reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Wiesz co mozna tez sprawdzic u denstysty ząb bez rtg .Przykladaja do zeba nasaczony czyms wacik i patrza czy reaguje np.na zimne. Mnie bolal zab od dluzszego czasu i nie wiedzialam ktory i przykladala mi do trzech obok i jak dotknela do jednego to poczulam taki bol ze od razu wiedzialam ze to ten ;)
moja ginka mowi ze jest taki sprzęt jak endometr i on jest bezpieczny w ciazy, kurde zdjecie 450 zl;/ ale to nic zadzwonie o 9 do dentysty i sie umowie na wizyte niech zobaczy co i jak bo sie boje ze bakterie po tej kanalowce przebytej pojda do dziecka...

reklama
Dzień dobry dziewczyny
Dzisiaj siedzę jak na szpilkach. Brzuch mnie już boli ze stresu [emoji53]
U mnie dziś spadek temperatury i właśnie zaczynam 1dc..... 13 cs czas start.... Ehh nigdy chyba się nie uda :-(
Ehhh ten wstrętny @ [emoji19] Oby w następnym się udało!
Dziękuję kochana, ale niestety dziś rano mnie @ przywitała :/ także, może następnym razem :)
Szkoda [emoji53] Powodzenia w kolejnym !

Trzymam kciuki za Was dziewczyny [emoji110][emoji110][emoji4]

Dzień dobry dziewczyny
Dzisiaj siedzę jak na szpilkach. Brzuch mnie już boli ze stresu [emoji53]Ehhh ten wstrętny @ [emoji19] Oby w następnym się udało! Szkoda [emoji53] Powodzenia w kolejnym !

Trzymam kciuki za Was dziewczyny [emoji110][emoji110][emoji4]
Będzie dobrze Kochana [emoji173][emoji173]

Dziewczyny piszcie jak po weekendzie ? Jak się czujecie ? Jak w pracy ? [emoji5]

Jak się mają nasze zafasolkowane ? [emoji5]

Czy jakaś staraczka czeka na @ ? [emoji848]

Dziewczyny piszcie jak po weekendzie ? Jak się czujecie ? Jak w pracy ? [emoji5]

Jak się mają nasze zafasolkowane ? [emoji5]

Czy jakaś staraczka czeka na @ ? [emoji848]
Trzymam kciuki za Twojego tatę!

Ja właśnie skończyłam pierwsze porządki przedświąteczne. Zaczęłam od sypialni bo tam najmniej do zrobienia. Chcę zrobić póki jeszcze mdłości nie sięgają apogeum a obawiam się że z każdym dniem będzie gorzej. Czekam na pierwszą wizytę. Mam dokładnie za tydzień. Mam nadzieję że będzie wszystko dobrze. Stres narasta im bliżej do poniedziałku heh.

Wszystkim starajacym się życzę powodzenia i zaciskam mocno kciuki za bieżące cykle [emoji3590]

reklama
Do góry