reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dzwoni teraz moj mąż z biedronki i się pyta gdzie sa galaretki bo nie moze znaleźć, to mu tłumaczę ze tu gdzie przyprawy, budynie, kisle itp. I słyszę jak w międzyczasie pyta się ekspedientki gdzie sa galaretki a ta mu odpowiada "a tutaj za panem sa galaretki" i mowi zadowolony ze juz znalazł[emoji23][emoji85]
Boże[emoji23]
Dobry jest [emoji1787][emoji1787][emoji1787] moj ma tak, ze jak cos mu powiem, aby kupił, to często kupuje totalnie coś innego bo jednak pomysł na obiad sie mu zmienił i cos innego kupil [emoji1787]

reklama
Powiem wam że się uśmiałam na głównym forum Dziewczyna napisała że zobaczyła dwie kreski że się nie spodziewała i pyta kiedy iść do lekarza jakie robić badania itp rozgorzała dyskusja milion porad idź na bete zrób to badanie zrób tamto badanie, zeszło na to że teraz dużo kiebiet zmaga się z tarczycą i wkońcu jakaś mądra pisze ze starsze panie urodzone przed czarnobylem to już nie kobiety które powinny rodzić dzieci :errr::errr::errr:rzadko się udzielam tak na ogólnym ale jej odpisałam :D:D:D

Powiem wam że się uśmiałam na głównym forum Dziewczyn napisała że zobaczyła dwie kreski że się nie spodziewała i pyta kiedy iść do lekarza jakie robić badania itp rozgorzała dyskusja milion porad idź na bete zrób to badanie zrób tamto badania, zeszło na to że teraz dużo kiebiet zmaga się z tarczycą i wkońcu jakąś mądra pisze ze starsze panie urodzone przed czarnobylem to już nie kobiety które powinny rodzić dzieci :errr::errr::errr:rzadko się udzielam tak na ogólnym ale jej odpisałam :D:D:D
Wszedzie znajda sie jakies psycholki[emoji13][emoji23]

Powiem wam że się uśmiałam na głównym forum Dziewczyna napisała że zobaczyła dwie kreski że się nie spodziewała i pyta kiedy iść do lekarza jakie robić badania itp rozgorzała dyskusja milion porad idź na bete zrób to badanie zrób tamto badanie, zeszło na to że teraz dużo kiebiet zmaga się z tarczycą i wkońcu jakaś mądra pisze ze starsze panie urodzone przed czarnobylem to już nie kobiety które powinny rodzić dzieci :errr::errr::errr:rzadko się udzielam tak na ogólnym ale jej odpisałam :D:D:D
Nawet nie masz pojecia jak ona mi cisnienie podniosła [emoji34]

Trochę z innej beczki poradźcie dziewczyny co kupić 7 letniej dziewczynce która w grudniu ma urodziny także kumulacja Mikołaj, Święta i urodziny, to chrześnica mojego M:)

reklama
No tu sie zgodzę ze psycholki sie zdarzają[emoji14]
Ale ona no ewidentnie tak mnie wkurzyla tymi tekstami ze szok [emoji53] nie wiem juz czy to hormony czy zwyczajnie tak na mnie zadzialalo to co pisała wrrr

A jak ty sie czujesz ?
A wiesz ze przez ostatnie dwa dni właśnie jak starsza pani :D:D:errr:troche męczą mnie mdłości ale wieczorami i ostatnio przysnełam w poczekalni czekając na wizytę ;)takze takie dolegliwości moge mieć ;)

Do góry