No my podstawowe i mimo ze mamy na gaz to zżera ogrom pokarmu bo głównie.jeździmy po miescieNo to nas trochę więcej, bo mąż dokupuje assistance na Europę i wychodzi 1540 [emoji1422]
reklama
MasterKa
Fanka BB :)
A4 B6 1.8 turbro z napędem na cztery koła [emoji1]A3 1.8 Turbo a Wy ?
Dżasta :)
No to tak jak u nas, szaleje z paliwem [emoji23][emoji23] ale i tak nie zamienilibyśmy jej [emoji1787] potem ja dostanę w spadku w przyszłym roku, a mąż sobie kupi nowe. W sensie używane [emoji1][emoji1]
Hehe u nas to będzie ewentualnie wymianka na coś innego, młodszego - raczej byśmy nie pociągnęli z dwoma autami
MasterKa
No niestety...to paliwo to maskara jest.No my podstawowe i mimo ze mamy na gaz to zżera ogrom pokarmu bo głównie.jeździmy po miescie
Nooo. Ale.cholera nie mam wplywu.na.męża w sprawie wymiany auta na tanszeNo niestety...to paliwo to maskara jest.
Dżasta :)
A4 B6 1.8 turbro z napędem na cztery koła [emoji1]
Uuu faaajneee
No my chcemy coś innego, bo to małe , a jak się zafasolkujemy to nam wózek nie wejdzie do bagażnika bo obowiązkowo mamy w nim tube , której ciężko będzie się pozbyć
Kaamilaaa
Ale super [emoji7] gdzie tyle sniegu ? [emoji7][emoji7]Tak Zimowo w górach choinkę ubieram też na Mikołaja nawet zamówiłam na allegro świecidełka na ogród Zobacz załącznik 921279
Kaamilaaa
Ja tez mialam zly dzień dopóki nie zrobilam zakupow [emoji85] udalo mi się dorwać ubranka dla dzidzi, takze z tym co juz mam to nic nie musze kupować [emoji85]Widzę że nasi panowie są fanami Audi moj też jeździ Audi a6 c5 kombi żeby wędki się zmieściły ale będzie dobry na wózek mimo że duży to lubię nim jeździć bo automat
Jak ja nie lubię takiej pory roku jakiś mam zły dzień dzisiaj
Licze ze szybko uda sie potwierdzić płeć bo to co nam nie bedzie chce oddac do domu samotnej matki[emoji6]
reklama
Martkaaa5
Super że Ty juz na tym etapie zbierania ubranek jak ten czas szybko leciJa tez mialam zly dzień dopóki nie zrobilam zakupow [emoji85] udalo mi się dorwać ubranka dla dzidzi, takze z tym co juz mam to nic nie musze kupować [emoji85]
Licze ze szybko uda sie potwierdzić płeć bo to co nam nie bedzie chce oddac do domu samotnej matki[emoji6]