MasterKa
Fanka BB :)
Też tak zrobiłam i wszystko hula [emoji16]Odinstalowałam i zainstalowałam ponownie i znów powiadomienia działają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też tak zrobiłam i wszystko hula [emoji16]Odinstalowałam i zainstalowałam ponownie i znów powiadomienia działają
Nie kumam do końca tego śluzu. Ja też mam wrażenie, że taki ciągnący mam po owu dlatego w tym miesiącu kupiłam testy owulacyjne bo już sama nie wiem jak stwierdzić czy owulacja występujeW tym cyklu bardziej obserwuje siebie i śluz [emoji16] bo w tamtym cyklu wydawało mi się, że śluz miałam rozciagliwy tylko przez jeden dzień i było to właśnie 17dc [emoji848] no i w tym cyklu będzie raczej tak samo, dzis mam 16dc śluz mam biały wodnisty ... czuje, że mam mokro baaardzo... Ale chyba powinien być przezroczysty ? Czy wy też macie tak w dniach plodnych?
Bo ja mam wrażenie, że u mnie śluz rozciagliwy pojawia się wtedy kiedy już jest po owulacji albo chwile przed nia... i jakby ta szyjka "wypluwala " to co jest jej niepotrzebne [emoji848] bo się zamyka [emoji848] no nie wiem
smęć ile chcesz od tego tu jesteśmy.....ja wierzę w to że i Wam sie uda kochana....przeciez musi....:*Położyłam się po 20.30 i już dobrą godzinę leżę i nie mogę zasnąć. Mam tysiąc myśli w głowie. Moja kolejna koleżanka pochwaliła się na fb ze zostanie mamą, wczoraj zrobiła to moja sasiadka... nie wiem czemu ciąża przytrafia się każdemu tylko nie mnie?[emoji22] a ja już tak długo na to czekam[emoji22] myślę, analizuję że te wszystkie suplementy które bierze mój mąż nic nie dają. Gdyby jakoś wpłynęły na poprawę wyników to już bym może była w ciąży. A za Nami ponad 4 miesiące brania tych wszystkich witamin...i nic. Cała nadzieja w tej operacji. Choć tu też mam czarne myśli że i ona Nam nie pomoże. Zaraz też wybije Nam dwa lata starań.
Już jestem tym wszystkim zmęczona. A to zapewne dopiero początek ciężkiej walki o dziecko która Nas czeka[emoji22]
A czy ja proszę o tak dużo? Ja tylko chcę zdrowego dziecka...któremu oddam wszystko co mam. Tak bardzo już bym chciala przytulić moje dziecko, poczuć je. A nie tylko sobie wyobrażać jakie to uczucie[emoji17] kiedy w koncu do mnie uśmiechnie się to szczęście[emoji25]
Posmęciłam trochę. Ale mam jakiś gorszy dzień dzisiaj.
On potrafi z dnia na dzień wyjść pozytywny. Ale też musisz mieć potwierdzenie że pęcherzyk pękł i wtedy porownasz to z paskami czy faktycznie pokazują ta owulację.Ja mocze az ten pasek sie zacznie zabarwiac,chociaz dzis robilam i byl bledszy niz wczoraj a owu nie mialam jeszcze,wedlug usg gdzies za 3/4 dni owu,wiec juz nic nie kumam
Tez mam wrazenie mokrosci,a sluzu mali jakis taki bialy i wodnisty,ale niby do owu jeszcze pare dni z jakies 3 lub 4 wedlug skanu zobacze czy sie zmieniW tym cyklu bardziej obserwuje siebie i śluz [emoji16] bo w tamtym cyklu wydawało mi się, że śluz miałam rozciagliwy tylko przez jeden dzień i było to właśnie 17dc [emoji848] no i w tym cyklu będzie raczej tak samo, dzis mam 16dc śluz mam biały wodnisty ... czuje, że mam mokro baaardzo... Ale chyba powinien być przezroczysty ? Czy wy też macie tak w dniach plodnych?
Bo ja mam wrażenie, że u mnie śluz rozciagliwy pojawia się wtedy kiedy już jest po owulacji albo chwile przed nia... i jakby ta szyjka "wypluwala " to co jest jej niepotrzebne [emoji848] bo się zamyka [emoji848] no nie wiem
Mam nadzieje ze mnie zakluje z prawej strony bo tam mam najwiekszy,innego potwierdzenia nie da rady zrobicOn potrafi z dnia na dzień wyjść pozytywny. Ale też musisz mieć potwierdzenie że pęcherzyk pękł i wtedy porownasz to z paskami czy faktycznie pokazują ta owulację.
No to jezeli ta faza po owu jest stała to w sobotę powinnam miec okres a reczej napewno nie bedzie bo zero dolegliwosci tak jak to zawsze jest...wiec mimio dolegliwości związanych z owulacja potwierdzona sluzem i paskami przez 2dni mogło jednak jej nie być???Faza lutealna jest stała, liczy się ją od owulacji, natomiast faza przedlutealna może zmieniać się więc owu może wystąpić wcześnie. Jeżeli miałaś szybciej owu to i @ będzie szybciej. Jeśli @ będzie w terminie to owu była jednak później niż pokazały testy lub był np cykl bezowulacyjny.