reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Hmm u mnie nie działają regularne stosunki
To musi być wyskok albo przerwa [emoji23][emoji23]
Mąż po 3 latach 1 raz pojechał w 2 tyg delegacje i dzidzia gotowa [emoji23][emoji23] tak każde zrobione
No to ja tak będę mieć w następnym cyklu, po 2 tyg M wraca prosto w moja owu[emoji6]
Oby zadzialalo jak u ciebie[emoji120] [emoji120]

reklama
Postanowiłam, że jutro testuje [emoji2]
No kochana, to trzymam kciuki! Szansa jest spora, czekamy!
Ja dziś zrobiłam jak głupia, 11dpo, nie z pierwszego moczu, no i ten chiński gówniany, nie wiem nawet po co[emoji51]
Oczywiście biel vizira, no ale mam duze usprawiedliwienie[emoji23] [emoji23]
Oj trzymam ostro kciuki [emoji1319]
Za każda z was [emoji6][emoji6]
A w jakim wieku jesteś, jeśli można spytać? To już ostatnie planowane czy jeszcze większą gromadke chcesz?[emoji2]

Może masz źle dobrana dawkę w sensie za mało dla organizmu bo kogo nie pytam to właśnie pełno ennegi po tym leku
Ale mam badana TSH przez endo i mam cały czas 0.9. Spadło z 3.6 początkowego. Myślę że mam więcej problemów niż to hashi, tyle ze lekarze nie reagują za dobrze na objawy "jestem zmęczona i nie mogę zajść w ciążę". Dlatego szukam na własną rękę[emoji45]

Ale mam badana TSH przez endo i mam cały czas 0.9. Spadło z 3.6 początkowego. Myślę że mam więcej problemów niż to hashi, tyle ze lekarze nie reagują za dobrze na objawy "jestem zmęczona i nie mogę zajść w ciążę". Dlatego szukam na własną rękę[emoji45]
Moze jakis witamin Ci brakuje?

Praktycznie od momentu owulacji w 11dc pobolewają mnie jajniki. Raz jeden, raz drugi, czasami nawet oba na raz. Czy to oznacza jakies problemy hormonalne? W ogole to jest normalne ze czuje je codziennie? Dzis 17dc.

Postanowiłam, że jutro testuje [emoji2]
Powodzenia
Praktycznie od momentu owulacji w 11dc pobolewają mnie jajniki. Raz jeden, raz drugi, czasami nawet oba na raz. Czy to oznacza jakies problemy hormonalne? W ogole to jest normalne ze czuje je codziennie? Dzis 17dc.
Kolezanka miala podobne problemy z jajnikami, ale utrzymywalo sie to przez kilka cykli. Okazalo sie ze wyszla cysta na jajniku. Jesli masz tak pierwszy raz i w nastepnym cyklu sie nie powtórzy to moze to nic takiego.

reklama
Do góry