reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Wiesz co mozna tez sprawdzic u denstysty ząb bez rtg .Przykladaja do zeba nasaczony czyms wacik i patrza czy reaguje np.na zimne. Mnie bolal zab od dluzszego czasu i nie wiedzialam ktory i przykladala mi do trzech obok i jak dotknela do jednego to poczulam taki bol ze od razu wiedzialam ze to ten ;)
moja ginka mowi ze jest taki sprzęt jak endometr i on jest bezpieczny w ciazy, kurde zdjecie 450 zl;/ ale to nic zadzwonie o 9 do dentysty i sie umowie na wizyte niech zobaczy co i jak bo sie boje ze bakterie po tej kanalowce przebytej pojda do dziecka...

reklama
Dzień dobry dziewczyny
Dzisiaj siedzę jak na szpilkach. Brzuch mnie już boli ze stresu [emoji53]
U mnie dziś spadek temperatury i właśnie zaczynam 1dc..... 13 cs czas start.... Ehh nigdy chyba się nie uda :-(
Ehhh ten wstrętny @ [emoji19] Oby w następnym się udało!
Dziękuję kochana, ale niestety dziś rano mnie @ przywitała :/ także, może następnym razem :)
Szkoda [emoji53] Powodzenia w kolejnym !

Trzymam kciuki za Was dziewczyny [emoji110][emoji110][emoji4]

Dzień dobry dziewczyny
Dzisiaj siedzę jak na szpilkach. Brzuch mnie już boli ze stresu [emoji53]Ehhh ten wstrętny @ [emoji19] Oby w następnym się udało! Szkoda [emoji53] Powodzenia w kolejnym !

Trzymam kciuki za Was dziewczyny [emoji110][emoji110][emoji4]
Będzie dobrze Kochana [emoji173][emoji173]

Dziewczyny piszcie jak po weekendzie ? Jak się czujecie ? Jak w pracy ? [emoji5]

Jak się mają nasze zafasolkowane ? [emoji5]

Czy jakaś staraczka czeka na @ ? [emoji848]

Dziewczyny piszcie jak po weekendzie ? Jak się czujecie ? Jak w pracy ? [emoji5]

Jak się mają nasze zafasolkowane ? [emoji5]

Czy jakaś staraczka czeka na @ ? [emoji848]
Trzymam kciuki za Twojego tatę!

Ja właśnie skończyłam pierwsze porządki przedświąteczne. Zaczęłam od sypialni bo tam najmniej do zrobienia. Chcę zrobić póki jeszcze mdłości nie sięgają apogeum a obawiam się że z każdym dniem będzie gorzej. Czekam na pierwszą wizytę. Mam dokładnie za tydzień. Mam nadzieję że będzie wszystko dobrze. Stres narasta im bliżej do poniedziałku heh.

Wszystkim starajacym się życzę powodzenia i zaciskam mocno kciuki za bieżące cykle [emoji3590]

reklama
Do góry