reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Genadia- ja zeby też wyrywalam prywatnie. Myślę, że nic Ci się nie powinno zmienić z korzeniami
emoji848.png
więc może nie będzie potrzeby robić kolejnego przeswietlenia

No masz racje pewnie korzenie tak samo :D

Eh wróciłam od dentysy z niczym..... dentyska nie podjęła się wyrywania bo musiałaby "spędzić godzinę na wyrywaniu".. ja piernicze co to za dentysta!! Umówiła mnie na grudzień do dentysy, który lubi rwać ósemki. Szkoda że zmarnowala mi czas......
Ale ósemki to chyba lepiej wyrywać u chirurga?

reklama
PatPat lepiej ze dentystka od razu Ci powiedziała ze tego nie da rady wyrwać. Bo jakby chciala na upartego to moglaby Ci krzywdę zrobić. Lepiej chirurgia szukac

To ja nie miałam nic z tych rzeczy po prostu na kontroli mi lekarz uświadomił że coś takiego mam, ale też mówiłam mu że chcemy drugie dziecko z małą różnica wieku to nie straszył że z tym ciężko zajść czy mogą być mega problemy on nie widział przeciwskazan tylko mówił że można to naprawić przy drugiej cc a tak to się z tym nic nie robi. Ale właśnie czytam na necie że to moze dawać bardzo dużo znaków jakieś krwawienia między okresami bóle itd. pisze też coś o wtórnej niepłodności. Może ja już nie będę nic czytac bo już przy Hashimoto stwierdziłam że zanim zajde mina wieki a teraz to już wogole według neta to nigdy nie zajde ;P

Ja tez mam problemy z tarczyca. Mi lekarz powiedział, żeby nie myśleć o niczym i czerpać z seksu przyjemność a nie myśleć o głupotach :) trzeba być dobrej myśli. Prędzej czy później się uda :)

Ja nie muszę mieć cięcia u dołu bo ząb wyszedł już do połowy, a u góry jest cały na wierzchu :)
Ja też miałam na dole do połowy mi wyszły ale korzenie miałam tak źle ułożone że musiałam miec cięcie a byłam pewna że na dole mi wyra bez problemu tylko na górze nie będą chcieli bo tak mało co mi wyszły a było na odwrót ;0 ale każdy ma swój przypadek :)

Idę dzis do rodzinnego. Niech mi da cos na zapalenie pecherza bo juz nie mam sil latac co 5 minut do wc na kropelke siku gdzie organizm wysyla mi sygnal ze tego siku bedzie od groma![emoji15] [emoji13]
No i zapytam o cos na zbicie tarczycy.

Najlepsza FITOLIZYNA. jako pasta. Troche cieplej wody, łyżeczka pasty rozpuszczona i pijesz. Same zioła w tym sa. Śmierdzi i jest bardzo niedobre ale mega skuteczne.

Ja tez mam problemy z tarczyca. Mi lekarz powiedział, żeby nie myśleć o niczym i czerpać z seksu przyjemność a nie myśleć o głupotach :) trzeba być dobrej myśli. Prędzej czy później się uda :)
Czyli same problemy :p no ja na początku się zdolowalam ta tarczyca ale już dawno mi przeszlo i stwierdziłam że skoro to nasze ostatnie dziecko to trzeba czerpać z korzyści z luźnego seksu :)

reklama
Do góry