reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Trzymam kciuki za Twojego tatę!

Ja właśnie skończyłam pierwsze porządki przedświąteczne. Zaczęłam od sypialni bo tam najmniej do zrobienia. Chcę zrobić póki jeszcze mdłości nie sięgają apogeum a obawiam się że z każdym dniem będzie gorzej. Czekam na pierwszą wizytę. Mam dokładnie za tydzień. Mam nadzieję że będzie wszystko dobrze. Stres narasta im bliżej do poniedziałku heh.

Wszystkim starajacym się życzę powodzenia i zaciskam mocno kciuki za bieżące cykle [emoji3590]

Dziękuje [emoji6]

Tylko za bardzo się nie przemęczaj ! A na wizycie na pewno wszystko pójdzie dobrze [emoji8] Trzymam kciuki za dobre wieści !

reklama
Trzymam kciuki za dobre wiesci o tacie [emoji110][emoji110][emoji110]

Ja dzis panikuje bo jutro prenatalne i strasznie sie boję
Na pewno wrócisz z samymi dobrymi wieściami jutro. Dziś najlepiej gdybyś zajęła sobie czas i głowę czymś innym to szybciej zleci to odliczanie. Będzie pięknie zobaczysz!

O 13. Cholernie sie boje, serio.
Jeszcze musimy tam dojechac (do Nowej Soli) i na sama myśl robi mi sie nie dobrze jak wiem ze mam jechać autem..
Wcale Ci się nie dziwię.. Musisz znaleźć sobie jakieś zajęcie żeby o tym nie myśleć.
Do Nowej Soli kawałek macie to fakt , może obejdzie się bez mdłości..
I nie bój się, bo na pewno będzie dobrze!!

Wcale Ci się nie dziwię.. Musisz znaleźć sobie jakieś zajęcie żeby o tym nie myśleć.
Do Nowej Soli kawałek macie to fakt , może obejdzie się bez mdłości..
I nie bój się, bo na pewno będzie dobrze!!
Ostatnio jak tam jechalismy na pappe i do ZG z mlodym do kardiologa to sie nie obylo bez mdłości... wiec i tym razem na to nie licze [emoji6] tym bardziej jak bede sie tak stresować [emoji57]
To i tak jeszcze jest blisko [emoji6] na początku grudnia jedziemy znow na śląsk i nie mam pojecia jak to przeżyje [emoji52]

Prosze dziewczyny o kciuki jutro [emoji120][emoji120] tak bardzo chce zeby wszystko bylo dobrze [emoji120][emoji120]

Ostatnio jak tam jechalismy na pappe i do ZG z mlodym do kardiologa to sie nie obylo bez mdłości... wiec i tym razem na to nie licze [emoji6] tym bardziej jak bede sie tak stresować [emoji57]
To i tak jeszcze jest blisko [emoji6] na początku grudnia jedziemy znow na śląsk i nie mam pojecia jak to przeżyje [emoji52]

Prosze dziewczyny o kciuki jutro [emoji120][emoji120] tak bardzo chce zeby wszystko bylo dobrze [emoji120][emoji120]
Współczuję dalekiej drogi. Na pewno stres jeszcze będzie pogłębial mdłości ale pomysl sobie ze jedziesz zobaczyć swoje maleństwo i dowiedzieć się że ma się bardzo dobrze. Spowrotem będziesz taka szczęśliwa że zapomnisz o nieprzyjemnej jeździe :)

Na pewno wszystko będzie dobrze! I kciuki jutro będą bardzo mocno zaciśnięte [emoji110][emoji110]
Troszkę się pomęczysz, ale potem jaka będziesz szczęśliwa!

reklama
Współczuję dalekiej drogi. Na pewno stres jeszcze będzie pogłębial mdłości ale pomysl sobie ze jedziesz zobaczyć swoje maleństwo i dowiedzieć się że ma się bardzo dobrze. Spowrotem będziesz taka szczęśliwa że zapomnisz o nieprzyjemnej jeździe :)
Na pewno wszystko będzie dobrze! I kciuki jutro będą bardzo mocno zaciśnięte [emoji110][emoji110]
Troszkę się pomęczysz, ale potem jaka będziesz szczęśliwa!
Dziekuje dziewczyny za wsparcie ![emoji8][emoji8]
Jesli wszystko wyjdzie jutro dobrze to moze pozwole sobie (pewnie ostatni raz, zalezy co jutro tez powie diabetolog bo popołudniu jeszcze to mnie czeka w zwiazku z wynikami krzywej...) na niezdrowe jedzonko z McDonalda [emoji38]

Do góry