reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Wiadomo, małżonek zadowolony. Powiedział że nie jest tak źle bo jest ich dużo i bardzo ruchliwe. Że ten wynik mógł być taki bo maz go robil 2 tygodnie po weselu na którym sobie nie żałował. Ma odstawić na miesiąc całkiem alkohol, brać suple i miesiąc po odstawieniu Alko powtórzyć. Ale nie w klinice badania niepłodności Tylko w normalnym laboratorium
No to dobre wiadomości!:)

reklama
Mamaginekolog dodala wlasnie posta na fb o Usg we wczesnej ciazy, na blogu tez jest. Fajnie wszystko wytlumaczone polecam przeczytać[emoji5]

Dobry wieczór ;)

Nie wiem czy sobie nie odpuszczę tego wątku ;) bardzo was lubię, ale tempo zawrotne :(
Ej weź, przecież nie zawsze musisz byc 100%na bieżąco. Ważne że jesteśmy tu dla siebie, żeby się wygadać i wspierać :) zostań!

Heheh ale.dziwaczne przesady
Ja właśnie dostałam okres. Ginka kazała mi przyjść 9-10 dnia cyklu żeby zacząć.monitoring a przyjmuje tylko w pon i środy i akurat w.środę wypada dopiero 8 dc myślicie że mogę iść? Nie będzie za.szybko?
A jak długie masz cykle? Bo jeśli owu jest ok 12-13dc to ok ale jeśli później to nie wiem.

Tak jak każdy mi mówił zeby pogadała jeszcze ze swoim chłopakiem bo kończy we mnie bez zabezpieczenia wie ze pragnę z nim dzidziusia on podobno tez ale ja już go nie rozumiem najpierw nie chce wgl kończyć. We mnie potem nagle to robi za każdym razem nie ma nic ze odstawiłam tabletki ale nie chce teraz ciąży. Wiec nie mogę i nie będę robiła nic przeciwko. Nie będę. Czytała i pisała bo boli mnie serduszko Może za jakieś 2 lata zaczniemy się starać [emoji24][emoji174]
Myślę, że ci prawda teraz jest przykro i smutno ale pomyśl sobie, że to Twoje dziecko gdzieś na Ciebie czeka i to jeszcze nie jego czas :)

Wiadomo, małżonek zadowolony. Powiedział że nie jest tak źle bo jest ich dużo i bardzo ruchliwe. Że ten wynik mógł być taki bo maz go robil 2 tygodnie po weselu na którym sobie nie żałował. Ma odstawić na miesiąc całkiem alkohol, brać suple i miesiąc po odstawieniu Alko powtórzyć. Ale nie w klinice badania niepłodności Tylko w normalnym laboratorium
No to kamień z serca! :) Teraz niech o siebie dba i wszystko będzie cacy.

Ja się właśnie zastanawiam od kiedy jest sens robić testy owu, jak myślicie? Trzy, cztery dni przed spodziewaną owu czy bliżej?

Ej weź, przecież nie zawsze musisz byc 100%na bieżąco. Ważne że jesteśmy tu dla siebie, żeby się wygadać i wspierać :) zostań!

A jak długie masz cykle? Bo jeśli owu jest ok 12-13dc to ok ale jeśli później to nie wiem.

Myślę, że ci prawda teraz jest przykro i smutno ale pomyśl sobie, że to Twoje dziecko gdzieś na Ciebie czeka i to jeszcze nie jego czas :)

Ja się właśnie zastanawiam od kiedy jest sens robić testy owu, jak myślicie? Trzy, cztery dni przed spodziewaną owu czy bliżej?
To zalezy ilu dniowe masz cykle? Ja majac cykle 26-28 dniowe zaczynam robić testy w 10dc, bo pozytywne testy mam juz w 12-13 dc

Cykle mam 28-30 dni

A duzo masz testow?[emoji16]
Bo ja duzo to zacznij wczesniej. Jesli masz malo to ja bym zaczela je robic gdzies w 12-13dc
Ja tam wykupiłam pół rosmana z testów owu ;):Dzaczęłam dzisiaj chociaż wszystkie znaki na ziemi i niebie mówia że owu będzie 13go robię te testy z ciekawości czy co i kiedy pokażą

reklama
Do góry