reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Genadia- ja zeby też wyrywalam prywatnie. Myślę, że nic Ci się nie powinno zmienić z korzeniami [emoji848] więc może nie będzie potrzeby robić kolejnego przeswietlenia

reklama
Mam już córkę. W lutym będzie miała 2 lata. Wiesz co z objawów to tylko duży spadek energii w zeszłym tygodniu i takie uczucie jakbym miała gorączkę (a nie miałam). Do tej pory w sumie jestem senna i doszły pobolewania i ciągnięcia podbrzusza. Czasem mi niedobrze ale możliwe że to od duphastonu.
Będzie fajna różnica wiekowa między dzieciaczkami :-) Wiem coś o tym bo mam 3 lata starszego brata i różnie to między nami bywało za małolatòw ale dziś w dorosłym życiu mamy bardzo dobry kontakt :-) Ja staram się o pierwszego dzidziusia, 5 cs, a chociaż się boję to marzą mi się bliźniaki :-) Jeszcze raz gratuluję, rośnijcie zdrowo [emoji2]

Będzie fajna różnica wiekowa między dzieciaczkami :-) Wiem coś o tym bo mam 3 lata starszego brata i różnie to między nami bywało za małolatòw ale dziś w dorosłym życiu mamy bardzo dobry kontakt :-) Ja staram się o pierwszego dzidziusia, 5 cs, a chociaż się boję to marzą mi się bliźniaki :-) Jeszcze raz gratuluję, rośnijcie zdrowo [emoji2]
Mam nadzieję że i Tobie się niebawem uda. Będę trzymać kciuki. U mnie udało się w czwartym cyklu. Mam też jedno poronienie za sobą więc stres jest i pewnie będzie do końca, ale trzeba być dobrej myśli.

reklama
Do góry