reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Wedlug mnie chyba jednak w 11dpo już by byla wiarygodna beta. Nawet najmniejsza przy ciazy ale by byla. A ts wskazuje na brak ciazy[emoji22]

No trudno....cos juz mnie szczela Pierdziele juz to wszystko co miesiac zalamka juz nie zrobie żadnych testów mam to gdzieś:crazy:
Ja w przyszłym cyklu bym zrobiła badania hormonalne i wybrała się do gina [emoji6] zamiast kupować testy i dopatrywac się na nich cieni, nawet jeśli owulacja była tak wcześnie jak piszesz to nie jest to dobry znak [emoji39] tzn że coś się dzieje nie tak jak trzeba... nie ma możliwości żeby endometrium tak szybko naroslo, skoro dopiero co się złuszczylo... gdzie ten zarodek ma się zagniezdzic? [emoji848] Tak logicznie...

Cześć mam pytanko, gdzie jest taka cena za monitoring? Jeśli 150 za całość to bardzo mało. Też myślę, że jak do końca roku się nie uda, żeby w styczniu zrobić, a że mieszkam pod Warszawą, chętnie bym skorzystała :-)
A od której strony mieszkasz pod ? Na ursusie jest ten lekarz. Doktor Cikowski :)

Pamietam jak ja przy pierwszym nie mogłam uwierzyć..... :) zrobiłam test i była ledwo ledwo widoczna kreska i pokazałam ją mamie a mama od razu, ze to ciąża :) wtedy się udało w pierwszym cyklu

Teraz mam 25l + 7mm ubytku w bliźnie po CC, tyłozgięcie macicy i jajniki o charakterze policystycznych, ale mimo, ze lekarz kazał podejść na luzie i „co ma być to będzie” to ja bym chciała zaraz, teraz, już [emoji16]
Ja mam 4mm ubytku i też tyłozgięcie które niczemu nie przeszkadza :)

Ja w przyszłym cyklu bym zrobiła badania hormonalne i wybrała się do gina [emoji6] zamiast kupować testy i dopatrywac się na nich cieni, nawet jeśli owulacja była tak wcześnie jak piszesz to nie jest to dobry znak [emoji39] tzn że coś się dzieje nie tak jak trzeba... nie ma możliwości żeby endometrium tak szybko naroslo, skoro dopiero co się złuszczylo... gdzie ten zarodek ma się zagniezdzic? [emoji848] Tak logicznie...
Tak idę do lekarza jestem z nim umiwiona od poprzedniej wizyty teraz mialam zrobic progesteron a w 10 dc isc na ocene owulacji do niego

reklama
Ja mam 4mm ubytku i też tyłozgięcie które niczemu nie przeszkadza :)

Tyłozgięcie nie, ale ubytek już tak. mi lekarz mówi, ze może być tak, ze zarodek zagniezdzi się przy ubytku i wtedy ciąża będzie bardzo ryzykowna i być może nawet do usunięcia. Jeśli zagnieździ się w innym miejscu to będzie ok, ale i tak ciąża wyższego ryzyka i oczywiście będzie musiała być zakończona CC w 38 tyg by nie dopuścić do skurczy, bo blizna może się rozejść. Przynajmniej mój mi tak tłumaczy

Do góry