Kaamilaaa
Fanka BB :)
Tak[emoji57] poki co caly grudzień i tak mielismy byc u tz rodzicow a w tym czasie znaleźć sobie mieszkanie na śląsku [emoji6]Przeprowadzacie sie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak[emoji57] poki co caly grudzień i tak mielismy byc u tz rodzicow a w tym czasie znaleźć sobie mieszkanie na śląsku [emoji6]Przeprowadzacie sie?
JasneTroszkę nadinterpretujesz. Dodanie emotek do tego stwierdzenia świadczy o tym, że jest to żartobliwy ton wypowiedzi. Mam mnóstwo rudych znajomych i ich uwielbiam, wspólnie się śmiejemy, że rude to wredne- co zwykle właśnie wychodzi od samej rudej osoby a nie jej otoczenia. Nigdy takiego stwierdzenia nie użyłabym w odniesieniu do dziecka lub przy dziecku, więc stwierdzenie że "mówi się często" jest mocno na wyrost. Chyba żadna z nas nie pragnie mieć chorego dziecka, więc pragnienie i modlitwy o jego zdrowie są raczej oczywistością. A reszta jest zwykłym, niegroźnym żartem.
Chyba nie wiesz na co się piszesz [emoji23][emoji23] ja jestem ciastoholikiem [emoji1787][emoji1787]Wpadaj poczestuje! Mam całą blachę[emoji7]
Uwielbiam audi [emoji7][emoji7]Hehe też mamy Audi
A jakie macie?[emoji2][emoji2]Hehe też mamy Audi
Przykro [emoji17][emoji17][emoji17]Witam się smutno, bo mnie rano nawiedziła @. A takie miałam dobre przeczucia, że tym razem zaskoczyło. Ehh.
Niestety, nie będzie fasolki na święta
Zaczynamy 27 cykl starań
Pięknie wygląda ale ja będę inna dla odmiany i powiem że nie lubię takich słodkich ciastUdalo mi sie ciastko![emoji173]
Jest wspaniałe[emoji7][emoji16][emoji13][emoji39]Zobacz załącznik 921147
No to tak jak my [emoji2] uwielbiamy audi [emoji173][emoji173]My też [emoji1787] i to dwa. Mój mąż jest miłośnikiem audi
No to tak jak u nas, szaleje z paliwem [emoji23][emoji23] ale i tak nie zamienilibyśmy jej [emoji1787] potem ja dostanę w spadku w przyszłym roku, a mąż sobie kupi nowe. W sensie używane [emoji1][emoji1]Hehe no mój oszalał jak zobaczył tą Audi i musiał ją mieć, a nie patrzył na to ile pali to było nieistotne wtedy dla niego a teraz nasz budżet cierpi na ciągłym jej tankowaniu i chcemy zmienić, ale on taki wybredny w tych autach, że ciężko coś znaleźć - ale zna się bardzo dobrze na nich i byle czego nie weźmie - stąd ta wybredność
My też mamy audi [emoji14] mój mąż jak się poznaliśmy to sprowadził sobie audi a4 które paliło dużo bo mialo większy silnik i w końcu je sprzedał potem kupiliśmy na chwilę jakiegoś forda którego zaraz trzeba było sprzedać bo mój mąż handlowcem jest z zawodu i miał służbowe auta więc tamten stal gdyż ja mam prawo jazdy ale od kiedy przyjechałam do Warszawy to nie jeżdżę a na pewno nie sama jak jest mąż obok to spoko ;P no i sprzedaliśmy forda i sobie jeździliśmy służbowym darmowym dwuosobowym ale że rodzina się powiększyła to znowu kupiliśmy audi a4 które pali już normalnie no i nawet mi się bardzo podoba lubię to auto ;PUwielbiam audi [emoji7][emoji7]