reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Czyli przed testem owu,ale jak juz wiesz ze bedzie?co dwa dni?nie wiem czy kupic taki w tubie czy z aplikatorem bo ktos pisal ze sie ciezko dozuje
No u mnie w poprzedniej ciąży był ten problem ze mi testy owu wogole owualcji nie pokazaly więc użyłam go w -15-16 DC ost seks był w 16. Teraz używałam właśnie od tego jak test pokazał kreski mocne. A ja mam tylko te z aplikatorami nie wiem jak z tej tuby to wychodzi czy korzystniej czy nie :)

reklama
Dziewczyny ktore uzywaja zelu concive plus,kiedy go uzywacie?bo mysle nad takim ze sa trzy dawki w dozownikach,ale jest drogi.I nie wiem czy sie uzywa zawsze przed plodnymi czy tylko w okolicy jak jest juz owu?kiedy ile i jak go uzywacie??
Ja użyłam go dwa razy i raz w trakcie owu, to było tak mokro , że nie mogliśmy skończyć [emoji23] bo ja mam śluz normalnie , wiec mi za dużo tych płynów w owu, ale wcześniej jakoś przed owu aplikowalam i było ok, ale mi nic nie dal bo bakterie są to i żel nic nie dał [emoji16]

Dziewczyny ktore uzywaja zelu concive plus,kiedy go uzywacie?bo mysle nad takim ze sa trzy dawki w dozownikach,ale jest drogi.I nie wiem czy sie uzywa zawsze przed plodnymi czy tylko w okolicy jak jest juz owu?kiedy ile i jak go uzywacie??
Ja uzywalam w dwoch cyklach w dniach plodnych i kolo ovu. U mnie bez rezultatu ;-)

Ja owulacje ostatnio mam miedzy 11-13 dc i zelu uzywam w zaleznosci od testu owulacyjnego. Jak jest słaba kreska nie uzywam zelu, gdy kreska jest juz mocniejsza ale jeszcze nie pozytyw to juz zelu zaczynam używac. I tak srednio go uzywam 3-4 razy na cykl w okresie okolowulacyjnym i w owulacje.
Ja mam w tubie i uzywam strzykawki w celu jego zaaplikowania

Zrobiłam test po 12 a teraz po dwóch godzinach niepotrzebnie na niego spojrzałam, bo widać druga kreskę... wiem wiem... nie powinno się tego wyniku brać pod uwagę, ale test zawsze trzymam bardzo długo i nigdy nie było nawet cienia na drugi dzień... Zobacz załącznik 921239
Życzę Ci z całego serca żeby u Ciebie było inaczej ale... Ja miałam podobną sytuacje kilka dni temu. Po około godzinie zerknęłam na test i była druga - całkiem wyraźna różowa krecha! Niestety dwa dni później przyszła @:errr::no2:

Witam się laski i chyba ku bliżej @ już ciągnie na dole co raz bardziej a temp spadła JeszcE o jeden stopień w dół także czas założyć wkładkę i czekać na @. Ten cykl chyba odpuszczam staraniami co dwa dni itd bo idą święta sylwester i chce tym pożyć niż denerwowanie się owu :/

Dziewczyny wczoraj mialam pozytywny test owulacyjny, dzis mam 12dc i zrobilam test 10 minut temu i negatyw. Zawsze po pozytywnym teście robiac test na drugi dzien nadal mialam pozytywny nawet jak robilam ten test rano. A teraz negatyw. Znaczy sie ze po owulacji już?
20181203_093247~2.jpeg

Załączniki

• 20181203_093247~2.jpeg
    20181203_093247~2.jpeg
    18,3 KB · Wyświetleń: 409
reklama
Do góry