reklama
Lovi23
Fanka BB :)
Też mam nadzieję, że dalej będzie tutaj tak miłoZrobiłam to samo , poprostu przestałam tamten wątek obserwować , na temat tego co się tam wydarzyło nie będę się wypowiadać , ale mam nadzieję że się tutaj nie będą działy takie akcje bo poprostu będę zmuszona odejść i stąd a naprawdę tego bym nie chciała [emoji6]
Lovi23
To pochwal się jak coś upolujesz [emoji2]Ja niedlugo wybywam z domu na zakupy ciuchowe! Uwielbiam![emoji5] [emoji4] [emoji13] [emoji7]
Będę w swoim żywiole[emoji2]
A coś konkretnego będziesz szukać?
1
185097
Gość
Ja bede polowac w ciuchu na jakies perelki[emoji4] uwielbiam tam chodzic, ogromna satysfakcje sprawia mi to jak znajde jakis super ciuch za grosze[emoji4]To pochwal się jak coś upolujesz [emoji2]
A coś konkretnego będziesz szukać?
1
185097
Gość
A propo ubran. Moja kolezanka pracuje w Holandi przy pakowaniu ubran H&M i mi wysylala screeny z ich strony to co akurat ona pakowala.
Widzicie te ceny?? Oni poszaleli? Przeciez to nawet wygladu nie ma[emoji33]
Widzicie te ceny?? Oni poszaleli? Przeciez to nawet wygladu nie ma[emoji33]
Załączniki
Popieram [emoji8]Dziewczyny prosze Was, tylko bez zadnych afer na wątku![emoji5] [emoji120]
Tu ma byc milo i przyjemnie, dajmy przyklad innym ze potrafimy normalnie rozmawiac nawet wtedy kiedy każda z Nas ma odmienne zdanie[emoji173]
Od dzis juz nie podczytuje innych wątków!
Lovi23
... nie mój styl [emoji1]A propo ubran. Moja kolezanka pracuje w Holandi przy pakowaniu ubran H&M i mi wysylala screeny z ich strony to co akurat ona pakowala.
Widzicie te ceny?? Oni poszaleli? Przeciez to nawet wygladu nie ma[emoji33] Zobacz załącznik 915267Zobacz załącznik 915268
1
185097
Gość
Dziewczyny jakie macie swoje ulubione i sprawdzone kosmetyki? Szukam czegos do pielegnacji twarzy juz od dawna, fajnie by bylo aby byly to sprawdzone kosmetyki w takich przecietnych cenach[emoji5]
Macoe coś do polecenia?[emoji7]
Macoe coś do polecenia?[emoji7]
reklama
1
185097
Gość
Moj tez nie[emoji13] i jestem w szoku ze ktos to moze kupic[emoji13]... nie mój styl [emoji1]