reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
A nie masz możliwości podjechać do lekarza po jakis duphaston albo luteine? Jak z twoim progesteronem? Ja miałam w dniu testu 18, a na drugi dzień zaczęłam plamic. Wzięłam dupka bo miałam akurat w domu i plamienie zaraz się skończyło
Ja mam luteine podjezykowa:) jakby ktos chcial:)

Powiem Wam dziewczyny szczerze że tak się boję jutra bo w poprzednim cyklu też tak było że w pon miał być @ we wtorek zrobiłam test a w piątek wszystko poszło w pi....du i teraz tak bardzo się martwię że to się powtórzy..... wiem wiem pewnie niepotrzebnie :errr:
Będzie dobrze Kochana. My tu wszystkie trzymamy za Was kciuki. Jutro piękny przyrost będzie i trochę odetchniesz :)

Ja to w ogóle się boje porodu jaki by nie był [emoji14] dlatego ze nigdy nie rodzilam, wiec nie wiem jak to się odbywa... a powiedzcie mi dziewczyny jak wyglada sprawa z "dwójką" w sensie czy jest możliwość przy parciu że wyjdzie czy robią wcześniej lewatywe?? [emoji51]

Ja poprosiłam w drugim porodzie o czopki przeczyszczające. I poszłam sobie do wc i wszystko wyleciało. Teraz też tak bym zrobiła. Miałam sale ze swoją łazienką, wanną itp więc zero skrępowania.

reklama
Hej :) dziewczyny powiedzcie mi czy to prawda że test owulacyjny wychodzi wiarygodny tylko wieczorem A rano się nie powinno robić ?

Do góry