reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
A mnie wlasnie wpienila moja siostra..... bo jako jedyna wiedziala ze sie staramy... a dzis moja przerwazliwona na punkcie wnuka mama z pytaniem ze bylam u ginekologa nowego...i mowie ze na cytologie i ze ok a ona do mnie to czemu nie moge zajsc... myslalam ze padne... powiedzialam tylko ze nie wiem i ze bede miala monitoring.... eh moj sie wkurzyl bo nikt nie mial wiedziec...a ja postanowilam ze juz nikomu nic nie mówię...:-/

A mnie wlasnie wpienila moja siostra..... bo jako jedyna wiedziala ze sie staramy... a dzis moja przerwazliwona na punkcie wnuka mama z pytaniem ze bylam u ginekologa nowego...i mowie ze na cytologie i ze ok a ona do mnie to czemu nie moge zajsc... myslalam ze padne... powiedzialam tylko ze nie wiem i ze bede miala monitoring.... eh moj sie wkurzyl bo nikt nie mial wiedziec...a ja postanowilam ze juz nikomu nic nie mówię...:-/

Tak to jest powiedzieć coś komuś w tajemnicy... współczuje :/ rozumiem, ze niw chciałaś mówić by właśnie takich tekstów unikać :/

Praktycznie za miesiąc Święta. Rok temu przy składaniu życzeń podczas Wigilii powiedzialam mężowi że życzę Nam abysmy następne Święta spędzili już w trójkę...niestety nie wyszło. Przed tymi Świętami myślę czy przyszłe Święta będzie mi dane spędzić chociaż już jako ciężarna[emoji30] bo jako matka na pewno nie[emoji45]

Powiem szczerze, ze nawet nie bardzo wiem co napisać... trzeba mocno wierzyć i nie tracić nadziei. Musi się udać [emoji8]
Widzę dziewczyny, ze Wam po pojawieniu się @ jest bardzo ciężko [emoji853]

Kurde brzuch mnie codziennie boli od owu od poniedzialku,tez tak macie?juz 4 dzien...boje sie ze owu byla duzo pozniej a my juz w poniedzialek ostatni raz bo maz juz jest zużyty...jak mialam duzo nadziei na ten cykl to teraz juz coraz mniej

Kurde brzuch mnie codziennie boli od owu od poniedzialku,tez tak macie?juz 4 dzien...boje sie ze owu byla duzo pozniej a my juz w poniedzialek ostatni raz bo maz juz jest zużyty...jak mialam duzo nadziei na ten cykl to teraz juz coraz mniej

Mnie podbrzusze tez bolało 4 dni - trzeciego dnia baaardzo mocno i do tego ból sutków, ale podbrzusze ok. Tylko sutki wciąż bolą przy dotyku. Nie mam pojęcia dlaczego

reklama
Mnie podbrzusze tez bolało 4 dni - trzeciego dnia baaardzo mocno i do tego ból sutków, ale podbrzusze ok. Tylko sutki wciąż bolą przy dotyku. Nie mam pojęcia dlaczego
U mnie cyce nic,ale u Ciebie moze dobry znak;)jakby mi zaczely cycki bolec to bym sie zaczela zastanawiac bo mnie wogole nie bola

Do góry