Gannka
Fanka BB :)
Kochane taki test mi wyszedł 7 dni po owulacji ..Zobacz załącznik 922216
A może owu była wcześniej? :d Ja jak po 14 zrobiłam to miałam jasna blada.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochane taki test mi wyszedł 7 dni po owulacji ..Zobacz załącznik 922216
[emoji23][emoji23][emoji23]Mój były dowódca zawsze w pracy mówił że 98 % facetów napisze dosłownie i może trochę wulgarne wali konia pozostałe 2% nie ma rąk to tyle w temacie odemnie
Nie zauważyłam, że to owulacyjny, a nie ciążowy! :/Czy z tego się cieszysz o czym ja myślę czy to możliwe z owulacyjnego ?
Na pewno już będzie wtedy serduszko super , że wszystko okDziewczyny ja po wizycie serducha nie było jeszcze kazał gin przyjść 14.12 wtedy juz powinno być i wtedy założy kartę ciąży na jego oko fasola rośnie zdrowo i prawidłowo ale to była wizyta na NFZ więc cudów się nie spodziewałam 13go idę prywatnie i mam nadzieję że serducho już będzie wtedy to będzie równo 7 t także dalej w oczekiwaniu
Ja owulacje miałam 28.11 wg objawów i temp i testów ale skupiałam się na ciele. Wczoraj ogromny ból głowy i wieczorem wymiotowalam A cały dzień mnie mulilo. I dzisiaj temp 36.94 . Bobosex od 6dcA może owu była wcześniej? :d Ja jak po 14 zrobiłam to miałam jasna blada.
Poczekam jeszcze bo wczoraj był negatywny więc za wcześnieNie zauważyłam, że to owulacyjny, a nie ciążowy! :/
Rób ciążowy!
Kiedyś dziewczyny w ciąży robiły jako sprawdzian testy owulacyjne i wychodziły im pozytywne!
Trzymam mocno kciuki!Poczekam jeszcze bo wczoraj był negatywny więc za wcześnie
@PatPatPat wczoraj to mulilo mnie cały dzień straszny ból głowy i wymioty wieczorem i dziś temp 36.94Trzymam mocno kciuki!