reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ja też jeżdżę na zakupy sama [emoji16] bo Tz też mnie poganial i zawsze mu się spieszylo... [emoji39] a na spożywczych to wkładal wszystko co leci do koszyka oby jak najpredzej odbebnic zakupy i do domu [emoji23] Bo ponoć ja mam ruszy szachisty czy jak on to tam nazywa [emoji23]
Haha ohhh Ci faceci [emoji23] [emoji23] byle jak aby szybciej, a ja tego nie lubie dlatego wole sama jeździć na zakupy a on ewentualnie je wnosi jak ciężkie [emoji12]

Omg no to nieźle, ale nie pokaże jemu tego na pewno , zeby nie przyznał sobie racji i nie popijał jeszcze więcej [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Nie no, z umiarem myślę ze nie zaszkodzi[emoji4]
Ja staram sie nie popadac w skrajność. Jakbym zaczela sobie i mezowi wszystkiego zabraniać bo sie staramy to oboje bysmy byli juz w depresji[emoji16][emoji12]

U mnie zaczyna się różowy śluz, wiec @ zbliża się wielkimi krokami, jutro jest akurat termin jej wiec pewnie będzie punktualnie [emoji14] a w środę mam zabieg skleroterapii i pewnie będę się z tą @ męczyć :/

Kochana ja się dziś obudziłam z lekkim delikatnym bólem zęba.który został przeleczony kanałowo i już wariuje:( Naczytalam się ze ogólnie lepiej leczyć.żeby jak się zacznie 2 trymestr a ja dopiero zacznę 12 tydzien w środę.....i skąd lekarz będzie wiedział dlaczego ząb mi dokucza skoro nie można.zrobić rtg ? Od rana się okropnie boję że coś się stanie dziecku :(:(:(
Wiesz co mozna tez sprawdzic u denstysty ząb bez rtg .Przykladaja do zeba nasaczony czyms wacik i patrza czy reaguje np.na zimne. Mnie bolal zab od dluzszego czasu i nie wiedzialam ktory i przykladala mi do trzech obok i jak dotknela do jednego to poczulam taki bol ze od razu wiedzialam ze to ten ;)

To zamykanie żyłek,tzn wpuszcza się w nie taka piankę i ich nie widać bo mam popękane na nogach i chcę je zrobić póki jest zimno i nie jestem w ciąży ;) bo podczas ciąży mogę ich mieć wiele więcej , wiec choć teraz się pozbędę tych co mam :)
Życzę Ci tego samego co spotkalo Martkę[emoji173]
Miala miec zabieg i sie dowiedziala o ciąży[emoji8]
Moze i u Ciebie bedzie taki final?[emoji8]

reklama
Życzę Ci tego samego co spotkalo Martkę[emoji173]
Miala miec zabieg i sie dowiedziala o ciąży[emoji8]
Moze i u Ciebie bedzie taki final?[emoji8]
Oo kochana , dziękuję Ci bardzo , ze tak mi życzysz ale coś czuje , ze to nie w moim przypadku [emoji16] poza tym jak rozmawiałam z lekarzem to mówił, ze zdarzało się, ze kobiety były w początkowej ciąży robiąc zabieg i nic sie nie działo z fasolką [emoji7] także jaki by nie był finał to zabieg będzie bo nieinwazyjny ;) ale się okaże w najblizszych dniach co I jak [emoji8] [emoji8]

Do góry