reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ile dni przed owu zapodasz zel?ja mam 3 ampulki i nie wiem jak rozplanowac i czy to sie np.zel sex,dwa dni przerwy,zel sex,dwa dni przerwy,zel sex?czy ten zel pokryje wiecej niz jeden dni ze np.zel sex,dwa dni przerwy,sex,dwa dni przerwy zel sex??sama se komplikuje hah

Ja podobnie jak Azulka przed seksem chwilę wprowadziłam. W tym cyklu poszły dwie tubki :)

Moze głupie pytanie ale nigdy nie miałam z tym styczności - czemu służy ten żel? :p
Tak w skrocie[emoji4]
Screenshot_2018-12-06-20-22-46.jpeg

Załączniki

• Screenshot_2018-12-06-20-22-46.jpeg
    Screenshot_2018-12-06-20-22-46.jpeg
    50,1 KB · Wyświetleń: 387
Nie mogę się doczekać świąt [emoji2956][emoji2956][emoji2956][emoji2956][emoji2956] lubicie święta?
Lubię tą świąteczną atmosferę przed Swietami. Dekoracje, świąteczna muzyka, ozdobione domy, choinka, zapach pierników, sklepy pełne świątecznych rzeczy. Ale za Świętami nie przepadam. Meczy mnie to że po raz kolejny nie było mi dane Swiat spędzić z moim dzieckiem[emoji17] może kiedyś jak pojawi się dziecko to Święta pokocham. Ale jak na razie są one dla mnie męczące. Nie lubię siedzieć za stołem i słuchać jak znowu w rodzinie ktos bedzie mial dziecko, oglądać na fb zdjęć znajomych ze swoimi pociechami w świątecznej scenografi, patrzec na dzieci mojej siostry i jej zazdrościć ze to noe moje...Przykro mi sie robi.

Nie mogę się doczekać świąt [emoji2956][emoji2956][emoji2956][emoji2956][emoji2956] lubicie święta?

Ja lubiłam bardzo dopóki żyła moja babcia, czyli do moich 18-nastych urodzin a nie całe 2 miesiące później babcia zmarła i niestety strasznie to przeżyłam, bo mieszkałam w tym czasie z nią :( nie mogłam się pozbierać... a święta stały się bez sensu.... teraz jako takie są te święta bo jesteśmy u mnie trochę i u tż i jakoś lecą, bo u tż jest duża rodzina w domu i jeszcze jak przyjeżdzają odwiedzać to jest z kim pogadać - a tak bez babaci , która scalała całą rodzinę Święta takie nijakie i kontakty z rodziną się posypały :-( :( To już nie to samo...

Lubię tą świąteczną atmosferę przed Swietami. Dekoracje, świąteczna muzyka, ozdobione domy, choinka, zapach pierników, sklepy pełne świątecznych rzeczy. Ale za Świętami nie przepadam. Meczy mnie to że po raz kolejny nie było mi dane Swiat spędzić z moim dzieckiem[emoji17] może kiedyś jak pojawi się dziecko to Święta pokocham. Ale jak na razie są one dla mnie męczące. Nie lubię siedzieć za stołem i słuchać jak znowu w rodzinie ktos bedzie mial dziecko, oglądać na fb zdjęć znajomych ze swoimi pociechami w świątecznej scenografi, patrzec na dzieci mojej siostry i jej zazdrościć ze to noe moje...Przykro mi sie robi.
No tak...pod tym względem też mi przykro... A ciśnienia dostaję, jak się ciotki pytają kiedy dziecko [emoji33][emoji33] ale sama atmosfera świąt, kolory, śnieg, dekoracje to jest to co kocham [emoji7]

reklama
Ja lubiłam bardzo dopóki żyła moja babcia, czyli do moich 18-nastych urodzin a nie całe 2 miesiące później babcia zmarła i niestety strasznie to przeżyłam, bo mieszkałam w tym czasie z nią :( nie mogłam się pozbierać... a święta stały się bez sensu.... teraz jako takie są te święta bo jesteśmy u mnie trochę i u tż i jakoś lecą, bo u tż jest duża rodzina w domu i jeszcze jak przyjeżdzają odwiedzać to jest z kim pogadać - a tak bez babaci , która scalała całą rodzinę Święta takie nijakie i kontakty z rodziną się posypały :-( :( To już nie to samo...
Ojej..przykro [emoji17][emoji17] czyli Babcia była taką podporą [emoji7] ale ważne, że ją dobrze wspominacie[emoji7]

Do góry