reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja też miałam na dole do połowy mi wyszły ale korzenie miałam tak źle ułożone że musiałam miec cięcie a byłam pewna że na dole mi wyra bez problemu tylko na górze nie będą chcieli bo tak mało co mi wyszły a było na odwrót ;0 ale każdy ma swój przypadek :)
No pewnie [emoji4] wkurzyła mnie strasznie ta dentystka, ale już mi przeszło. Skoro nie umi to może lepiej niech nie robi niż żeby miało mnie boleć przez miesiąc [emoji4][emoji4]

reklama
Mam Euthyrox od rodzinnego[emoji5] mówiła mi ze bez problemu na 100% moze mi wypisywac[emoji5] tyle ze sie pomylila i mi dala dawkę 50, a chcialam 25. I bede brać po pol dziennie najwyzej i zobacze jak będzie spadac przez te 2 miesiace bo mam receptę na 50 tabletek[emoji106]
Jak nie ruszy to zwieksze do 50tki[emoji5]

Mam Euthyrox od rodzinnego[emoji5] mówiła mi ze bez problemu na 100% moze mi wypisywac[emoji5] tyle ze sie pomylila i mi dala dawkę 50, a chcialam 25. I bede brać po pol dziennie najwyzej i zobacze jak będzie spadac przez te 2 miesiace bo mam receptę na 50 tabletek[emoji106]
To fajnie że przepisała :) myślałam, że nie da :)

Też mam 50 i dziele na pół co mnie bardzo irytuje bo nie lubię dzielić tabletek ;P

Zależy jakieś jak trudne z cięciem to na pewno zwykły dentysta tego nie zrobi ale są takie które wystarczy pociągnąć i wyskakują :0
Właśnie uświadomiłaś mi, że do usunięcia mojej ósemki pewnie oprócz samego rwania trzeba będzie pewnie ciąć! O matko :D

Ja nie muszę mieć cięcia u dołu bo ząb wyszedł już do połowy, a u góry jest cały na wierzchu :)
Ja mam do połowy ale dentystka się nie podjęła i powiedziała, że kolega chirurg się tym zajmie.

No to fajnie, że dostałaś receptę!
Ja dziś dostałam maila od mojego gina który potwierdził, że powinnam brać letrox i bromergon ale skierował mnie do kolegi który o dziwo nie jest endokrynologiem ale diabetologiem i internistą. No ale podobno zajmuje się też płodnością. Trochę mam mieszane uczucia czy to dobry pomysł do niego iść... No i przyszło mi też do głowy, że skoro on mi to przepisze to równie dobrze mogłabym iść do mojej lekarki rodzinnej.

Ja jak zaczęłam stosować wietrznie narodowe to najbardziej sppdobała mi się reakcja męża że w końcu ktoś coś fajnego wymyślił, i można się łatwo dobrać do żony a nie śpi w hałatach jak on to nazywa[emoji23]
Ha ha mojemu też się to na pewno spodoba jak zacznę stosować [emoji23] [emoji23] [emoji23]

reklama
IMG_2621.JPG

Dziewuszki chyba dobry progesteron co? Robiony w 21dc. Ile dpo nie wiem. Bo sama nie wiem kiedy była owu [emoji23]

Załączniki

• IMG_2621.JPG
    IMG_2621.JPG
    630,2 KB · Wyświetleń: 297
Do góry