Blondi1437
Fanka BB :)
No bo chyba 10 dni zarodek by sie nie zagniezdzal...Tak 10 albo 11dni po owu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No bo chyba 10 dni zarodek by sie nie zagniezdzal...Tak 10 albo 11dni po owu
No trudno....cos juz mnie szczela Pierdziele juz to wszystko co miesiac zalamka juz nie zrobie żadnych testów mam to gdzieśWedlug mnie chyba jednak w 11dpo już by byla wiarygodna beta. Nawet najmniejsza przy ciazy ale by byla. A ts wskazuje na brak ciazy[emoji22]
Niby nawet do 12 dni ale nie wiem... nie mi oceniać ... zobaczysz czy przyjdzie @ czy nieNo bo chyba 10 dni zarodek by sie nie zagniezdzal...
Ja w przyszłym cyklu bym zrobiła badania hormonalne i wybrała się do gina [emoji6] zamiast kupować testy i dopatrywac się na nich cieni, nawet jeśli owulacja była tak wcześnie jak piszesz to nie jest to dobry znak [emoji39] tzn że coś się dzieje nie tak jak trzeba... nie ma możliwości żeby endometrium tak szybko naroslo, skoro dopiero co się złuszczylo... gdzie ten zarodek ma się zagniezdzic? [emoji848] Tak logicznie...No trudno....cos juz mnie szczela Pierdziele juz to wszystko co miesiac zalamka juz nie zrobie żadnych testów mam to gdzieś
A od której strony mieszkasz pod ? Na ursusie jest ten lekarz. Doktor CikowskiCześć mam pytanko, gdzie jest taka cena za monitoring? Jeśli 150 za całość to bardzo mało. Też myślę, że jak do końca roku się nie uda, żeby w styczniu zrobić, a że mieszkam pod Warszawą, chętnie bym skorzystała :-)
Ja mam 4mm ubytku i też tyłozgięcie które niczemu nie przeszkadzaPamietam jak ja przy pierwszym nie mogłam uwierzyć..... zrobiłam test i była ledwo ledwo widoczna kreska i pokazałam ją mamie a mama od razu, ze to ciąża wtedy się udało w pierwszym cyklu
Teraz mam 25l + 7mm ubytku w bliźnie po CC, tyłozgięcie macicy i jajniki o charakterze policystycznych, ale mimo, ze lekarz kazał podejść na luzie i „co ma być to będzie” to ja bym chciała zaraz, teraz, już [emoji16]
Tak idę do lekarza jestem z nim umiwiona od poprzedniej wizyty teraz mialam zrobic progesteron a w 10 dc isc na ocene owulacji do niegoJa w przyszłym cyklu bym zrobiła badania hormonalne i wybrała się do gina [emoji6] zamiast kupować testy i dopatrywac się na nich cieni, nawet jeśli owulacja była tak wcześnie jak piszesz to nie jest to dobry znak [emoji39] tzn że coś się dzieje nie tak jak trzeba... nie ma możliwości żeby endometrium tak szybko naroslo, skoro dopiero co się złuszczylo... gdzie ten zarodek ma się zagniezdzic? [emoji848] Tak logicznie...
Okolice Piaseczna, także obwodnicą nie będzie tak daleko, dzięki :-)A od której strony mieszkasz pod ? Na ursusie jest ten lekarz. Doktor Cikowski
Ja mam 4mm ubytku i też tyłozgięcie które niczemu nie przeszkadza