Lovi23
Fanka BB :)
To naturalne... tez bym zapytala nie mogę mieć przecież pretensji :*Przepraszam nie wiedzialam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To naturalne... tez bym zapytala nie mogę mieć przecież pretensji :*Przepraszam nie wiedzialam
No tych seksów się doczekać nie możemy [emoji23][emoji23][emoji7]No na pewno będzie zadowolony i Ci wynagrodzi bobosexami te wyczekiwanie i prezenty [emoji7] [emoji7]
Marzenie, aby się udało w tym cyklu [emoji173] tym bardziej, ze dowiedziałam się, że będę go tu miała 6 dni,a nie 3 jak było mówione [emoji2][emoji85][emoji7]Super prezentmam nadzieje ze bedziecie dzialac az sie bedzie kurzylo
Moze to i głupie.. No na pewno głupie.. Ale czasem mam wrażenie, że moja Iga to właśnie ten pierwszy aniołek. Były po urodzeniu ponoc tak mocno do siebie podobne... bo pierwsza córka żyła 2 dni, niestety ja jej nie widziałam, nie zdążyłam... A przy porodzie nie było na to czasu, tylko na zdjęciach. Tz nieraz wspomina, że w inkubatorze jak leżała (aniolek) to tak samo sobie kręciła stopka (ta sama) jak Iga zanim zaśnie... [emoji7]I ten aniołek jestem pewna, ze czuwa nad Toba [emoji813]️
O no to super,to widzimy Cie na forum za pare dni jak pojedzieMarzenie, aby się udało w tym cyklu [emoji173] tym bardziej, ze dowiedziałam się, że będę go tu miała 6 dni,a nie 3 jak było mówione [emoji2][emoji85][emoji7]
Nie wiem czy nadrobię Was [emoji23] bo tu jest szalone tempo z postami [emoji23]O no to super,to widzimy Cie na forum za pare dni jak pojedzie
Napewno masz racje,Dobrej nocyMoze to i głupie.. No na pewno głupie.. Ale czasem mam wrażenie, że moja Iga to właśnie ten pierwszy aniołek. Były po urodzeniu ponoc tak mocno do siebie podobne... bo pierwsza córka żyła 2 dni, niestety ja jej nie widziałam, nie zdążyłam... A przy porodzie nie było na to czasu, tylko na zdjęciach. Tz nieraz wspomina, że w inkubatorze jak leżała (aniolek) to tak samo sobie kręciła stopka (ta sama) jak Iga zanim zaśnie... [emoji7]
Nieraz mnie odwiedza w snach, wierze, ze jest jej tam dobrze wsrod innych aniolkow i kiedys sie spotkamy.
Ale nie będę was tutaj zasmucac takimi historiami [emoji4] choć trochę mi lepiej, czasem muszę o tym pogadać... uciekam spać. Dobrej Nocy
Zapytasz o kreski za pare dni i owu i kazda zamelduje heheNie wiem czy nadrobię Was [emoji23] bo tu jest szalone tempo z postami [emoji23]
Czuwa nad wami [emoji813]Moze to i głupie.. No na pewno głupie.. Ale czasem mam wrażenie, że moja Iga to właśnie ten pierwszy aniołek. Były po urodzeniu ponoc tak mocno do siebie podobne... bo pierwsza córka żyła 2 dni, niestety ja jej nie widziałam, nie zdążyłam... A przy porodzie nie było na to czasu, tylko na zdjęciach. Tz nieraz wspomina, że w inkubatorze jak leżała (aniolek) to tak samo sobie kręciła stopka (ta sama) jak Iga zanim zaśnie... [emoji7]
Nieraz mnie odwiedza w snach, wierze, ze jest jej tam dobrze wsrod innych aniolkow i kiedys sie spotkamy.
Ale nie będę was tutaj zasmucac takimi historiami [emoji4] choć trochę mi lepiej, czasem muszę o tym pogadać... uciekam spać. Dobrej Nocy
No ja byłam męczona od początku do końca tym dziadostwem ciesz się że tylko tyle bo jak podkręcają moc to jest tragediaO jej [emoji853] ja na szczęście nie byłam męczonaz godzina pod oxy i od razu znieczulenie i cięcie