reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Chwilę mnie nie było jakaś aktualizacja apki i ja nie wiedziałam jak was odszukać ;P
Daje znać po wizycie u Endo :) wyniki mam dobre jeśli chodzi o ft4 i ft3 poprawa natomiast że TSH uparte jak osioł dostałam jednak dawkę 50 przez cały czas no i ciekawe czy tym razem spadnie mi poniżej 2 bo do tego dążę tak 1-1.5 będzie dla mnie idealne ;)
A co u mnie poza tym to mam 3dc na szczęście okres pomimo tego według mnie cyklu bez owulacji postanowil się za długo nie droczyc bo tylko 2 dni ;P ale jest jakiś taki bardziej obfity mam wrażenie że te okresy od kiedy zaczęliśmy się starać były jakieś takie krótsze i skąpe a ten jest obfitszy ciekawe kiedy się skonczy mam nadzieję że szybko :)
I już jutro mój najukochańszy miesiac, uwielbiam grudzien uwielbiam święta uwielbiam sylwestra bo zawsze liczę że nowy rok będzie jeszcze lepszy od poprzedniego i liczę że w nowym roku każda z nas zobaczy upragnione 2 kreski :)
Nowy rok bedzie lepszy dla kazdej z Nas[emoji173]

reklama
Pozdrawiam dziewczynki w ten piątkowy wieczór [emoji8] mnie jakiś smuteczek dopadł i stwierdziłam, ze na poprawę nastroju napije się ulubionego winka...
20181130_185941.jpeg

Załączniki

• 20181130_185941.jpeg
    20181130_185941.jpeg
    73,5 KB · Wyświetleń: 322
Chwilę mnie nie było jakaś aktualizacja apki i ja nie wiedziałam jak was odszukać ;P
Daje znać po wizycie u Endo :) wyniki mam dobre jeśli chodzi o ft4 i ft3 poprawa natomiast że TSH uparte jak osioł dostałam jednak dawkę 50 przez cały czas no i ciekawe czy tym razem spadnie mi poniżej 2 bo do tego dążę tak 1-1.5 będzie dla mnie idealne ;)
A co u mnie poza tym to mam 3dc na szczęście okres pomimo tego według mnie cyklu bez owulacji postanowil się za długo nie droczyc bo tylko 2 dni ;P ale jest jakiś taki bardziej obfity mam wrażenie że te okresy od kiedy zaczęliśmy się starać były jakieś takie krótsze i skąpe a ten jest obfitszy ciekawe kiedy się skonczy mam nadzieję że szybko :)
I już jutro mój najukochańszy miesiac, uwielbiam grudzien uwielbiam święta uwielbiam sylwestra bo zawsze liczę że nowy rok będzie jeszcze lepszy od poprzedniego i liczę że w nowym roku każda z nas zobaczy upragnione 2 kreski :)
Ja też na początku dostałam dawkę 25, po dwóch miesiącach kontrola, okazało się, że nawet tsh ciut wzrosła i endokrynolog powiedziała mi, że idziemy na całego żeby szybko na dzidzi przygotować i dała dawkę 50/75. Ta dopiero podzialala i tsh utrzymuje się poniżej 2

Ja też właśnie przyjechałam z Tesco z zapasem wina i zaraz się troszkę poodchamiam po tym tygodniu. I tak mam @ to mogę wypić :p
Hehe to masz zielone światło na winko [emoji2] ja w sumie nawet nie wiem kiedy mam mieć bo nie sprawdzałam apki [emoji1787] alw jakoś w połowie grudnia z tego co pamiętam [emoji2] nie mam juz ochoty tego sprawdzac [emoji1422]

Cieszę się że wyniki się poprawiają i że teraz masz większa dawkę to na pewo tsh spadnie :)

reklama
Do góry