reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Wlasnie przeczytalam ze laska w Uk miala 26 kg cyste na jajniku!! Wygladal jakby byla w 9 miesiacu ciazy,a to wszystko mega cysta!lekarz myslal ze ona jest w ciazy mimo negatywnych wynikow krwi,nie normalne

Przy slabym nasieniu nie tylko liczy sie suplementacja czy jakies leki a tez szczęście. Zwykle szczęście. Komus moze sie udac jednym zlotym strzałem przy bardzo slabym nasieniu.
U Nas juz 4 miesiace bierzemy suplementy, maz nie pali, zaczął sie zdrowiej odżywiać, allohol pije 2-3 razy w tygodniu, czasami wcale, no zalezy, do tego jest po operacji, stosujemy żel. I co? I nic. Ciazy jak nie bylo tak nadal nie ma. A wedlug mnie jedynym dowodem na to ze te wszystkie leki cos pomogły byłaby ciąża. A jej nie ma. Komuś sie uda, komus nie.
Azulka nie żebym miała obsesję na tym punkcie, ale 2-3 razy w tygodniu przy problemach z nasieniem to zdecydowanie za dużo. Nie wiem czy już to tu pisałam, ale znajomym lekarz powiedział, że podejmie się prowadzenia ich jak facet całkowicie zrezygnuje z alkoholu.

Załączniki

• Screenshot_20181129-183808_Chrome.jpg
    Screenshot_20181129-183808_Chrome.jpg
    302,6 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Do góry