reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Pazurki masz jakies ciekawe[emoji7]
Sweterek (mój mąż nazywa ten efekt bieżnikiem na oponie)[emoji23] plus nude a na nich złota folia [emoji2]
20181122_164212.jpeg

Załączniki

• 20181122_164212.jpeg
    20181122_164212.jpeg
    33,5 KB · Wyświetleń: 337
reklama
Dokładnie [emoji2] az w koncu my nie będziemy mogły [emoji179]
Hehe dokładnie :) w sumie tak sobie siedzę i myślę, że może dobrze, że w tym miesiącu nie wyszło bo mam za rok 2 wesela i chciałabym na nich być, a jakbym zaszła w poprzednim cyklu to bym się chyba na porodówce bawiła a nie weselu :p

Hehe dokładnie :) w sumie tak sobie siedzę i myślę, że może dobrze, że w tym miesiącu nie wyszło bo mam za rok 2 wesela i chciałabym na nich być, a jakbym zaszła w poprzednim cyklu to bym się chyba na porodówce bawiła a nie weselu :p
Zawsze się znajdą jakieś plusy i minusy [emoji4] ważne, że nie dobierasz sobie wiele do głowy [emoji1] my tez mamy w 2019 wesela sztuk 2 [emoji1787] i na jednym będę świadkowac. Cbyba ze w ciąży zaawansowanej bede to nie. Ale nic sie na to nie zanosi, bo w sumie nawet nie wiem jakie dni teraz miałam jak był mąż, więc sama nie wiem na czym stoje [emoji1787] musiałam dać odpocząć głowie, bo zwariować idzie od tego myślenia [emoji57]

reklama
Zawsze się znajdą jakieś plusy i minusy [emoji4] ważne, że nie dobierasz sobie wiele do głowy [emoji1] my tez mamy w 2019 wesela sztuk 2 [emoji1787] i na jednym będę świadkowac. Cbyba ze w ciąży zaawansowanej bede to nie. Ale nic sie na to nie zanosi, bo w sumie nawet nie wiem jakie dni teraz miałam jak był mąż, więc sama nie wiem na czym stoje [emoji1787] musiałam dać odpocząć głowie, bo zwariować idzie od tego myślenia [emoji57]
Ja cały czas próbuje znaleźć lekarstwo na to żeby o tym nie myśleć bo idzie zwariować ale jeszcze nic skutecznego nie wymyśliłam :p mam teraz postanowienie, że w kalendarzyk wchodzę byle tylko zaznaczyć początek i koniec @, no i jak już czuję, że @ idzie to żeby się przygotować. A nie patrzę kiedy dni płodne, owulacja itp :)

Do góry