reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Wedlug mnie chyba jednak w 11dpo już by byla wiarygodna beta. Nawet najmniejsza przy ciazy ale by byla. A ts wskazuje na brak ciazy[emoji22]

No trudno....cos juz mnie szczela Pierdziele juz to wszystko co miesiac zalamka juz nie zrobie żadnych testów mam to gdzieś:crazy:
Ja w przyszłym cyklu bym zrobiła badania hormonalne i wybrała się do gina [emoji6] zamiast kupować testy i dopatrywac się na nich cieni, nawet jeśli owulacja była tak wcześnie jak piszesz to nie jest to dobry znak [emoji39] tzn że coś się dzieje nie tak jak trzeba... nie ma możliwości żeby endometrium tak szybko naroslo, skoro dopiero co się złuszczylo... gdzie ten zarodek ma się zagniezdzic? [emoji848] Tak logicznie...

Cześć mam pytanko, gdzie jest taka cena za monitoring? Jeśli 150 za całość to bardzo mało. Też myślę, że jak do końca roku się nie uda, żeby w styczniu zrobić, a że mieszkam pod Warszawą, chętnie bym skorzystała :-)
A od której strony mieszkasz pod ? Na ursusie jest ten lekarz. Doktor Cikowski :)

Pamietam jak ja przy pierwszym nie mogłam uwierzyć..... :) zrobiłam test i była ledwo ledwo widoczna kreska i pokazałam ją mamie a mama od razu, ze to ciąża :) wtedy się udało w pierwszym cyklu

Teraz mam 25l + 7mm ubytku w bliźnie po CC, tyłozgięcie macicy i jajniki o charakterze policystycznych, ale mimo, ze lekarz kazał podejść na luzie i „co ma być to będzie” to ja bym chciała zaraz, teraz, już [emoji16]
Ja mam 4mm ubytku i też tyłozgięcie które niczemu nie przeszkadza :)

Ja w przyszłym cyklu bym zrobiła badania hormonalne i wybrała się do gina [emoji6] zamiast kupować testy i dopatrywac się na nich cieni, nawet jeśli owulacja była tak wcześnie jak piszesz to nie jest to dobry znak [emoji39] tzn że coś się dzieje nie tak jak trzeba... nie ma możliwości żeby endometrium tak szybko naroslo, skoro dopiero co się złuszczylo... gdzie ten zarodek ma się zagniezdzic? [emoji848] Tak logicznie...
Tak idę do lekarza jestem z nim umiwiona od poprzedniej wizyty teraz mialam zrobic progesteron a w 10 dc isc na ocene owulacji do niego

reklama
Ja mam 4mm ubytku i też tyłozgięcie które niczemu nie przeszkadza :)

Tyłozgięcie nie, ale ubytek już tak. mi lekarz mówi, ze może być tak, ze zarodek zagniezdzi się przy ubytku i wtedy ciąża będzie bardzo ryzykowna i być może nawet do usunięcia. Jeśli zagnieździ się w innym miejscu to będzie ok, ale i tak ciąża wyższego ryzyka i oczywiście będzie musiała być zakończona CC w 38 tyg by nie dopuścić do skurczy, bo blizna może się rozejść. Przynajmniej mój mi tak tłumaczy

Do góry