reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

PatPatPat dziś nasz dzień! Wszystkiego najlepszego!!!
Dziękuję kochana!

DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY ZA ŻYCZENIA URODZINOWE! JESTEŚCIE KOCHANE! !
emoji179.png
27lat minęło :p

reklama
Spełnienia marzeń![emoji179][emoji179][emoji179][emoji817]
Wszytkiego najlepszego, zdrówka i uśmiechu!! [emoji8][emoji8][emoji512][emoji512][emoji512][emoji898][emoji898]
@PatPatPat @Paulina_92 kochane wszystkiego najpiękniejszego:):)
Wszystkiego naj spełnienia wszystkich marzeń a jednego najbardziej dużo zdrówka dziewczyny i czego tylko sobie zapragniecie @PatPatPat @Paulina_92
Dołączam sie do zyczen :)
DZIĘKUJĘ !
emoji179.png

Pat, Paulina spełnienia marzeń!
PatPatPat, Paulina spelnienia najskrytszych marzeń [emoji1768][emoji2963] usmiechu i milosci :-****
Dziewczynki różowych bobasków [emoji1348][emoji1348][emoji1348][emoji1348] spełnienia marzeń !!! [emoji480][emoji324][emoji166]
PatPatPat i Paulina_92 wszystkiego co najlepsze dziewczyny![emoji173][emoji7][emoji8][emoji12]
DZIĘKUJĘ!
emoji179.png

Moj mąż bral macę. Ale odstawil bo strasznie go brzuch bolal po tych tabletkach. Ale ponoc pomagaja na płodność. Chociaz ja po takim czasie staran jaki jest u Was bardziej sklonila bym sie do kupna tabletek takich typowo na poprawę nasienia np Profertil, FertilMen
Narazie bez konkretnych badań nie chce go leczyć w ciemno8-) Czytałam o kilku innych suplementach które można łączyć z maca,jak narazie walczymy o badania bo niby chce je zrobić ale konkretnego terminu umówić nie chce,chyba się boi wyniku oj Ci faceci:oo2:

A ja przy okazji bez okazji skladam zyczenia wszystkim mającym teraz @ tak jak ja hehe
nie tego oczekiwałyśmy ale co tam.. pozytywne fluidy mozemy sobie przekazać <3

Hehe dokładnie :D ja mam 4dc i jak zwykle w tym dniu po nocy mam chwilowe wstrzymanie i czystą podpaskę a później dalej sobie leci do 6 lub 7dc :/

Narazie bez konkretnych badań nie chce go leczyć w ciemno8-) Czytałam o kilku innych suplementach które można łączyć z maca,jak narazie walczymy o badania bo niby chce je zrobić ale konkretnego terminu umówić nie chce,chyba się boi wyniku oj Ci faceci:oo2:
Akurat z tym to nie ma na co czekac. Sama go umow i z Nim pojedz aby mu razniej bylo[emoji5]

reklama
Do góry