reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Trzymam kciuki za Twojego tatę!

Ja właśnie skończyłam pierwsze porządki przedświąteczne. Zaczęłam od sypialni bo tam najmniej do zrobienia. Chcę zrobić póki jeszcze mdłości nie sięgają apogeum a obawiam się że z każdym dniem będzie gorzej. Czekam na pierwszą wizytę. Mam dokładnie za tydzień. Mam nadzieję że będzie wszystko dobrze. Stres narasta im bliżej do poniedziałku heh.

Wszystkim starajacym się życzę powodzenia i zaciskam mocno kciuki za bieżące cykle [emoji3590]

Dziękuje [emoji6]

Tylko za bardzo się nie przemęczaj ! A na wizycie na pewno wszystko pójdzie dobrze [emoji8] Trzymam kciuki za dobre wieści !

reklama
Trzymam kciuki za dobre wiesci o tacie [emoji110][emoji110][emoji110]

Ja dzis panikuje bo jutro prenatalne i strasznie sie boję
Na pewno wrócisz z samymi dobrymi wieściami jutro. Dziś najlepiej gdybyś zajęła sobie czas i głowę czymś innym to szybciej zleci to odliczanie. Będzie pięknie zobaczysz!

O 13. Cholernie sie boje, serio.
Jeszcze musimy tam dojechac (do Nowej Soli) i na sama myśl robi mi sie nie dobrze jak wiem ze mam jechać autem..
Wcale Ci się nie dziwię.. Musisz znaleźć sobie jakieś zajęcie żeby o tym nie myśleć.
Do Nowej Soli kawałek macie to fakt , może obejdzie się bez mdłości..
I nie bój się, bo na pewno będzie dobrze!!

Wcale Ci się nie dziwię.. Musisz znaleźć sobie jakieś zajęcie żeby o tym nie myśleć.
Do Nowej Soli kawałek macie to fakt , może obejdzie się bez mdłości..
I nie bój się, bo na pewno będzie dobrze!!
Ostatnio jak tam jechalismy na pappe i do ZG z mlodym do kardiologa to sie nie obylo bez mdłości... wiec i tym razem na to nie licze [emoji6] tym bardziej jak bede sie tak stresować [emoji57]
To i tak jeszcze jest blisko [emoji6] na początku grudnia jedziemy znow na śląsk i nie mam pojecia jak to przeżyje [emoji52]

Prosze dziewczyny o kciuki jutro [emoji120][emoji120] tak bardzo chce zeby wszystko bylo dobrze [emoji120][emoji120]

Ostatnio jak tam jechalismy na pappe i do ZG z mlodym do kardiologa to sie nie obylo bez mdłości... wiec i tym razem na to nie licze [emoji6] tym bardziej jak bede sie tak stresować [emoji57]
To i tak jeszcze jest blisko [emoji6] na początku grudnia jedziemy znow na śląsk i nie mam pojecia jak to przeżyje [emoji52]

Prosze dziewczyny o kciuki jutro [emoji120][emoji120] tak bardzo chce zeby wszystko bylo dobrze [emoji120][emoji120]
Współczuję dalekiej drogi. Na pewno stres jeszcze będzie pogłębial mdłości ale pomysl sobie ze jedziesz zobaczyć swoje maleństwo i dowiedzieć się że ma się bardzo dobrze. Spowrotem będziesz taka szczęśliwa że zapomnisz o nieprzyjemnej jeździe :)

Na pewno wszystko będzie dobrze! I kciuki jutro będą bardzo mocno zaciśnięte [emoji110][emoji110]
Troszkę się pomęczysz, ale potem jaka będziesz szczęśliwa!

reklama
Współczuję dalekiej drogi. Na pewno stres jeszcze będzie pogłębial mdłości ale pomysl sobie ze jedziesz zobaczyć swoje maleństwo i dowiedzieć się że ma się bardzo dobrze. Spowrotem będziesz taka szczęśliwa że zapomnisz o nieprzyjemnej jeździe :)
Na pewno wszystko będzie dobrze! I kciuki jutro będą bardzo mocno zaciśnięte [emoji110][emoji110]
Troszkę się pomęczysz, ale potem jaka będziesz szczęśliwa!
Dziekuje dziewczyny za wsparcie ![emoji8][emoji8]
Jesli wszystko wyjdzie jutro dobrze to moze pozwole sobie (pewnie ostatni raz, zalezy co jutro tez powie diabetolog bo popołudniu jeszcze to mnie czeka w zwiazku z wynikami krzywej...) na niezdrowe jedzonko z McDonalda [emoji38]

Do góry