziecko gdzieś na Ciebie czeka i to jeszcze nie jego czas
No to kamień z serca! Teraz niech o siebie dba i wszystko będzie cacy.
Ja się właśnie zastanawiam od kiedy jest sens robić testy owu, jak myślicie? Trzy, cztery dni przed spodziewaną owu czy bliżej?
Cykle mam 28-30 dniEj weź, przecież nie zawsze musisz byc 100%na bieżąco. Ważne że jesteśmy tu dla siebie, żeby się wygadać i wspierać zostań!
A jak długie masz cykle? Bo jeśli owu jest ok 12-13dc to ok ale jeśli później to nie wiem.
Myślę, że ci prawda teraz jest przykro i smutno ale pomyśl sobie, że to Twoje dziecko gdzieś na Ciebie czeka i to jeszcze nie jego czas
No to kamień z serca! Teraz niech o siebie dba i wszystko będzie cacy.
1
185097
Gość
A duzo masz testow?[emoji16]Cykle mam 28-30 dni
Bo ja duzo to zacznij wczesniej. Jesli masz malo to ja bym zaczela je robic gdzies w 12-13dc
Martkaaa5
Ja tam wykupiłam pół rosmana z testów owu zaczęłam dzisiaj chociaż wszystkie znaki na ziemi i niebie mówia że owu będzie 13go robię te testy z ciekawości czy co i kiedy pokażąA duzo masz testow?[emoji16]
Bo ja duzo to zacznij wczesniej. Jesli masz malo to ja bym zaczela je robic gdzies w 12-13dc
To chyba było do LucyA duzo masz testow?[emoji16]
reklama
Martkaaa5
Fajnie pisze ta mamaginekolog fajnie się to czytaMamaginekolog dodala wlasnie posta na fb o Usg we wczesnej ciazy, na blogu tez jest. Fajnie wszystko wytlumaczone polecam przeczytać[emoji5]