reklama
Dżasta :)
Fanka BB :)
Oo super, to dzialajcie na maxa [emoji2]Dziewczyny wrocialam od gina okazało się ze mam owulacje lekarz po usg kazał mi natychmiast wracać do domu i brać się do pracy mam dwa pęknięte pecherzyki jeden z prawej drugi z lewej strony [emoji5]
Przykro mialam nadzieje, ze chociaz Ty ujrzysz II i flor87 [emoji16]A ja wiedziałam, że @ się rozkręci no i jest wodospad :|
Zapisuję 1dc
Ja to chciałam miec coreczke, bo strasznie uwielbiam ciuchy dziewczece jest taki duzy wybor I mozna tak ladnie ubierac, pozniej rozne fryzurki robic itd. Moj tż chcialby syna jak typowy facet [emoji2] ale co by nie bylo I tak bede kochac - najwazniejsze , zeby bylo zdrowe [emoji6] ale kiedys z wrozby obraczką czy pierścionkiem wyszedł mi 1 syn, więc wydaje mi się, ze najprędzej jak bd to wlasnie syn - a te wróżby wiekszosci się sprawdzaja [emoji16]Widzę, że temat wymarzonych odstępów między dziećmi już był, to ja zapytam o wymarzoną płeć. Macie jakieś preferencje, czy jest Wam to zupełnie obojętne ?
flor87
Kurde no....ale moze teraz u mnie sie rozkreci bo dalej nic.... a co dziwne temp spadala i sie zatrzymala na 36.9... jutro zrobie testa o ile dzis nie bedzie wodospadu [emoji23][emoji39]A ja wiedziałam, że @ się rozkręci no i jest wodospad :|
Zapisuję 1dc
flor87
Wzajemnie milego dzionkaJakas taka tu synchronizacja okresowa zaczela powstawac widze. Ja dzis 5 dc,okres sie konczy wieczorem pierwsza dawaka clo i jedziemy dalej z programem.Milej srody
flor87
Haha wedlug tych wrozb to ja mialam kiec 4 dzieci [emoji1787][emoji23][emoji1787]Ja to chciałam miec coreczke, bo strasznie uwielbiam ciuchy dziewczece jest taki duzy wybor I mozna tak ladnie ubierac, pozniej rozne fryzurki robic itd. Moj tż chcialby syna jak typowy facet [emoji2] ale co by nie bylo I tak bede kochac - najwazniejsze , zeby bylo zdrowe [emoji6] ale kiedys z wrozby obraczką czy pierścionkiem wyszedł mi 1 syn, więc wydaje mi się, ze najprędzej jak bd to wlasnie syn - a te wróżby wiekszosci się sprawdzaja [emoji16]
reklama
Maga_ch
Ja zawsze chciałam córeczkę ale po tylu cyklach starań jest mi naprawde obojętne. Byle by było zdrowe dziecko[emoji173] [emoji173] [emoji173]Widzę, że temat wymarzonych odstępów między dziećmi już był, to ja zapytam o wymarzoną płeć. Macie jakieś preferencje, czy jest Wam to zupełnie obojętne ?