reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Cześć dziewczynki [emoji173]
@flor87 przykro mi bardzo [emoji17][emoji17]
Nawiedział Was dzis Mikołaj z rana? [emoji16]
U mnie narazie cisza bez @, ale różnie to moze być bo juz raz miałam mega opóźnienie, także nie napalam się [emoji106] chciałam Wam życzyć miłego dnia, a z okazji Mikołaja to spełnienia tego największego marzenia, na które prawie wszystkie tu czekamy! [emoji2956][emoji2956][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

A ja na Mikołaja oprócz wyproszonych skarpetek i ukochanej Milki Oreo dostałam od Tego Na Górze pęknięcie pęcherzyka. Przynajmniej tak uważam. Jadę z chłopcami autobusem, a tu nagle taki ból, kłucie, gorąco mi się zrobiło. I przeszło. Teraz już tylko ból pleców został. Chodzę jak z kijem w D... [emoji23]
Dobrze, że wczoraj [emoji173]️ były.

Mnie dziś syn obudził o 4:20 bo Mikołaj... ja nie wiem stary juz jest, do szkoly na 8 ciezko go dobudzić, a dzis pobudka tak wczesnie i to bez problemu[emoji23].

@Azulka_26 a mnie nie dodalas na 1 stronie buuuuuu:(:p
Dziewczyny trzymajcie jutro kciuki, mam prenatalne! Troche się boję...

Trzymam kciuki!

Hejka moje kochane u mnie oczywiście plamienia się skończyły już mnie nic nie boli a @ w sobotę niby ma być , zastanawiam się czy mi się nic nie poprzestawialo bo nigdy plamien nie miałam znaczy się miałam chwilę przed okresem a teraz ustały właśnie, na test za
wczesniej jeszcze z resztą nie chce się nakrecac więc poczekam do soboty [emoji6]
Brzmi obiecująco :)

Test negatywny, temp spadla masakrycznie wiec @ rzyjdzie.. tylko musze powiedziec ginowino tym plamieniu bo nigdy czegos takiego nie mialam
Oj przykro mi :(

Cześć dziewczynki [emoji173]
@flor87 przykro mi bardzo [emoji17][emoji17]
Nawiedział Was dzis Mikołaj z rana? [emoji16]
U mnie narazie cisza bez @, ale różnie to moze być bo juz raz miałam mega opóźnienie, także nie napalam się [emoji106] chciałam Wam życzyć miłego dnia, a z okazji Mikołaja to spełnienia tego największego marzenia, na które prawie wszystkie tu czekamy! [emoji2956][emoji2956][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Oby nie przyszła małpa!

Cześć dziewczyny [emoji8]

U mnie Mikołaja nie było , bo do niegrzecznych dziewczynek nie przychodzi [emoji23] Ale na Święta pod choinkę pewnie coś wrzuci [emoji12]
Z okazji Mikołaja życzę Wam żebyście doczekały się wszystkie takiego małego cudu [emoji1768][emoji1768] . Żebyście się w tym spełniały i były przeszczęśliwe pod Słońcem [emoji8][emoji7] No i zdrówka dla Was , bo bez tego to kiepsko [emoji53]

Był temat @ na Sylwestra, ja też będę w tym gronie [emoji6]

@Flor- Szkoda , że nie wyszło tym razem , ale jeszcze się uda. Trzymam za to kciuki !

@MasterKa - Oby to nie była jakaś anomalia

@Martka- Na pewno na następnej wizycie dowiesz się więcej i będzie już piękne serduszko. Teraz po prostu było za wcześnie.
I powodzenia w pracy. Mam nadzieję, że spokojnie to przyjmą

@Malentka- Trzymam kciuki za dziś [emoji110][emoji110] Napisz koniecznie po jak maluszek [emoji8]

@Genadia- Oby już Ci się te plamienia więcej nie powtórzyły i nie stresowały niepotrzebnie. Dobrze, że lekarz Cię uspokoił. Czekamy na wieści z kolejnej wizyty

@loli- No mój Tż też ma temperament. Więc kiedy się nie widzimy z jakiegoś tam powodu to jest w tych 98% i robi sobie dobrze.. Każdy robi to co lubi i obojgu Nam to nie przeszkadza

@Secretive- Trzymam kciuki , a do soboty zleci szybko i czekamy na II kreski [emoji4]

reklama
Od 9 dzwonie do przychodni aby sie zapisac do ginaka i nic[emoji19] czy tam ktos pracuje?[emoji19]
W ogole to moj organizm chyba wyczul ze chce sie zapisac bo nie wiem czy jakas infekcja mi sie nie rozkręca[emoji58] taki mam dziwny dyskomfort podczas chodzenia[emoji58]
A ostatnio nawet mezowi wspominalam ze ostatnio nie lapią mnie zadne infekcje[emoji15]

Do góry