reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Czasami warto troche dłużej poczekac a noz moze trafi sie cos fajnego i w miare taniego[emoji5]
Moj maz juz by bral kredyt[emoji19] ale ja sie nie zgodze na zaden kredyt dopoki nie będę w ciąży. Nie chce miec domu w którym nie bedzie dzieci[emoji19] ja wiem ze to troche glupie myslenie ale ja zdania na razie nie zmienię[emoji19] bedzie ciąża to i bedzie kredyt, nie wczesniej[emoji15]

No właśnie my też się okropnie napaliliśmy na to mieszkanie i już mieliśmy podpisywać umowę przedwstępną, ale mama tż stwierdziła , że trochę mało praktyczne to mieszkanie bo jak za jakiś czas pojawi się dziecko to będzie ciasno bo taka mała sypialnia jest i duży aneks z salonem no i ja mówiłam tż , że to trochę małe może być mieszkanie patrząc w przyszłość , no ale te całe umeblowanie i wszystkie sprzęty nas skłoniło do tego , żeby wziąć i mieszkać - no ale tak przemyśleliśmy sobie i jest mieszkanie praktycznie połowe tańsze i delikatny remont tam trzeba było zrobić i pewnie mniej wyjdzie z kredytem i remontem niż tamto (tak myślę) choć mam świadomość , że teraz wszystko jest kosmicznie drogie :/

My też [emoji1787] i to dwa. Mój mąż jest miłośnikiem audi

Hehe no mój oszalał jak zobaczył tą Audi i musiał ją mieć, a nie patrzył na to ile pali to było nieistotne wtedy dla niego a teraz nasz budżet cierpi na ciągłym jej tankowaniu i chcemy zmienić, ale on taki wybredny w tych autach, że ciężko coś znaleźć - ale zna się bardzo dobrze na nich i byle czego nie weźmie - stąd ta wybredność :p

No właśnie my też się okropnie napaliliśmy na to mieszkanie i już mieliśmy podpisywać umowę przedwstępną, ale mama tż stwierdziła , że trochę mało praktyczne to mieszkanie bo jak za jakiś czas pojawi się dziecko to będzie ciasno bo taka mała sypialnia jest i duży aneks z salonem no i ja mówiłam tż , że to trochę małe może być mieszkanie patrząc w przyszłość , no ale te całe umeblowanie i wszystkie sprzęty nas skłoniło do tego , żeby wziąć i mieszkać - no ale tak przemyśleliśmy sobie i jest mieszkanie praktycznie połowe tańsze i delikatny remont tam trzeba było zrobić i pewnie mniej wyjdzie z kredytem i remontem niż tamto (tak myślę) choć mam świadomość , że teraz wszystko jest kosmicznie drogie :/
Jak sie chlop zna to duzo rzeczy mozna samemu wyremontowac[emoji5] lub poprosic kogos z rodziny do pomocy[emoji5]

Ciastko z jabłkami bez pieczenia na yt znalazlam[emoji5]

Oo a tych jabłek nie widać :p myślałam, że jakieś takie jak Milky Way , czy jak kanapka mleczna :D
Ja robiłam z jabłkami na zimno z przepisów p. Joli - bardzo fajne ma przepisy i tratwę cytrynową też robiłam - fajne ciacho nie za słodkie nie za kwaśne :D

reklama
Do góry