1
185097
Gość
Flor przykro mi[emoji20]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wdlug moich obliczen ja mam termin @ na 1 stycznia[emoji23]. Aczkolwiek wszystko zalezy kiedy moja owulacja zechce przyjść[emoji848]. Margines blędu to aż +/- tydzień.Też mam termin @ na sylwestra [emoji39]
@Azulka_26 a mnie nie dodalas na 1 stronie buuuuuu
Dziewczyny trzymajcie jutro kciuki, mam prenatalne! Troche się boję...
Brzmi obiecującoHejka moje kochane u mnie oczywiście plamienia się skończyły już mnie nic nie boli a @ w sobotę niby ma być , zastanawiam się czy mi się nic nie poprzestawialo bo nigdy plamien nie miałam znaczy się miałam chwilę przed okresem a teraz ustały właśnie, na test za
wczesniej jeszcze z resztą nie chce się nakrecac więc poczekam do soboty [emoji6]
Oj przykro miTest negatywny, temp spadla masakrycznie wiec @ rzyjdzie.. tylko musze powiedziec ginowino tym plamieniu bo nigdy czegos takiego nie mialam
Oby nie przyszła małpa!Cześć dziewczynki [emoji173]
@flor87 przykro mi bardzo [emoji17][emoji17]
Nawiedział Was dzis Mikołaj z rana? [emoji16]
U mnie narazie cisza bez @, ale różnie to moze być bo juz raz miałam mega opóźnienie, także nie napalam się [emoji106] chciałam Wam życzyć miłego dnia, a z okazji Mikołaja to spełnienia tego największego marzenia, na które prawie wszystkie tu czekamy! [emoji2956][emoji2956][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]