reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Dziewczyny jakie macie swoje ulubione i sprawdzone kosmetyki? Szukam czegos do pielegnacji twarzy juz od dawna, fajnie by bylo aby byly to sprawdzone kosmetyki w takich przecietnych cenach[emoji5]
Macoe coś do polecenia?[emoji7]
Ja się praktycznie wcale nie maluje. Jedynie tusz Eveline uważam ze jest świetny

Dziewczyny prosze Was, tylko bez zadnych afer na wątku![emoji5] [emoji120]
Tu ma byc milo i przyjemnie, dajmy przyklad innym ze potrafimy normalnie rozmawiac nawet wtedy kiedy każda z Nas ma odmienne zdanie[emoji173]
Od dzis juz nie podczytuje innych wątków!
Chyba masz racje ... nie ma co... ja sie udzielalam na tantym ale tam taka atmosfera ciezka ze hej ;-) zostaje z wami tutaj tylko ;-)

No ja już wypowiedziałam się na ten temat [emoji16] one po prostu nie mają swojego zdania, szybko można je zmanipulować... I tyle :)

A co do tego czego opisuje na forum ? Wiesz co... siedząc w szpitalu, krwawilam... rozwarcie szyjki, lezalam dosłownie głowa w dół, jakieś 100 km od domu. Myślisz, że patrzenie w ścianę byłoby dobrym pomysłem? Myślisz, że kobieta w takiej sytuacji powinna rzucić telefon w kat? Łatwo oceniać gdy nie jest się na jej miejscu. Ja byłam...
mój mąż nie mógł ze mną przebywać cały dzień, bo były też określone godziny odwiedzin .
Ja zawsze mowie ze nigdy nie wiesz jak się zachowasz w danej sytuacji jesli w niej nie byles... gdybac to sobie mozna... ja bym tego nie robila, zrobilabym cos tam... zazwyczaj w sytuacjach kryzysowych robimy cos zupełnie inaczej niz sobie gdybalysmy ...

Dziewczyny jakie macie swoje ulubione i sprawdzone kosmetyki? Szukam czegos do pielegnacji twarzy juz od dawna, fajnie by bylo aby byly to sprawdzone kosmetyki w takich przecietnych cenach[emoji5]
Macoe coś do polecenia?[emoji7]
Ja używam tylko dwóch do oczyszczania twarzy , wypryski u mnie teraz są rzadkością, skóra na buzi jest przyjemna i ja czuje się świeżo i nie mam poczucia takiej warstewki na twarzy hmm jakby była tłusta
Aaa tak to się w ogóle nie maluje , i tylko tusz do rzęs czasem używam [emoji6]

Tutaj masz te kosmetyki [emoji5]
Screenshot_20181110-104411.jpg
Screenshot_20181110-104513.jpg

Załączniki

• Screenshot_20181110-104411.jpg
    Screenshot_20181110-104411.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 326
  • Screenshot_20181110-104513.jpg
    Screenshot_20181110-104513.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 324
Cześć dziewczyny. Witam się po długiej przerwie. Ten cykl dałam sobie spokój z forum, żeby trochę głowa odpoczęła. Ale od 2 dni zaczęłam podczytywac. Widzę że Azulka wróciła <3 Kilka fajnych dziewczyn zniknęło :( Ale są też nowe, więc się ładnie witam[emoji1]

reklama
Do góry