Loli05
Fanka BB :)
Poza ostatnim cyklem to mam jakos 30 dniowe,ale do niedzieli bralam stymulant owu clo i zobaczymy czy cos zdzialalPrzypomnij który masz DC i jakie długie masz cykle ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poza ostatnim cyklem to mam jakos 30 dniowe,ale do niedzieli bralam stymulant owu clo i zobaczymy czy cos zdzialalPrzypomnij który masz DC i jakie długie masz cykle ?
U mnie 300 za jedną [emoji31]Fajnie, że za darmo! Ja dzisiaj dwie ósemki to 300zł zapłacę wrr
[emoji53][emoji53][emoji53][emoji53][emoji53] uuuu to u mnie nie tak tragicznieU mnie 300 za jedną [emoji31]
Ja jestem niezmiennie :-)A Nasze ciezarowki od Nas pouciekaly?[emoji17]
No może być, ze stres tez robi swoje.... Ale u mnie dzis juz lepiej. 120/70. Także jest super. I tak mam zazwyczaj niższe, ale dobrze, ze spada. Wracam do życiaWażne, że głowa już nie boli.. [emoji5]
Ja mam zawsze bóle przy zmianie pogody.. Nawet czasami migreny mnie łapały , ale to już gorsze, nie dość że okropny ból, ale i wymioty i miałam jeszcze większe problemy ze wzrokiem.. potrafiłam do 20 minut nic nie widzieć.. Lekarz mi powiedział, że to po prostu stresowe.. Ale póki co już mnie nie nawiedza i nie chce żeby przychodziła
Nie mozesz sie przekonac?Czytalam i spalam tylko w dlugich spodniach pizamowych i koszulce,ale jakos tak nie wiem
Też wiem co to migrena z wymiotami ja to ladowałam w szpitalu na kroplowki ale na szczęście tak jak u ciebie narazie spokójWażne, że głowa już nie boli.. [emoji5]
Ja mam zawsze bóle przy zmianie pogody.. Nawet czasami migreny mnie łapały , ale to już gorsze, nie dość że okropny ból, ale i wymioty i miałam jeszcze większe problemy ze wzrokiem.. potrafiłam do 20 minut nic nie widzieć.. Lekarz mi powiedział, że to po prostu stresowe.. Ale póki co już mnie nie nawiedza i nie chce żeby przychodziła
Ja jestem dziś 29 dc. Okres miałam miec jutro dopiero a tymczasem od piątku wiem już o ciąży. Jakoś mi ciągle nie chce się w to wierzyć, że tak szybko wyszedł test i w ogóle że się udaloA Nasze ciezarowki od Nas pouciekaly?[emoji17]
Ja jestem dziś 29 dc. Okres miałam miec jutro dopiero a tymczasem od piątku wiem już o ciąży. Jakoś mi ciągle nie chce się w to wierzyć, że tak szybko wyszedł test i w ogóle że się udalo
Ważne że się udało! Duuuuuuużo zdrówka [emoji6]Ja jestem dziś 29 dc. Okres miałam miec jutro dopiero a tymczasem od piątku wiem już o ciąży. Jakoś mi ciągle nie chce się w to wierzyć, że tak szybko wyszedł test i w ogóle że się udalo