reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Witam się dziewczyny ja dziś prawie przegapiłabym ze muszę wziasc duphaston jakoś tak szybko zleciały mi te dwa tygodnie ze szok. Zaczynamy boboseksy chyba codziennie normlanie. Jutro jadę do gin po tabletki bo mi się kończą kroci mnie żeby sprawdził mi owu jak pęcherzyk bo czuje ze tam rośnie bo aż boli mnie prawy jajnik :/

Ja nie brałam przy poprzednich staraniach. Przy tych dopiero zaczęłam czytać że to ważne

No właśnie z reguły biorą go te kobiety, które się starają i są świadome zagrożeń z jego braku w organiźmie... bo te co wpadają , to tam raczej mają gdzieś.... przykładem jest siostra mojego tż - ma 5 dzieci , wszystkie z wpadki i dowiadywała się dopiero jak zaczęły się objawy i raczej nic tam nie brała , żadnych witamin i kwasów i nawet do ginekologa nie chodziła, jakoś pod koniec ciąży poszła , żeby poznać przewidywany termin porodu :/

Dziewczyny pierwszy raz wylapalam owu!!zalanczam foto,i co teraz kiedy sexy maja byc?dadam ze dzis juz byly...i sluzu jakiegos specjalnego nie mam narazie,lekkie bole brzucha i plecow.

Załączniki

• 20181118_102544.jpg
    20181118_102544.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 70
reklama
Do góry