reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Placze ze smiechu!!![emoji23]
Pojechaliśmy z mężem do banku zaplacic rachunki a pozniej mieliśmy jechac na jakies zakupy do miasta. I slyszymy cos miauczy, a tam spod naszego auta wychodzi nasz maly kociak! Ja sie dre do meza zeby go lapal! Biegamy za Nim jak glupki pod tym bankiem bo on akurat jest taki plochliwy strasznie. W koncu po 15 minutach go zlapalismy. Serca Nam walily jak mloty bo przeciez On musial jechac z Nami autem ponad 6 km! A to male kotki maja 4 miesiace dopiero. Chwile pozniej...spod auta wychodzi drugi! Jego brat! Jezu[emoji23]
Mowie Wam to cud ze one po drodze nie wypadly. Byly mega wystraszone ale juz odwiezlismy je do domu[emoji173]
Jezu...dobrze, że nic się im nie stało [emoji173] ja to od kilku lat mam nawyk sprawdzania czy nie ma kociaka pod autem, bo nieraz widzialam jak na oponie siedzi [emoji33]

Ale przygody! [emoji16]

Jestem dzisiaj bez energii... nic mi się nie chce... [emoji849] przelezalabym najchętniej cały dzień... [emoji849]
Ja to mam dzis tragiczny dzień...
Jestem niskociśnieniowcem, a dzis mam ciśnienie 150/100 i tętno 85.... Głowa chce mi eksplodowac[emoji46]

reklama
Do góry