Dżasta :)
Fanka BB :)
Lubię tą świąteczną atmosferę przed Swietami. Dekoracje, świąteczna muzyka, ozdobione domy, choinka, zapach pierników, sklepy pełne świątecznych rzeczy. Ale za Świętami nie przepadam. Meczy mnie to że po raz kolejny nie było mi dane Swiat spędzić z moim dzieckiem[emoji17] może kiedyś jak pojawi się dziecko to Święta pokocham. Ale jak na razie są one dla mnie męczące. Nie lubię siedzieć za stołem i słuchać jak znowu w rodzinie ktos bedzie mial dziecko, oglądać na fb zdjęć znajomych ze swoimi pociechami w świątecznej scenografi, patrzec na dzieci mojej siostry i jej zazdrościć ze to noe moje...Przykro mi sie robi.
Przykro mi kochana bo żadnej radości nie masz ze Świąt skoro tak mocno to przeżywasz
Mnie akurat czyjeś dzieci i ciąże nie ruszają aż tak bardzo... a tym bardziej dzieci siostry mojego tż to takich dzieci jak oni nie chciałabym mieć wcale - ale to kwestia wychowania , ale to już inny temat
Trzymam kciuki , abyście podjęli jakąś decyzję w związku z inseminacją ? I może to jest dla Was najlepsze wyjście z tej trudnej sytuacji?
Ja też nie chciałabym dłużej czekać po ok. 2 latach starań i prawdopodobnie wtedy też by mnie bardziej ruszały czyjeś ciąże, że komuś się udaje a mi nie...
Trzymam mocnoooo kciuki , żeby się udało jakąkolwiek metodą ;****