reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Dzięki. Mojemu M. to ja musze dwa prezenty kupić, bo ma urodziny jeszcze na początku grudnia.
O kurcze, to faktycznie dwie okazje, a jeszcze dzieci i pewnie rodzinka.. A w grudniu to potem ciężko, bo i jedzenie kupić, opłaty itd.
Bardzo dużo :/ Ale patrząc na to jak ceny za chleb czy masło itd poszły w gore to to mozliwe
Niestety strasznie to wszystko poszło w górę. Ale to wszystko przez tą pogodę, susze były, ze zbożem ciężko, zboża nie ma to i mąki brakuje i wszystko zaraz droższe. Ostatnio mi kobieta mówiła, że u jej siostry chleb po 3.60 taki zwykły... U nas narazie po 2.40 ale bułka zwykła po 1 zł
Był też taki czas, że 10 jajek kosztowało 9 zł, bo wszystkie nasze jajka jechały do Niemiec, bo tam jakaś zaraza była wśród kur..
Wiem kochana ,wiem że i nam się uda [emoji8]
Na pewno Wam się uda !! Wszystkim się uda inaczej nie będzie [emoji8]

Dziewczyny prosze Was, tylko bez zadnych afer na wątku![emoji5] [emoji120]
Tu ma byc milo i przyjemnie, dajmy przyklad innym ze potrafimy normalnie rozmawiac nawet wtedy kiedy każda z Nas ma odmienne zdanie[emoji173]
Od dzis juz nie podczytuje innych wątków!

Dziewczyny prosze Was, tylko bez zadnych afer na wątku![emoji5] [emoji120]
Tu ma byc milo i przyjemnie, dajmy przyklad innym ze potrafimy normalnie rozmawiac nawet wtedy kiedy każda z Nas ma odmienne zdanie[emoji173]
Od dzis juz nie podczytuje innych wątków!
Zrobiłam to samo , poprostu przestałam tamten wątek obserwować , na temat tego co się tam wydarzyło nie będę się wypowiadać , ale mam nadzieję że się tutaj nie będą działy takie akcje bo poprostu będę zmuszona odejść i stąd a naprawdę tego bym nie chciała [emoji6]

Teraz większość Cie popiera pod tym co napisalas na tamtym wątku, a wczesniej większość popierała to co napisala tamta laska[emoji33]
No ja już wypowiedziałam się na ten temat [emoji16] one po prostu nie mają swojego zdania, szybko można je zmanipulować... I tyle :)

A co do tego czego opisuje na forum ? Wiesz co... siedząc w szpitalu, krwawilam... rozwarcie szyjki, lezalam dosłownie głowa w dół, jakieś 100 km od domu. Myślisz, że patrzenie w ścianę byłoby dobrym pomysłem? Myślisz, że kobieta w takiej sytuacji powinna rzucić telefon w kat? Łatwo oceniać gdy nie jest się na jej miejscu. Ja byłam...
mój mąż nie mógł ze mną przebywać cały dzień, bo były też określone godziny odwiedzin .

reklama
Do góry