reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ważne, że głowa już nie boli.. [emoji5]
Ja mam zawsze bóle przy zmianie pogody.. Nawet czasami migreny mnie łapały , ale to już gorsze, nie dość że okropny ból, ale i wymioty i miałam jeszcze większe problemy ze wzrokiem.. potrafiłam do 20 minut nic nie widzieć.. Lekarz mi powiedział, że to po prostu stresowe.. Ale póki co już mnie nie nawiedza i nie chce żeby przychodziła
No może być, ze stres tez robi swoje.... Ale u mnie dzis juz lepiej. 120/70. Także jest super. I tak mam zazwyczaj niższe, ale dobrze, ze spada. Wracam do życia

Ważne, że głowa już nie boli.. [emoji5]
Ja mam zawsze bóle przy zmianie pogody.. Nawet czasami migreny mnie łapały , ale to już gorsze, nie dość że okropny ból, ale i wymioty i miałam jeszcze większe problemy ze wzrokiem.. potrafiłam do 20 minut nic nie widzieć.. Lekarz mi powiedział, że to po prostu stresowe.. Ale póki co już mnie nie nawiedza i nie chce żeby przychodziła
Też wiem co to migrena z wymiotami ja to ladowałam w szpitalu na kroplowki ale na szczęście tak jak u ciebie narazie spokój

Ja jestem :) dziś 29 dc. Okres miałam miec jutro dopiero a tymczasem od piątku wiem już o ciąży. Jakoś mi ciągle nie chce się w to wierzyć, że tak szybko wyszedł test i w ogóle że się udalo:)

Pamietam jak ja przy pierwszym nie mogłam uwierzyć..... :) zrobiłam test i była ledwo ledwo widoczna kreska i pokazałam ją mamie a mama od razu, ze to ciąża :) wtedy się udało w pierwszym cyklu

Teraz mam 25l + 7mm ubytku w bliźnie po CC, tyłozgięcie macicy i jajniki o charakterze policystycznych, ale mimo, ze lekarz kazał podejść na luzie i „co ma być to będzie” to ja bym chciała zaraz, teraz, już [emoji16]

reklama
Do góry