reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ważne, że głowa już nie boli.. [emoji5]
Ja mam zawsze bóle przy zmianie pogody.. Nawet czasami migreny mnie łapały , ale to już gorsze, nie dość że okropny ból, ale i wymioty i miałam jeszcze większe problemy ze wzrokiem.. potrafiłam do 20 minut nic nie widzieć.. Lekarz mi powiedział, że to po prostu stresowe.. Ale póki co już mnie nie nawiedza i nie chce żeby przychodziła
No może być, ze stres tez robi swoje.... Ale u mnie dzis juz lepiej. 120/70. Także jest super. I tak mam zazwyczaj niższe, ale dobrze, ze spada. Wracam do życia

Ważne, że głowa już nie boli.. [emoji5]
Ja mam zawsze bóle przy zmianie pogody.. Nawet czasami migreny mnie łapały , ale to już gorsze, nie dość że okropny ból, ale i wymioty i miałam jeszcze większe problemy ze wzrokiem.. potrafiłam do 20 minut nic nie widzieć.. Lekarz mi powiedział, że to po prostu stresowe.. Ale póki co już mnie nie nawiedza i nie chce żeby przychodziła
Też wiem co to migrena z wymiotami ja to ladowałam w szpitalu na kroplowki ale na szczęście tak jak u ciebie narazie spokój

Ja jestem :) dziś 29 dc. Okres miałam miec jutro dopiero a tymczasem od piątku wiem już o ciąży. Jakoś mi ciągle nie chce się w to wierzyć, że tak szybko wyszedł test i w ogóle że się udalo:)

Pamietam jak ja przy pierwszym nie mogłam uwierzyć..... :) zrobiłam test i była ledwo ledwo widoczna kreska i pokazałam ją mamie a mama od razu, ze to ciąża :) wtedy się udało w pierwszym cyklu

Teraz mam 25l + 7mm ubytku w bliźnie po CC, tyłozgięcie macicy i jajniki o charakterze policystycznych, ale mimo, ze lekarz kazał podejść na luzie i „co ma być to będzie” to ja bym chciała zaraz, teraz, już [emoji16]

reklama
Do góry