reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Na badaniu z przychodni mam normę dla nieciężarnych 70,8-566,5 a na drugim badaniu nie wpisali norm. No ale jednostka jest ta sama na obu badaniach.
Jeśli chodzi o progesteron to badałam w październiku i miałam 35,09 nmol/L, to jest jakieś 11 w Ng/ml y tego co liczyłam.
Ja jeszcze sobie zbadam w grudniu progesteron i planuje iść po nowym roku na monitoring i w razie co po pomoc do lekarza. W tym roku mi się już nie chce bawić w takie akcje wystarcza mi na razie wizyty u Endo [emoji14]

reklama
Ja jeszcze sobie zbadam w grudniu progesteron i planuje iść po nowym roku na monitoring i w razie co po pomoc do lekarza. W tym roku mi się już nie chce bawić w takie akcje wystarcza mi na razie wizyty u Endo [emoji14]

Ja też tak myślę, że może po nowym roku wybiorę się na monitoring. Najpierw wizyta u endo :)

Zdjęcie zrobiłam dosłownie po minucie a po kilku była identyczna. No ale tak czy siak. Nie ważne czy za 24 czy 36 - oby była. Szyjka jest wyraźnie otwarta, ale śluz biały bez zmian a chyba powinien choć troszkę przypominać płodny
Mi wyszedl owu pozytywny a sluzu tez jakos nie zauwazylam

reklama
Do góry