reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Dzień dobry [emoji6]
A testowalas ?[emoji6] mówiłam juz,znam przypadki ciaz z takich cykli jak twoj [emoji14][emoji110]Witam Was z rana ja dziś do pracy a jutro jeden dzień urlopu także uśmiechnięta idę
Okresu dalej nie mam czekam....boję się ze mi się torbiel zrobiła..
D
Deleted member 182168
Gość
Ewelinka - mam nadzieję, że macie wszystko dobrze przemyslane
Rozumiem, że szkołę chcesz rzucić czy urodzić i na czas lekcji zostawiać cudownego bobasa pod opieką np mamy ? Trochę szkoda byłoby, bo dużo Cię ominie pięknych chwil, których nikt Ci nie odda później (np pierwszy ząbek, pierwszy kroczek) A szkoły nie skończyć też głupio... bo za coś trzeba utrzymać dziecko i siebie.
No i dobrze byłoby jakbyś jeszcze raz przeprowadzila szczera rozmowę ze swoim mężczyzną, bo... on chyba tak nie do końca jest świadomy. A mężczyźni to tylko mężczyźni. Mam koleżankę, której mąż (mąż!) Mial do niej pretensje, że zaszła w ciąże.... także ten. [emoji16] (nie wiem,może miał jakieś zaćmienie umysłu czy co )
Oczywiście dziękuje dziewczyny za cudowne rady pogadam. Z nim jeszcze nie raz wiem ze chce mieć ze mną dziecko i to na pewno Rozmawialiśmy ze Jam bym zaszła napewno by mnie nie zostawił wierze mu jak na jego 22 lata jest naprawdę dojrzały niestety od 18 roku życia otworzył swoją żabkę i do tamtego roku wszystko się zepsuło przez ci miał problemy i dla tego jeszcze 2-3 miesiace temu się nie zgadzał nie dziwie się mu teraz. Się unormowało i może dla tego Taba zmiana wiem tyle ze kochamy się i chcemy mieć razem nasze słodkie maleństwo [emoji178][emoji4]
D
Deleted member 182168
Gość
Martkaaa5
To wszystko zależy na jakich ludzi trafisz ale w męskim świecie nie jest łatwo dwa razy bardziej musisz udowadniać że się nadajeszNie wiem, chłopaki ode mnie ze studiów sobie chwalą i za każdym razem mnie namawiają, żebym próbowała
Dużo pewnie też daje ile szkół pokończonych , to zaraz wyższy stopień
To prawda, że ciężko kobietą w wojsku ?
Powiem Wam dziewczyny, że mamy opcje wyjechać za granice. Więc te studia to takie zabezpieczenie na przyszłość lub wrazie jakby coś nie wypaliło
Po tych studiach troche opcji jest: policja , urzędy ( w zakresie zarządania kryzysowego) , straż celna , graniczna
Po drugie wszędzie dobrze gdzie Nas nie ma [emoji6]
Dokładnie tak jak Ci mówią dziewczyny , odpowiednie suplementy , zdrowy tryb życia , kontrola lekarza i się uda. Głowa do góry [emoji5]
Spokojnej Nocy Dziewczyny [emoji42] [emoji42]
Martkaaa5
Dzisiaj oprócz testów owulacyjnych kupię też ciążowy bo zawsze jak była @ to trzy dni ale krwawienia a nie jak teraz jeden dzień plamienia i koniec chociaż z drugiej strony jak człowiek tak bardzo chce tej fasolki to sobie wszystko wmówiJa przy drugiej ciazy miałam takie plamienie. Test pokazał II kreski po dwóch dniach
nie testowalam...zreszta nie bardzo byly szanse na ciaze bo jak sie dowiedzialam w srode ze nie pekł mi pecherzyk bo sie zalamałam to przez 5 dni sie nie kochalismy wcale nie mialam ochoty....Dzień dobry [emoji6]A testowalas ?[emoji6] mówiłam juz,znam przypadki ciaz z takich cykli jak twoj [emoji14][emoji110]
makota89
Witam się w kolejnym cyklu [emoji14]
Co do wczesnego macierzyństwa ja jestem zdania że po wpadce może "jakoś być" ale jeżeli ktoś się decyduje na dziecko nie mając perspektyw nie powinien myśleć że "jakoś to będzie" bo bedzie, ale raczej będzie ciężko
Witam nowe Staraczki :*
Co do wczesnego macierzyństwa ja jestem zdania że po wpadce może "jakoś być" ale jeżeli ktoś się decyduje na dziecko nie mając perspektyw nie powinien myśleć że "jakoś to będzie" bo bedzie, ale raczej będzie ciężko
Witam nowe Staraczki :*
Ostatnia edycja:
reklama