1
185097
Gość
Przykro mi[emoji53]A ja wiedziałam, że @ się rozkręci no i jest wodospad :|
Zapisuję 1dc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi[emoji53]A ja wiedziałam, że @ się rozkręci no i jest wodospad :|
Zapisuję 1dc
Muszę wierzyć w nowy cykl [emoji4]Przykro mi[emoji53]
Dopisuje się jako 4 do kompletu @ ma być w sobotę a od dziś plamie ale tylko przy podcieraniu [emoji23] , wszystko wskazuje i tak na @ [emoji58][emoji849]albo plamisz jak my i trzecia do kompletu ;-)
[emoji17][emoji17]A ja wiedziałam, że @ się rozkręci no i jest wodospad :|
Zapisuję 1dc
Trzymam kciuki stopy wszystko co mam zeby bylo dobrzeDziewczynki trzymajcie kciuki jutro 945 mam wizytę to będzie 5t5d także nie wiem co tam zastanę
No szybciutko się nam te strony tu zapełniają [emoji7] ale to dorze świadczy o nas [emoji16]Dobry wieczór dziewczyny. 155 stron nadrobiłam. Ale macie tempo pisania! Jestem w szoku. Ale przynajmniej sie miło wraca z pracy, kiedy ma sie co czytać.
U mnie owu za rogiem. Na jutro szykuje fajny wieczorek we dwoje z M. Żel mam w pogotowiu więc zapodam sobie na wszelki wypadek.
No szybciutko się nam te strony tu zapełniają [emoji7] ale to dorze świadczy o nas [emoji16]