reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Może być za szybko. A kiedy masz owu? Może twoja lekarka przyjmuje w innym miejscu w któryś dzień?
Ona nie przyjmuje nigdzie wiecej...
Miałyśmy monitorować cykl bo nie pękają mi pęcherzyki. W zeszłym miesiącu byłam u niej w 9,15 i 17 dc bo bardzo wolno rósł pecherzyk

reklama
Ale nie chciałam to krepować jeszcze bardziej. On po odebraniu tych wyników jest okropnie przybity, nie wiem co zrobic żeby się czuł lepiej
Najważniejsze abyscie oboje sie mocno wspierali! I aby jedno nie obarczalo winą drugiego. Bo oboje walczycie o cos pięknego[emoji8] a wiadomo ze w kupie sila!!![emoji8]

Dobrze dziewczyny niestety muszę was opuścić może na 2 lata może wcześniej super było wyczekiwać z wami 2 kreseczek życzę wam powodzenia podejrzewam ze ten okres za ten tydzień przyjdzie nie mam już złudzeń No i rozmowa z chłopakiem nie przebiegła tak jak mogła by. Miło było do zobaczonka [emoji174][emoji174][emoji174]

No nie wiem kazała przyjść koniecznie 9-10 Max 11 dc....
Napisz jej smsa lub zadzwon po prostu. I bedziesz wiedziala.
Mi ostatnio testy pozytywne wychodzą wlasnie 12-13dc, wiec owulacja wedlug testow przypada na najbliższe 24godziny. Wiec jak pójdę w 13dc to bedzie widac czy jest owulacja albo czy juz po. Bo ja ide pierwszy raz. Chce sie w ogoke dowiedziec czy do tej owulacji dochodzi...bo moj ostatni progesteron w 7dp owulacji nie powala niestety[emoji53]

Dobrze dziewczyny niestety muszę was opuścić może na 2 lata może wcześniej super było wyczekiwać z wami 2 kreseczek życzę wam powodzenia podejrzewam ze ten okres za ten tydzień przyjdzie nie mam już złudzeń No i rozmowa z chłopakiem nie przebiegła tak jak mogła by. Miło było do zobaczonka [emoji174][emoji174][emoji174]
Ale co sie stalo??

reklama
Ale co sie stalo??

Tak jak każdy mi mówił zeby pogadała jeszcze ze swoim chłopakiem bo kończy we mnie bez zabezpieczenia wie ze pragnę z nim dzidziusia on podobno tez ale ja już go nie rozumiem najpierw nie chce wgl kończyć. We mnie potem nagle to robi za każdym razem nie ma nic ze odstawiłam tabletki ale nie chce teraz ciąży. Wiec nie mogę i nie będę robiła nic przeciwko. Nie będę. Czytała i pisała bo boli mnie serduszko Może za jakieś 2 lata zaczniemy się starać [emoji24][emoji174]

Do góry