reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Ooo jaaa!! Jakie cudne wiesci z rana [emoji7][emoji7]Już zatestowałam [emoji2][emoji2956] czy ja jestem zaspana czy jednak jest II? [emoji2956]Zobacz załącznik 923389
Pewnie ze jest [emoji7][emoji7] gratuluje[emoji7][emoji7]
Kochana!!!!! Gratuluję;D brawo!!!!!!!Już zatestowałam [emoji2][emoji2956] czy ja jestem zaspana czy jednak jest II? [emoji2956]Zobacz załącznik 923389
Gratulacje kochana [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji7]Już zatestowałam [emoji2][emoji2956] czy ja jestem zaspana czy jednak jest II? [emoji2956]Zobacz załącznik 923389
Póki @ nie ma to jeszcze różnie może byćRobiłam test i oczywiście biało , dziwne to trochę bo mi się okres nie spuzniał nigdy, no nic czekamy na @ i działamy dalej nie poddajemy się [emoji16]
MasterKa
Czekaj cierpliwie na @, lub jedź na bete i ona wszystko rozwieje [emoji8]Robiłam test i oczywiście biało , dziwne to trochę bo mi się okres nie spuzniał nigdy, no nic czekamy na @ i działamy dalej nie poddajemy się [emoji16]
Czekam na @[emoji6]Czekaj cierpliwie na @, lub jedź na bete i ona wszystko rozwieje [emoji8]
Jola90
Ja również trzymam kciuki i czekam na dobre wiadomościSuper by było [emoji7][emoji2956][emoji7]
Eh nie ma jak wykorzystać na pól przytomnego męża tez tak mam dziewczyny najważniejsze ze imprezy się udały i mogliście się zrelaksować i oderwać od rzeczywistościJa wróciłam po 4 i jeszcze stwierdziłam że wykorzystam męża tak już mam jak lekko wypije [emoji14] potem nie mogłam spać do 7 a jak już zasnęłam to młody się obudził po 10 i jak otworzyłam oczy to jak 5zlotych od kiedy biorę te hormony na tarczycę to wogole mogę nie spać gdzie mi kiedyś 12h było mało i spałam w dzień [emoji14] ale impreza udana zrelaksowalam się
Jola90
Mnie tez bolał najpierw lewy przez dobre dwa dni później prawy ale tak ze az w pachwinie ciagnelo i okazało się ze jajeczka są dwa wiec może u Ciebie tez tak bedzie, trzymam kciuki dwa jajeczka teoretycznie zwiększają szanseMoże jajeczka dopiero rosną np dwa skoro dwa jajniki bolą i owulacji jeszcze nie było, bo dopiero będzie?
Ja bynajmniej tak mam, ze jak rosnie to boli pare dni , tylko tyle, że ja w każdym cyklu czuje tylko lewy jajnik [emoji39] prawy to jakiś jest leniwy [emoji23] chyba mu się nie chce pracować [emoji1]
reklama
Jola90
Oooo super, dobre wiadomości z rana. Cieszę się i gratuluję oby fasolka slicznie rosłaJuż zatestowałam [emoji2][emoji2956] czy ja jestem zaspana czy jednak jest II? [emoji2956]Zobacz załącznik 923389