reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dla mnie tez liczy się żeby było bliżej i taniej jeśli kogoś stać na to żeby robić droższe zakupy to przecież nikomu nie zabranie ale nie rozumiem wysmiewania się z ludzi robiących zakupy w biedronce itp
No ja tez tego nie rozumiem. Duzo ludzi wlasnie sie nasmiewa ale o dziwo zawsze kiedy ide na zakupy to kolejki straszne bo ludzi dużo

reklama
No ja tez tego nie rozumiem. Duzo ludzi wlasnie sie nasmiewa ale o dziwo zawsze kiedy ide na zakupy to kolejki straszne bo ludzi dużo
Mało tego o dziwo można spotkać tych którzy sie wyśmiewają najgłośniej ale cóż przecież w naszym społeczeństwie to norma zastaw sie a postaw sie dla mnie osobiście to zalosne :(

Dziewczyny ale skoro już rozmawiamy na różne tematy dotyczące naszego życia to mam pytanie dotyczące 500+ chciałabym wiedziec jakie macie zdanie na ten temat?? Pytam bo sporo kontrowersji jest o tym ludzie mówią ze kobiety przestały pracować "bo po co" inni ze wspomagaja rodziny

IMG_2708.JPG

No patrzcie jakie bladziochy wychodzą [emoji24][emoji24][emoji24] a już pora na owu! Dziś 14dc a tu tak kiepsko. Zawsze w tym czasie te testy z rossmana mi pokazywały się już dosc ciemne.

Załączniki

• IMG_2708.JPG
    IMG_2708.JPG
    311,5 KB · Wyświetleń: 330
@Dżasta :) mam pytanie.Mowisz ze twoj maz ma bakterie w nasieniu,a powiedz mi czy u niego to sie jakos objawialo?swedzialo go?pytam bo ja i moj kiedys mielismy jakas infekcje i sobie ja przekazywalismy bo jego i mnie swedzialo,i lekarka dala nam obojgu leki duzo i mocne jakies antygrzybiczne i nam przeszlo.Ale dlugo przedtem sie leczylismy jakimis lekami kremami zastepczymi nie tak mocnymi i infekcja wracala.juz od ponad roku jest ok nic nas nie swedzi,ale sie tak zastanawiam czy moze mu cos tam nie zostalo??nie mam jak zrobic badan nasienia teraz.Dlatego pytam czy on mial jakies objawy?czy distal zwykly antybioty?jak sie pytalam czy przez infekcje moglam nie zajsc w ciaze to niby mi powiedziala ze to by mie byl problem...
Jak go pytałam to mówił, ze nic go nie swędzi ani nie piecze i mi też często zdarza się mieć infekcje bezobjawowa, tylko czasami śluz ma taki intensywny "zapach" i po tym stwierdzam , ze cos tam jest nie tak... no i dziś właśnie byłam u gina i pokazalam jej wyniki nasienia i powiedziala, ze to nie takie łatwe, żeby zdiagnozować obojga to musielibyśmy zapisać sie na badania do kliniki niepłodności i ze mój tż by musial iść do urologa albo androloga i musialby on go prowadzić i obserwować, bo powiedziała, ze nie ma sensu robić jednorazowych wyników, bo to nic nam nie powie ani jednorazowe badanie nasienia , ani jednorazowe badanie hormonów... no i zapytałam o leki to powiedziała ze ona sie tym nie zajmuje , ze jest na NFZ i bla bla bla, no ale dała mi antybiotyk 6tab i mam się podzielić nimi z tż,czyli po 3 na glowe I tabsy dowcipne... no ale co z tego wyjdzie to nie wiem :/

Dziewczyny ale skoro już rozmawiamy na różne tematy dotyczące naszego życia to mam pytanie dotyczące 500+ chciałabym wiedziec jakie macie zdanie na ten temat?? Pytam bo sporo kontrowersji jest o tym ludzie mówią ze kobiety przestały pracować "bo po co" inni ze wspomagaja rodziny

My mamy „500+” ale nie wyobrażam sobie przestać pracować. Gdybym jednak miała trzecie i dostalibyśmy już wtedy „1000+” to bym się zastanowiła nad zmniejszeniem etatu do 1/2. By być więcej w domu z dziećmi. Przynajmniej dopóki najmłodsze nie poszłoby do przedszkola. Całkowicie porzucić prace jednak sobie nie wyobrażam.

reklama
Zobacz załącznik 922390
No patrzcie jakie bladziochy wychodzą [emoji24][emoji24][emoji24] a już pora na owu! Dziś 14dc a tu tak kiepsko. Zawsze w tym czasie te testy z rossmana mi pokazywały się już dosc ciemne.
Jezusie juz mi sie oczy ucieszyly i mialam gratulowac! A to owulacyjny[emoji19]
A jakie to testy? Moze po prostu w tym cyklu owulacja bedzie pozniej? Najważniejsze aby seks byl czesto i nie przegapicie owulacji[emoji106]

Do góry