reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Pamietam jak ja przy pierwszym nie mogłam uwierzyć..... :) zrobiłam test i była ledwo ledwo widoczna kreska i pokazałam ją mamie a mama od razu, ze to ciąża :) wtedy się udało w pierwszym cyklu

Teraz mam 25l + 7mm ubytku w bliźnie po CC, tyłozgięcie macicy i jajniki o charakterze policystycznych, ale mimo, ze lekarz kazał podejść na luzie i „co ma być to będzie” to ja bym chciała zaraz, teraz, już [emoji16]
A może się uda [emoji6] który dc?

reklama
Pamietam jak ja przy pierwszym nie mogłam uwierzyć..... :) zrobiłam test i była ledwo ledwo widoczna kreska i pokazałam ją mamie a mama od razu, ze to ciąża :) wtedy się udało w pierwszym cyklu

Teraz mam 25l + 7mm ubytku w bliźnie po CC, tyłozgięcie macicy i jajniki o charakterze policystycznych, ale mimo, ze lekarz kazał podejść na luzie i „co ma być to będzie” to ja bym chciała zaraz, teraz, już [emoji16]
Mi w pierwszej ciąży w 26 dc wyszła ledwo widoczna druga kreska a teraz w 24 dc taka widoczna z daleka i to przy dłuższych cyklach. Pewnie dotrze to do mnie dopiero na pierwszej wizycie jak zobaczę na monitorze :) też jestem po cc. Mam nadzieję że moja blizna ma się dobrze..
Ważne że się udało! Duuuuuuużo zdrówka [emoji6]
Bardzo Dziękuję. Tobie życzę owocnych starań!

Mi w pierwszej ciąży w 26 dc wyszła ledwo widoczna druga kreska a teraz w 24 dc taka widoczna z daleka i to przy dłuższych cyklach. Pewnie dotrze to do mnie dopiero na pierwszej wizycie jak zobaczę na monitorze :) też jestem po cc. Mam nadzieję że moja blizna ma się dobrze.. Bardzo Dziękuję. Tobie życzę owocnych starań!
Dziękuję [emoji8]

Mialam skan duzo jajeczek najwieksze ma 15.5 jestem w 12dc,babka mowi ze za jakies 3 dni powinno peknac,endo mam 6.5 co myslicie? Moj pierwszy skan,mowi ze dobrze zareagowalam na leki.jaki stres,nic wiecej tam nie widziala polipow itp

Mialam skan duzo jajeczek najwieksze ma 15.5 jestem w 12dc,babka mowi ze za jakies 3 dni powinno peknac,endo mam 6.5 co myslicie? Moj pierwszy skan,mowi ze dobrze zareagowalam na leki.jaki stres,nic wiecej tam nie widziala polipow itp
Tak? Bo ja nie mam nawet w uk lekarza,tylko wasza wiedze,napisalam do tej lekarki z pl co mi przepisala clo i czekam czy mi cos odpisze:(

No to kciuki za pęknięcie!

A odnośnie usuwania ósemek. Jak to jest ze staraniami i prześwietleniem? Bo coś kojarzę, że po prześwietleniu leiej by było się nie starać jakiś czas? Ja też mam jedną ósemkę do usunięcia, miałam iść we wrześniu ale nie dałam rady. No i nie chcę iść w drugiej fazie cyklu ze względu na prześwietlenie. Może lekarz skorzysta ze zdjęcia które już jest w gabiniecie, tylko,że to stare zdjęcie i obawiam się, że będzie chciał jednak ponownie zrobić.

A czy on sam moze peknac?lekarka odpisala ze jak dluhi cykl to odczekac 2/3 dni podac prengyl i wtedy sexy co dwa dni,ale ja nie mam opcji zastrzyku,czy moze sam peknac???

reklama
Do góry