Genadia
Fanka BB :)
W poniedziałek będę u lekarza wtedy zobaczę co i jak w piątek zrobię druga betę to też mi coś powie
To może zrób prgesteron razem z bętą i będzie wiadomo czy nie jest za nisko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W poniedziałek będę u lekarza wtedy zobaczę co i jak w piątek zrobię druga betę to też mi coś powie
Dziękuję za radę tak jutro zrobięTo może zrób prgesteron razem z bętą i będzie wiadomo czy nie jest za nisko
Ja mam luteine podjezykowa jakby ktos chcialA nie masz możliwości podjechać do lekarza po jakis duphaston albo luteine? Jak z twoim progesteronem? Ja miałam w dniu testu 18, a na drugi dzień zaczęłam plamic. Wzięłam dupka bo miałam akurat w domu i plamienie zaraz się skończyło
Ja mialam tak dlatego ich nie uzywam... wole z Domowego Laboratorium ... ale kazda musi przetestowac na sobieMi te testy z allegro nigdy nie wychodzą Miała któraś z Was sytuacje, ze kreska testowa była jaśniejsza a mimo to wystąpiła owulacja ?
Mysl kochana pozytywnie :-****Powiem Wam dziewczyny szczerze że tak się boję jutra bo w poprzednim cyklu też tak było że w pon miał być @ we wtorek zrobiłam test a w piątek wszystko poszło w pi....du i teraz tak bardzo się martwię że to się powtórzy..... wiem wiem pewnie niepotrzebnie
Zawsze warto coś mieć ja mam zapas ale mi tego schodzi na bieżąco a lekarz dopiero 7 grudniaJa mam luteine podjezykowa jakby ktos chcial
Będzie dobrze Kochana. My tu wszystkie trzymamy za Was kciuki. Jutro piękny przyrost będzie i trochę odetchnieszPowiem Wam dziewczyny szczerze że tak się boję jutra bo w poprzednim cyklu też tak było że w pon miał być @ we wtorek zrobiłam test a w piątek wszystko poszło w pi....du i teraz tak bardzo się martwię że to się powtórzy..... wiem wiem pewnie niepotrzebnie
Mi kiedys gin przepisal nie wiem nawet na co[emoji23] ale jest wazna do 2020rokuZawsze warto coś mieć ja mam zapas ale mi tego schodzi na bieżąco a lekarz dopiero 7 grudnia
Ja to w ogóle się boje porodu jaki by nie był [emoji14] dlatego ze nigdy nie rodzilam, wiec nie wiem jak to się odbywa... a powiedzcie mi dziewczyny jak wyglada sprawa z "dwójką" w sensie czy jest możliwość przy parciu że wyjdzie czy robią wcześniej lewatywe?? [emoji51]