reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Cześć dziewczynki [emoji173]
@flor87 przykro mi bardzo [emoji17][emoji17]
Nawiedział Was dzis Mikołaj z rana? [emoji16]
U mnie narazie cisza bez @, ale różnie to moze być bo juz raz miałam mega opóźnienie, także nie napalam się [emoji106] chciałam Wam życzyć miłego dnia, a z okazji Mikołaja to spełnienia tego największego marzenia, na które prawie wszystkie tu czekamy! [emoji2956][emoji2956][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

A ja na Mikołaja oprócz wyproszonych skarpetek i ukochanej Milki Oreo dostałam od Tego Na Górze pęknięcie pęcherzyka. Przynajmniej tak uważam. Jadę z chłopcami autobusem, a tu nagle taki ból, kłucie, gorąco mi się zrobiło. I przeszło. Teraz już tylko ból pleców został. Chodzę jak z kijem w D... [emoji23]
Dobrze, że wczoraj [emoji173]️ były.

Mnie dziś syn obudził o 4:20 bo Mikołaj... ja nie wiem stary juz jest, do szkoly na 8 ciezko go dobudzić, a dzis pobudka tak wczesnie i to bez problemu[emoji23].

@Azulka_26 a mnie nie dodalas na 1 stronie buuuuuu:(:p
Dziewczyny trzymajcie jutro kciuki, mam prenatalne! Troche się boję...

Trzymam kciuki!

Hejka moje kochane u mnie oczywiście plamienia się skończyły już mnie nic nie boli a @ w sobotę niby ma być , zastanawiam się czy mi się nic nie poprzestawialo bo nigdy plamien nie miałam znaczy się miałam chwilę przed okresem a teraz ustały właśnie, na test za
wczesniej jeszcze z resztą nie chce się nakrecac więc poczekam do soboty [emoji6]
Brzmi obiecująco :)

Test negatywny, temp spadla masakrycznie wiec @ rzyjdzie.. tylko musze powiedziec ginowino tym plamieniu bo nigdy czegos takiego nie mialam
Oj przykro mi :(

Cześć dziewczynki [emoji173]
@flor87 przykro mi bardzo [emoji17][emoji17]
Nawiedział Was dzis Mikołaj z rana? [emoji16]
U mnie narazie cisza bez @, ale różnie to moze być bo juz raz miałam mega opóźnienie, także nie napalam się [emoji106] chciałam Wam życzyć miłego dnia, a z okazji Mikołaja to spełnienia tego największego marzenia, na które prawie wszystkie tu czekamy! [emoji2956][emoji2956][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Oby nie przyszła małpa!

Cześć dziewczyny [emoji8]

U mnie Mikołaja nie było , bo do niegrzecznych dziewczynek nie przychodzi [emoji23] Ale na Święta pod choinkę pewnie coś wrzuci [emoji12]
Z okazji Mikołaja życzę Wam żebyście doczekały się wszystkie takiego małego cudu [emoji1768][emoji1768] . Żebyście się w tym spełniały i były przeszczęśliwe pod Słońcem [emoji8][emoji7] No i zdrówka dla Was , bo bez tego to kiepsko [emoji53]

Był temat @ na Sylwestra, ja też będę w tym gronie [emoji6]

@Flor- Szkoda , że nie wyszło tym razem , ale jeszcze się uda. Trzymam za to kciuki !

@MasterKa - Oby to nie była jakaś anomalia

@Martka- Na pewno na następnej wizycie dowiesz się więcej i będzie już piękne serduszko. Teraz po prostu było za wcześnie.
I powodzenia w pracy. Mam nadzieję, że spokojnie to przyjmą

@Malentka- Trzymam kciuki za dziś [emoji110][emoji110] Napisz koniecznie po jak maluszek [emoji8]

@Genadia- Oby już Ci się te plamienia więcej nie powtórzyły i nie stresowały niepotrzebnie. Dobrze, że lekarz Cię uspokoił. Czekamy na wieści z kolejnej wizyty

@loli- No mój Tż też ma temperament. Więc kiedy się nie widzimy z jakiegoś tam powodu to jest w tych 98% i robi sobie dobrze.. Każdy robi to co lubi i obojgu Nam to nie przeszkadza

@Secretive- Trzymam kciuki , a do soboty zleci szybko i czekamy na II kreski [emoji4]

reklama
Od 9 dzwonie do przychodni aby sie zapisac do ginaka i nic[emoji19] czy tam ktos pracuje?[emoji19]
W ogole to moj organizm chyba wyczul ze chce sie zapisac bo nie wiem czy jakas infekcja mi sie nie rozkręca[emoji58] taki mam dziwny dyskomfort podczas chodzenia[emoji58]
A ostatnio nawet mezowi wspominalam ze ostatnio nie lapią mnie zadne infekcje[emoji15]

Do góry