reklama
Genadia
Fanka BB :)
Ile dni przed owu zapodasz zel?ja mam 3 ampulki i nie wiem jak rozplanowac i czy to sie np.zel sex,dwa dni przerwy,zel sex,dwa dni przerwy,zel sex?czy ten zel pokryje wiecej niz jeden dni ze np.zel sex,dwa dni przerwy,sex,dwa dni przerwy zel sex??sama se komplikuje hah
Ja podobnie jak Azulka przed seksem chwilę wprowadziłam. W tym cyklu poszły dwie tubki
1
185097
Gość
Tak[emoji4]Jeden aplikator tego żelu używa się na raz?
1
185097
Gość
Tak w skrocie[emoji4]Moze głupie pytanie ale nigdy nie miałam z tym styczności - czemu służy ten żel?
Załączniki
Loli05
Te chipsy to dziecko a soczek to ty chcialasA ja zjadłam prawie całą paczkę chipsów ale popijam sokiem wyciskanym że świeżych pomarańczy więc pół na pół niezdrowo
1
185097
Gość
Lubię tą świąteczną atmosferę przed Swietami. Dekoracje, świąteczna muzyka, ozdobione domy, choinka, zapach pierników, sklepy pełne świątecznych rzeczy. Ale za Świętami nie przepadam. Meczy mnie to że po raz kolejny nie było mi dane Swiat spędzić z moim dzieckiem[emoji17] może kiedyś jak pojawi się dziecko to Święta pokocham. Ale jak na razie są one dla mnie męczące. Nie lubię siedzieć za stołem i słuchać jak znowu w rodzinie ktos bedzie mial dziecko, oglądać na fb zdjęć znajomych ze swoimi pociechami w świątecznej scenografi, patrzec na dzieci mojej siostry i jej zazdrościć ze to noe moje...Przykro mi sie robi.Nie mogę się doczekać świąt [emoji2956][emoji2956][emoji2956][emoji2956][emoji2956] lubicie święta?
Dżasta :)
Nie mogę się doczekać świąt [emoji2956][emoji2956][emoji2956][emoji2956][emoji2956] lubicie święta?
Ja lubiłam bardzo dopóki żyła moja babcia, czyli do moich 18-nastych urodzin a nie całe 2 miesiące później babcia zmarła i niestety strasznie to przeżyłam, bo mieszkałam w tym czasie z nią nie mogłam się pozbierać... a święta stały się bez sensu.... teraz jako takie są te święta bo jesteśmy u mnie trochę i u tż i jakoś lecą, bo u tż jest duża rodzina w domu i jeszcze jak przyjeżdzają odwiedzać to jest z kim pogadać - a tak bez babaci , która scalała całą rodzinę Święta takie nijakie i kontakty z rodziną się posypały To już nie to samo...
MasterKa
No tak...pod tym względem też mi przykro... A ciśnienia dostaję, jak się ciotki pytają kiedy dziecko [emoji33][emoji33] ale sama atmosfera świąt, kolory, śnieg, dekoracje to jest to co kocham [emoji7]Lubię tą świąteczną atmosferę przed Swietami. Dekoracje, świąteczna muzyka, ozdobione domy, choinka, zapach pierników, sklepy pełne świątecznych rzeczy. Ale za Świętami nie przepadam. Meczy mnie to że po raz kolejny nie było mi dane Swiat spędzić z moim dzieckiem[emoji17] może kiedyś jak pojawi się dziecko to Święta pokocham. Ale jak na razie są one dla mnie męczące. Nie lubię siedzieć za stołem i słuchać jak znowu w rodzinie ktos bedzie mial dziecko, oglądać na fb zdjęć znajomych ze swoimi pociechami w świątecznej scenografi, patrzec na dzieci mojej siostry i jej zazdrościć ze to noe moje...Przykro mi sie robi.
reklama
MasterKa
Ojej..przykro [emoji17][emoji17] czyli Babcia była taką podporą [emoji7] ale ważne, że ją dobrze wspominacie[emoji7]Ja lubiłam bardzo dopóki żyła moja babcia, czyli do moich 18-nastych urodzin a nie całe 2 miesiące później babcia zmarła i niestety strasznie to przeżyłam, bo mieszkałam w tym czasie z nią nie mogłam się pozbierać... a święta stały się bez sensu.... teraz jako takie są te święta bo jesteśmy u mnie trochę i u tż i jakoś lecą, bo u tż jest duża rodzina w domu i jeszcze jak przyjeżdzają odwiedzać to jest z kim pogadać - a tak bez babaci , która scalała całą rodzinę Święta takie nijakie i kontakty z rodziną się posypały To już nie to samo...