reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Pamietam jak ja przy pierwszym nie mogłam uwierzyć..... :) zrobiłam test i była ledwo ledwo widoczna kreska i pokazałam ją mamie a mama od razu, ze to ciąża :) wtedy się udało w pierwszym cyklu

Teraz mam 25l + 7mm ubytku w bliźnie po CC, tyłozgięcie macicy i jajniki o charakterze policystycznych, ale mimo, ze lekarz kazał podejść na luzie i „co ma być to będzie” to ja bym chciała zaraz, teraz, już [emoji16]
A może się uda [emoji6] który dc?

reklama
Pamietam jak ja przy pierwszym nie mogłam uwierzyć..... :) zrobiłam test i była ledwo ledwo widoczna kreska i pokazałam ją mamie a mama od razu, ze to ciąża :) wtedy się udało w pierwszym cyklu

Teraz mam 25l + 7mm ubytku w bliźnie po CC, tyłozgięcie macicy i jajniki o charakterze policystycznych, ale mimo, ze lekarz kazał podejść na luzie i „co ma być to będzie” to ja bym chciała zaraz, teraz, już [emoji16]
Mi w pierwszej ciąży w 26 dc wyszła ledwo widoczna druga kreska a teraz w 24 dc taka widoczna z daleka i to przy dłuższych cyklach. Pewnie dotrze to do mnie dopiero na pierwszej wizycie jak zobaczę na monitorze :) też jestem po cc. Mam nadzieję że moja blizna ma się dobrze..
Ważne że się udało! Duuuuuuużo zdrówka [emoji6]
Bardzo Dziękuję. Tobie życzę owocnych starań!

Mi w pierwszej ciąży w 26 dc wyszła ledwo widoczna druga kreska a teraz w 24 dc taka widoczna z daleka i to przy dłuższych cyklach. Pewnie dotrze to do mnie dopiero na pierwszej wizycie jak zobaczę na monitorze :) też jestem po cc. Mam nadzieję że moja blizna ma się dobrze.. Bardzo Dziękuję. Tobie życzę owocnych starań!
Dziękuję [emoji8]

Mialam skan duzo jajeczek najwieksze ma 15.5 jestem w 12dc,babka mowi ze za jakies 3 dni powinno peknac,endo mam 6.5 co myslicie? Moj pierwszy skan,mowi ze dobrze zareagowalam na leki.jaki stres,nic wiecej tam nie widziala polipow itp

Mialam skan duzo jajeczek najwieksze ma 15.5 jestem w 12dc,babka mowi ze za jakies 3 dni powinno peknac,endo mam 6.5 co myslicie? Moj pierwszy skan,mowi ze dobrze zareagowalam na leki.jaki stres,nic wiecej tam nie widziala polipow itp
Tak? Bo ja nie mam nawet w uk lekarza,tylko wasza wiedze,napisalam do tej lekarki z pl co mi przepisala clo i czekam czy mi cos odpisze:(

No to kciuki za pęknięcie!

A odnośnie usuwania ósemek. Jak to jest ze staraniami i prześwietleniem? Bo coś kojarzę, że po prześwietleniu leiej by było się nie starać jakiś czas? Ja też mam jedną ósemkę do usunięcia, miałam iść we wrześniu ale nie dałam rady. No i nie chcę iść w drugiej fazie cyklu ze względu na prześwietlenie. Może lekarz skorzysta ze zdjęcia które już jest w gabiniecie, tylko,że to stare zdjęcie i obawiam się, że będzie chciał jednak ponownie zrobić.

A czy on sam moze peknac?lekarka odpisala ze jak dluhi cykl to odczekac 2/3 dni podac prengyl i wtedy sexy co dwa dni,ale ja nie mam opcji zastrzyku,czy moze sam peknac???

reklama
Do góry