reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Hehe ja mam cały czas ten jeden test co mi został, który przywiozłam z Holandii i zawsze czekam na @ a gdyby nie przyszła to go wykorzystam, a tak nie testuje bo szkoda testu :p
Ostatnio też mi się spóźniła @ 2dni i nie testowałam nawet , bo wiedziałam że przyjdzie :p
Hehe też tak mam z testem :-) kupiłam w czerwcu bo okres mi się spóźnial kilka dni i miałam następnego dnia rano zrobić a wtedy przyszła @ i ten jeden test leży od tego czasu bo @ jak w zegarku ;-) może uda mi się go wykorzystać zanim się przeterminuje haha :-)

Myślicie że na jakieś 3-4 dni przed planowaną wyszedłby pozytywny test? Bo wtedy mam zabieg usunięcia zmianienia i teraz cholera nie wiem :(
Mi test teraz wyszedł 3 dni przed, ale beta da Ci większą pewność.
Dziewczyny pierwszy raz wylapalam owu!!zalanczam foto,i co teraz kiedy sexy maja byc?dadam ze dzis juz byly...i sluzu jakiegos specjalnego nie mam narazie,lekkie bole brzucha i plecow.
Poprawcie dzisiaj i oby się udało! :)

Bigos się robi :D zaraz pójdziemy na spacer i do znajomej która lada chwila urodzi :)

Dziewczyny czy której wychodziły testy owu bez żadnej kreski ? Wczoraj i dziś zrobiłam ( nie piłam dwie h przed ) i ani jednej kreski...

Dziewczyny czy której wychodziły testy owu bez żadnej kreski ? Wczoraj i dziś zrobiłam ( nie piłam dwie h przed ) i ani jednej kreski...
Mi wychodziły w tym cyklu ledwo widoczne a w poprzednich cyklach poza tymi dwiema mocnymi krechami wychodziły mi dość mocno widoczna druga kreska oczywiście nie pozytywną ;) no w tym wszystkie blady i progesteron nisko więc cykl bez owu

U mnie pada pierwszy snieg tej zimy[emoji5][emoji300][emoji301]
Ogladam sobie film, i nagle czuje chlup! Biegiem do lazienki, od razu wyciagam pudelko z tamponami...i zonk to tylko śluz[emoji16] a bylam pewna ze okres[emoji38]

reklama
Do góry