reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Za tydzien okres badanie pisrwszy raz robilam wiec nie wiem czy on jest wysoki czy za niski...10dni po owulacji byl robiony
Ja bym na Twoim miejscu poczekala do przyszlego cyklu, ponownie bym zrobila progesteron te 7dpo i z wynikiem bym poszla do lekarza. Bo moze masz z tym problem a wystarczy na to luteina lub duphaston[emoji5]

reklama
Eh wróciłam od dentysy z niczym..... dentyska nie podjęła się wyrywania bo musiałaby "spędzić godzinę na wyrywaniu".. ja piernicze co to za dentysta!! Umówiła mnie na grudzień do dentysy, który lubi rwać ósemki. Szkoda że zmarnowala mi czas......
Co za baba.... ;-//// to nie mogla od razu Cie do innego zapisać...

Blondii - albo nie było owulacji i dlatego taki niski progesteron albo była owulacja ale już spada... :)
No i zrób tak jak radzi Loli05 [emoji57]

reklama
Do góry