Dziękuję kochana!PatPatPat dziś nasz dzień! Wszystkiego najlepszego!!!
DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY ZA ŻYCZENIA URODZINOWE! JESTEŚCIE KOCHANE! !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję kochana!PatPatPat dziś nasz dzień! Wszystkiego najlepszego!!!
Spełnienia marzeń![emoji179][emoji179][emoji179][emoji817]
Wszytkiego najlepszego, zdrówka i uśmiechu!! [emoji8][emoji8][emoji512][emoji512][emoji512][emoji898][emoji898]
@PatPatPat @Paulina_92 kochane wszystkiego najpiękniejszego
Wszystkiego naj spełnienia wszystkich marzeń a jednego najbardziej dużo zdrówka dziewczyny i czego tylko sobie zapragniecie @PatPatPat @Paulina_92
DZIĘKUJĘ !Dołączam sie do zyczen
Pat, Paulina spełnienia marzeń!
PatPatPat, Paulina spelnienia najskrytszych marzeń [emoji1768][emoji2963] usmiechu i milosci :-****
Dziewczynki różowych bobasków [emoji1348][emoji1348][emoji1348][emoji1348] spełnienia marzeń !!! [emoji480][emoji324][emoji166]
DZIĘKUJĘ!PatPatPat i Paulina_92 wszystkiego co najlepsze dziewczyny![emoji173][emoji7][emoji8][emoji12]
Narazie bez konkretnych badań nie chce go leczyć w ciemno Czytałam o kilku innych suplementach które można łączyć z maca,jak narazie walczymy o badania bo niby chce je zrobić ale konkretnego terminu umówić nie chce,chyba się boi wyniku oj Ci faceciMoj mąż bral macę. Ale odstawil bo strasznie go brzuch bolal po tych tabletkach. Ale ponoc pomagaja na płodność. Chociaz ja po takim czasie staran jaki jest u Was bardziej sklonila bym sie do kupna tabletek takich typowo na poprawę nasienia np Profertil, FertilMen
PatPatPat dziś nasz dzień! Wszystkiego najlepszego!!!
A ja przy okazji bez okazji skladam zyczenia wszystkim mającym teraz @ tak jak ja hehe
nie tego oczekiwałyśmy ale co tam.. pozytywne fluidy mozemy sobie przekazać <3
Dziękuję kochana!
DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY ZA ŻYCZENIA URODZINOWE! JESTEŚCIE KOCHANE! !27lat minęło
Akurat z tym to nie ma na co czekac. Sama go umow i z Nim pojedz aby mu razniej bylo[emoji5]Narazie bez konkretnych badań nie chce go leczyć w ciemno Czytałam o kilku innych suplementach które można łączyć z maca,jak narazie walczymy o badania bo niby chce je zrobić ale konkretnego terminu umówić nie chce,chyba się boi wyniku oj Ci faceci
Ja mam teraz szybkie 3 dniowe ale bardzo intensywne i bolesne :/Hehe dokładnie ja mam 4dc i jak zwykle w tym dniu po nocy mam chwilowe wstrzymanie i czystą podpaskę a później dalej sobie leci do 6 lub 7dc :/