reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

46.37mln/ml to pierwsze ma wszystko w normie. Najgorzej te patologiczne :( ten mój ginekolog jest andrologiem. Ale do urologa też pójdziemy A skąd jesteś może kogoś polecisz?
Objętość nie jest zla, u Nas jest niecale 3mln! Wiec u Was te prawie 50mln jest ok, choc wiadomo ze mogloby byc ich wiecej! Ciesz sie ze jest chociaz tyle![emoji8]
My poszlismy do urologa, bo nie mam w okolicy androloga. Ale Nasz lekarz jest super jak dla mnie. Widac ze ma duza wiedze z tego zakresu.
Ja jestem z Lubelskiego.

reklama
Lucky szkoda ze przy badaniu nasienia nie zrobiliscie od razu posiewu, bo moze jakies bakterie odpowiadaja za takie wyniki. Pojdziecie do lekarza to zapewne Wam zleci

No to piątka! Ja też w lipcu wyjełam spiralę :) kiedy będziesz testować?

Są na to leki i terapie, jeszcze nic straconego! ❤️

Ja chcialam zacząć używać tych testów od tego cyklu, bo poprzednio mi się coś nie zgadzało z owu.
Wczoraj przyjechała @ chociaż inaczej sie umawiałyśmy ;););)i wsumie zgupiałam już bo dzisiaj już jej nie ma :szok:testy kupię jutro i zaczynam sprawdzać owu ostatnio jak byłam i gina 16go yo na usg mówił że widać pęcherzyk i że na weekend będzie owu żeby działać ale widać za słabo działałam ;)

@Lu_cy ja ogólnie nie jestem obeznana w temacie, ale tak jak dziewczyny piszą, nie załamywać się, szybko do lekarza i napewno da się sytuacje poprawić. Trzeba pamiętać że tak serio do zapłodnienia wystarczy tylko jeden plemnik :D u faceta masę czynników wpływa na nasienie więc z pewnością da się nad tym popracować! :)

Wczoraj przyjechała @ chociaż inaczej sie umawiałyśmy ;););)i wsumie zgupiałam już bo dzisiaj już jej nie ma :szok:testy kupię jutro i zaczynam sprawdzać owu ostatnio jak byłam i gina 16go yo na usg mówił że widać pęcherzyk i że na weekend będzie owu żeby działać ale widać za słabo działałam ;)

No to niemal tak jak u mnie! :happy2: Właśnie kapią mi resztki @ który był 3 dniami plamienia i jednym normalnym :oo2:
Co do owu, to zazwyczaj bardzo boli mnie jajnik, ale to ponoć nie jest zawsze wyznacznik, więc spróbuję z testami teraz o_O

Polecam Domowe Laboratorium z Rossmann. Teraz sa w promocji za 19.99 za 5 testow[emoji5]
Sa bardzo dobre[emoji5]

@Lu_cy ja ogólnie nie jestem obeznana w temacie, ale tak jak dziewczyny piszą, nie załamywać się, szybko do lekarza i napewno da się sytuacje poprawić. Trzeba pamiętać że tak serio do zapłodnienia wystarczy tylko jeden plemnik :D u faceta masę czynników wpływa na nasienie więc z pewnością da się nad tym popracować! :)
Czasami trudno nawet o tego jednego silnego plemniczka. Ale tak jak mowisz, sytuacje da sie poprawic[emoji5] bynajmniej w wiekszosci przypadkow jest poprawa np po suplementacji i zmianie trybu zycia

reklama
Do góry