Bardzo dużo :/ Ale patrząc na to jak ceny za chleb czy masło itd poszły w gore to to mozliweO rany to duzo jak na domowy budzet
reklama
Bunia1992
Fanka BB :)
Masło w tych czasach to towar ekskluzywnyBardzo dużo :/ Ale patrząc na to jak ceny za ceny za cen czy masło itd poszły w gore to to mozliwe
Noooo to prawda. Niedługo będzie 10 zl za kostkeMasło w tych czasach to towar ekskluzywny
Wiem kochana ,wiem że i nam się uda [emoji8]Jeszcze zaswieci dla Nas slonce[emoji8]
buterrfly
O kurcze, to faktycznie dwie okazje, a jeszcze dzieci i pewnie rodzinka.. A w grudniu to potem ciężko, bo i jedzenie kupić, opłaty itd.Dzięki. Mojemu M. to ja musze dwa prezenty kupić, bo ma urodziny jeszcze na początku grudnia.
Niestety strasznie to wszystko poszło w górę. Ale to wszystko przez tą pogodę, susze były, ze zbożem ciężko, zboża nie ma to i mąki brakuje i wszystko zaraz droższe. Ostatnio mi kobieta mówiła, że u jej siostry chleb po 3.60 taki zwykły... U nas narazie po 2.40 ale bułka zwykła po 1 złBardzo dużo :/ Ale patrząc na to jak ceny za chleb czy masło itd poszły w gore to to mozliwe
Był też taki czas, że 10 jajek kosztowało 9 zł, bo wszystkie nasze jajka jechały do Niemiec, bo tam jakaś zaraza była wśród kur..
Na pewno Wam się uda !! Wszystkim się uda inaczej nie będzie [emoji8]Wiem kochana ,wiem że i nam się uda [emoji8]
1
185097
Gość
Dziewczyny prosze Was, tylko bez zadnych afer na wątku![emoji5] [emoji120]
Tu ma byc milo i przyjemnie, dajmy przyklad innym ze potrafimy normalnie rozmawiac nawet wtedy kiedy każda z Nas ma odmienne zdanie[emoji173]
Od dzis juz nie podczytuje innych wątków!
Tu ma byc milo i przyjemnie, dajmy przyklad innym ze potrafimy normalnie rozmawiac nawet wtedy kiedy każda z Nas ma odmienne zdanie[emoji173]
1
185097
Gość
Ja niedlugo wybywam z domu na zakupy ciuchowe! Uwielbiam![emoji5] [emoji4] [emoji13] [emoji7]
Będę w swoim żywiole[emoji2]
Zrobiłam to samo , poprostu przestałam tamten wątek obserwować , na temat tego co się tam wydarzyło nie będę się wypowiadać , ale mam nadzieję że się tutaj nie będą działy takie akcje bo poprostu będę zmuszona odejść i stąd a naprawdę tego bym nie chciała [emoji6]Dziewczyny prosze Was, tylko bez zadnych afer na wątku![emoji5] [emoji120]
Lovi23
No ja już wypowiedziałam się na ten temat [emoji16] one po prostu nie mają swojego zdania, szybko można je zmanipulować... I tyleTeraz większość Cie popiera pod tym co napisalas na tamtym wątku, a wczesniej większość popierała to co napisala tamta laska[emoji33]
A co do tego czego opisuje na forum ? Wiesz co... siedząc w szpitalu, krwawilam... rozwarcie szyjki, lezalam dosłownie głowa w dół, jakieś 100 km od domu. Myślisz, że patrzenie w ścianę byłoby dobrym pomysłem? Myślisz, że kobieta w takiej sytuacji powinna rzucić telefon w kat? Łatwo oceniać gdy nie jest się na jej miejscu. Ja byłam...
mój mąż nie mógł ze mną przebywać cały dzień, bo były też określone godziny odwiedzin .
reklama
Loli05
Ja tez ide po sklepach polazicJa niedlugo wybywam z domu na zakupy ciuchowe! Uwielbiam![emoji5] [emoji4] [emoji13] [emoji7]