reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

No kochana, to trzymam kciuki! Szansa jest spora, czekamy!
Ja dziś zrobiłam jak głupia, 11dpo, nie z pierwszego moczu, no i ten chiński gówniany, nie wiem nawet po co[emoji51]
Oczywiście biel vizira, no ale mam duze usprawiedliwienie[emoji23] [emoji23] A w jakim wieku jesteś, jeśli można spytać? To już ostatnie planowane czy jeszcze większą gromadke chcesz?[emoji2]

Hej [emoji6] myśle o ostatnim oby się udało

reklama
Tyle ze wedlug sluzu i testow to ta owulacja byla tego 11dc. Robilam pozniej testy i caly czas negatywne. Sluzu plodnego brak. Wiec nie wiem czemu tak sie dzieje[emoji13]
Hmmm no ale wiesz [emoji16] różnie bywa z testami i ze sluzem:)
Ja zwróciłam uwagę swego czasu, jak chodziłam na monitoring owulacji ... to właśnie jajnik bolał jak pecherzyk dojrzewal :)

4 godziny w garach siedzialam,4 godziny!na kacu...no ale mamy 60 pierogow i bigos !pierogi pierwszy raz robilam z synkiem i super mi pomagal,najbardziej mu sie podobalo wyrabianie ciasta i zamykanie pierogow,dzielnie mi pomagal ,chociaz juz widzialam ze mu sie nie chce;).Pierogi wyszly super,juz zjedlismy troche

A macie jakiś wspomagacz po owulacji? Bralas kiedyś duphaston? On wspomaga po owulacji w zagniezdzeniu, w sumie ma wiele wartości ale ta jest jedną z nich.
Nigdy nie bralam czegos takiego. Moj gin twierdzi że ze mna wszystko jest ok, i zebym nie szukala u siebie problemow bo problem jest w mężu.
Ja bym chciala cos brac, ale nikt mi nic nie chce przepisac[emoji19]

reklama
Dziewczyny, bo ja bardzo dawno nie robiłam testu tylkl szłam od razu na betę. Ale tym razem zabawię się w testowanie. I moje pytanie jest takie (wiadomo, że najlepiej z porannego moczu), ale czy od razu z tego pierwszego strumienia, czy wysiusiac kilka kropel a potem pobrać próbkę? Czy to nie ma znaczenia?

Do góry