reklama
AsiaGJ
Fanka BB :)
Będzie fajna różnica wiekowa między dzieciaczkami :-) Wiem coś o tym bo mam 3 lata starszego brata i różnie to między nami bywało za małolatòw ale dziś w dorosłym życiu mamy bardzo dobry kontakt :-) Ja staram się o pierwszego dzidziusia, 5 cs, a chociaż się boję to marzą mi się bliźniaki :-) Jeszcze raz gratuluję, rośnijcie zdrowo [emoji2]Mam już córkę. W lutym będzie miała 2 lata. Wiesz co z objawów to tylko duży spadek energii w zeszłym tygodniu i takie uczucie jakbym miała gorączkę (a nie miałam). Do tej pory w sumie jestem senna i doszły pobolewania i ciągnięcia podbrzusza. Czasem mi niedobrze ale możliwe że to od duphastonu.
E
Estta
Gość
Ja dzis mam jakies dziwne kucia. Czuje dyskomfort przy siadaniu. Jakbym jakis kołek tam miala
Miala tak ktoras przy owulacji?
Miala tak ktoras przy owulacji?
bardzo dobrze jestMialam skan duzo jajeczek najwieksze ma 15.5 jestem w 12dc,babka mowi ze za jakies 3 dni powinno peknac,endo mam 6.5 co myslicie? Moj pierwszy skan,mowi ze dobrze zareagowalam na leki.jaki stres,nic wiecej tam nie widziala polipow itp
Misty29
Mam nadzieję że i Tobie się niebawem uda. Będę trzymać kciuki. U mnie udało się w czwartym cyklu. Mam też jedno poronienie za sobą więc stres jest i pewnie będzie do końca, ale trzeba być dobrej myśli.Będzie fajna różnica wiekowa między dzieciaczkami :-) Wiem coś o tym bo mam 3 lata starszego brata i różnie to między nami bywało za małolatòw ale dziś w dorosłym życiu mamy bardzo dobry kontakt :-) Ja staram się o pierwszego dzidziusia, 5 cs, a chociaż się boję to marzą mi się bliźniaki :-) Jeszcze raz gratuluję, rośnijcie zdrowo [emoji2]
Blondi1437
Za 10min wychodze po wyniki bo dzwonilam i beda o 13.30 ale mam nerwy nirmalnie bede bala sie na nie spojrzeć az brzuch mnie ściska hehe
Misty29
KciukiZa 10min wychodze po wyniki bo dzwonilam i beda o 13.30 ale mam nerwy nirmalnie bede bala sie na nie spojrzeć az brzuch mnie ściska hehe
AsiaGJ
Dzięki, będzie dobrze, nie na innej opcji :-)Mam nadzieję że i Tobie się niebawem uda. Będę trzymać kciuki. U mnie udało się w czwartym cyklu. Mam też jedno poronienie za sobą więc stres jest i pewnie będzie do końca, ale trzeba być dobrej myśli.
1
185097
Gość
Kciuki trzy nam[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Za 10min wychodze po wyniki bo dzwonilam i beda o 13.30 ale mam nerwy nirmalnie bede bala sie na nie spojrzeć az brzuch mnie ściska hehe
reklama
weronika25nk
Za 10min wychodze po wyniki bo dzwonilam i beda o 13.30 ale mam nerwy nirmalnie bede bala sie na nie spojrzeć az brzuch mnie ściska hehe
Trzymam kciuki!