Nie będę dziękować a co u ciebie, bo ty chyba już "po" staraniachTo miłych staranek Wam życzę. I bardzo owocnych
reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Dobry [emoji3] dzisiaj slonce sie pojawilo, a moj mlody ma katar..swietnie [emoji57]
Zrezzta samym sluzem nie ma co sie sugerowac [emoji57] ja sluz plodny mam tylko w 12 dc a owu mam czesto dopiero 16/17dc [emoji57]
Wiec tez zazdroszczę tych 3-5dniowych @ [emoji14]
Yyy.. kolezanka bierze anty wiec raczej nie ma co obserwować narazie[emoji6]To proste. Trzeba obserwować i wsłuchać się w swój organizm skoro masz śluz przed owu to znaczy, że masz rytm przepowiadające. Możesz się już kochać i w ten sluz juz wykarmi nie jednego plemniczka tak aby sobie zaczekal na owu. To, z masz uczuci mokrosci nie znaczy ,że w ciągu jednego dnia z Ciebie wszystko wypłynie i to owu. Śluz z dnia na dzień robi się co raz gęstszy i czopuje ujście plemnikom dzięki temu jest większa szansa na zajście
Zrezzta samym sluzem nie ma co sie sugerowac [emoji57] ja sluz plodny mam tylko w 12 dc a owu mam czesto dopiero 16/17dc [emoji57]
Yyy.. no nie wiem, szukaja szukaja pracy, nawet jak masz male dziecko [emoji6] bylam zapisana jak moj mlody miał kilka miesięcy i znalazly dla mnie prace [emoji57] (1staż- wynagrodzenie 100zl miesiecznie, dojazd codzień 40km w jedna strone na wlasny koszt.., 2 oferty pracy w pensjonatach z zakwaterowaniem [emoji57]...) takze tak po 3 odmowie wykreslili mnie z listy [emoji6]U nas nie taki relaks jestem zjechana jak po ciężej robocie ;P za nami dwa dni imprez i młody już po imprezie roczkowej a ja ledwo zipie.. woogle to dzisiaj kończy mi się zasiłek macierzyński a że miałam umowę do dnia porodu to od jutra jestem szczęśliwie bezrobotna i czeka mnie wizyta żeby się zarejestrować w urzędzie pracy już widzę ta kolejkę ludzi jak za komuny po mięso [emoji14] jeszcze słyszałam że matki mają jakieś względy i nie szukają im pracy aż dziecko nie pójdzie do przedszkola ciekawe ile w tym prawdy oby tak było
7dni to u mnie taka fajna dlugosc @ [emoji57] ale czesciej zdarza sie tak ze mam i 10dni [emoji57]Cześć dziewczyny [emoji4]
U nas dziś piękna pogoda. Ja od 6 w pracy, jak mi się nie chce [emoji14]
Ja Wam zazdroszcze tych @ trwających po 3 dni. U mnie zawsze po 7 dni trwają jak dobrze pójdzie..
Meliska89
Ja mam dziś przewidywana owulacje, ale czy jest faktycznie tego nie wiem. Mam nadzieję że to od tego to pobolewanie jajnika. Ale nie nastawiam się bo dopiero teraz zaczynam brać duphaston więc prędzej kolejny cykl zaskoczy niż ten.Nie będę dziękować [emoji14] a co u ciebie, bo ty chyba już "po" staraniach
buterrfly
Przyjemnych i owocnych starań.Kurde wy @ po trzy dni a u mnie trwa w sumie 6 dni.... Po porodzie to po 8 dni na początku, teraz wróciło do normy i znowu koło 6 dni, dlatego ja ledwo skończe @ i zaraz dni płodne. Swoją drogą dziś apka pokazuje mi dni płodne więc zaczyna się bardzo miły czas [emoji14] nawet mąż wczoraj już pytał kiedy zaczynają się jak on to określił dzieciowe dni xD
@Ewelina2000 a jak Ty się czujesz ?
Co słychać u dziewczyn które niedługo testują? Mam nadzieje, że bez objawów na @ ?
Lu_cy
My w tym miesiącu teoretycznie odpusciliśmy starania. Jeśli teraz bym zaszła to chyba spadlabym z krzesła [emoji12] w dzień owulacji było w gumce. Na wczasach zabieram się za konkretne starania, a w środę idę do lekarza żeby zobaczył moje wyniki z hormonówPrzyjemnych i owocnych starań.
@Ewelina2000 a jak Ty się czujesz ?
Co słychać u dziewczyn które niedługo testują? Mam nadzieje, że bez objawów na @ ?
buterrfly
Yyy.. kolezanka bierze anty wiec raczej nie ma co obserwować narazie[emoji6]
Zrezzta samym sluzem nie ma co sie sugerowac [emoji57] ja sluz plodny mam tylko w 12 dc a owu mam czesto dopiero 16/17dc
7dni to u mnie taka fajna dlugosc @ [emoji57] ale czesciej zdarza sie tak ze mam i 10dni [emoji57]
Dokładnie teraz nie mam jak obserwować śluzu [emoji6]
Ja to max 9 dni @, ale za to wieczne niekończące się anemie mnie już dobijają
buterrfly
Dobry znak [emoji4] Trzymam kciukasy, może akurat się udało [emoji110]Ja powinnam miec okres za 3-4 dni .. A nawet cycki mnie nie bola hehe
A kiedy jedziecie na wczasy ? Oby wyniki były jak najlepszeMy w tym miesiącu teoretycznie odpusciliśmy starania. Jeśli teraz bym zaszła to chyba spadlabym z krzesła [emoji12] w dzień owulacji było w gumce. Na wczasach zabieram się za konkretne starania, a w środę idę do lekarza żeby zobaczył moje wyniki z hormonów
Tsylunia
A nie wierze w to zeby sie udaloDobry znak [emoji4] Trzymam kciukasy, może akurat się udało [emoji110] A kiedy jedziecie na wczasy ? Oby wyniki były jak najlepsze
reklama
buterrfly
Z jednej strony dobrze, że się nie nastawiasz pozytywnie , bo rozczarowanie jest mniejsze.. Ale niemożliwe staje się możliwe [emoji56]A nie wierze w to zeby sie udalo