reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
A mnie wlasnie wpienila moja siostra..... bo jako jedyna wiedziala ze sie staramy... a dzis moja przerwazliwona na punkcie wnuka mama z pytaniem ze bylam u ginekologa nowego...i mowie ze na cytologie i ze ok a ona do mnie to czemu nie moge zajsc... myslalam ze padne... powiedzialam tylko ze nie wiem i ze bede miala monitoring.... eh moj sie wkurzyl bo nikt nie mial wiedziec...a ja postanowilam ze juz nikomu nic nie mówię...:-/

A mnie wlasnie wpienila moja siostra..... bo jako jedyna wiedziala ze sie staramy... a dzis moja przerwazliwona na punkcie wnuka mama z pytaniem ze bylam u ginekologa nowego...i mowie ze na cytologie i ze ok a ona do mnie to czemu nie moge zajsc... myslalam ze padne... powiedzialam tylko ze nie wiem i ze bede miala monitoring.... eh moj sie wkurzyl bo nikt nie mial wiedziec...a ja postanowilam ze juz nikomu nic nie mówię...:-/

Tak to jest powiedzieć coś komuś w tajemnicy... współczuje :/ rozumiem, ze niw chciałaś mówić by właśnie takich tekstów unikać :/

Praktycznie za miesiąc Święta. Rok temu przy składaniu życzeń podczas Wigilii powiedzialam mężowi że życzę Nam abysmy następne Święta spędzili już w trójkę...niestety nie wyszło. Przed tymi Świętami myślę czy przyszłe Święta będzie mi dane spędzić chociaż już jako ciężarna[emoji30] bo jako matka na pewno nie[emoji45]

Powiem szczerze, ze nawet nie bardzo wiem co napisać... trzeba mocno wierzyć i nie tracić nadziei. Musi się udać [emoji8]
Widzę dziewczyny, ze Wam po pojawieniu się @ jest bardzo ciężko [emoji853]

Kurde brzuch mnie codziennie boli od owu od poniedzialku,tez tak macie?juz 4 dzien...boje sie ze owu byla duzo pozniej a my juz w poniedzialek ostatni raz bo maz juz jest zużyty...jak mialam duzo nadziei na ten cykl to teraz juz coraz mniej

Kurde brzuch mnie codziennie boli od owu od poniedzialku,tez tak macie?juz 4 dzien...boje sie ze owu byla duzo pozniej a my juz w poniedzialek ostatni raz bo maz juz jest zużyty...jak mialam duzo nadziei na ten cykl to teraz juz coraz mniej

Mnie podbrzusze tez bolało 4 dni - trzeciego dnia baaardzo mocno i do tego ból sutków, ale podbrzusze ok. Tylko sutki wciąż bolą przy dotyku. Nie mam pojęcia dlaczego

reklama
Mnie podbrzusze tez bolało 4 dni - trzeciego dnia baaardzo mocno i do tego ból sutków, ale podbrzusze ok. Tylko sutki wciąż bolą przy dotyku. Nie mam pojęcia dlaczego
U mnie cyce nic,ale u Ciebie moze dobry znak;)jakby mi zaczely cycki bolec to bym sie zaczela zastanawiac bo mnie wogole nie bola

Do góry