reklama
Lovi23
Fanka BB :)
Tak miałam, przez tydzień czasu. Brałam na noc, jak już wiedziałam że nie będę wstawać [emoji2] A później już organizm się przyzwyczail... Ale z początku miałam brać pół tabletki, później całaDziewczyny co biorą bromergon na prolaktyne, też miałyście takie jazdy po nim na początku? Ja po pierwszej tab na noc jak poszłam siku to nie wróciłam do łóżka, zjechałam po ścianie, prawie zemdlałam. Zmieniłam sobie na pół przez 3 dni, teraz znów cała, wciąż czuję się słaba. Nie śpiąca, ale właśnie słaba, jakbym zaraz miała mdlec. A mam docelowo brać jedną rano i wieczorem!!
1
185097
Gość
Właśnie czekam na kebaba[emoji41]
Misty29
Ja już zjadłam. Z greckim dodatkami. Mniam jeszcze mi trochę zostało na kolacje. Smacznego!Właśnie czekam na kebaba[emoji41]
Dżasta :)
Fachowo to się nazywa wiaderko
A widziałam coś takiego , gdzieś na filmiku jak właśnie za głowę trzymają dziecko i ono sobie w tej wodzie jest ale nie wiem czemu to służy czy to taka kąpiel czy tak jak piszesz tylko na kolki?
1
185097
Gość
Bylam dzis w gemini i za cala siatę witamin zapłaciłam lekko ponad 50 zl[emoji4] jestem z siebie zadowolona[emoji41]
Jakie plany na dzis?[emoji41]
Ja dziś byłam na pogrzebie u "wujka stryjecznego " (nie wiem czy u Was istnieją takie nazwy ), ale ja go traktowałam bardziej jak brata ciotecznego , zginął w wypadku samochodowym , miał 37 lat sam jechał , podobno dość szybko i na wymijaniu z autobusem jakoś się stuknęli , kilka razy obróciło i w drzewo - nic z samochodu nie zostało i z niego też praktycznie wszystko połamane miał, twarz do pogrzebu zszywali i zapudrowali , żeby zamaskować - tragedia
Oficjalnie witam się w 1dc [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Przykro
1
185097
Gość
Bardzo mi przykro. Ale zauwazylam ze ostatnio umiera coraz wiecej młodych ludzi. I to niekoniecznie po wypadkach ale na raka czy nawet zawal.Ja dziś byłam na pogrzebie u "wujka stryjecznego " (nie wiem czy u Was istnieją takie nazwy ), ale ja go traktowałam bardziej jak brata ciotecznego , zginął w wypadku samochodowym , miał 37 lat sam jechał , podobno dość szybko i na wymijaniu z autobusem jakoś się stuknęli , kilka razy obróciło i w drzewo - nic z samochodu nie zostało i z niego też praktycznie wszystko połamane miał, twarz do pogrzebu zszywali i zapudrowali , żeby zamaskować - tragedia
reklama
Też się zastanawiam czemu zajsc jest tak ciężko
Bo za bardzo się chce i organizm to czuje, zwykle tak jest :/
Jak gadam z koleżankami to te które wpadły to wpadły a te co się starają no to kilka cykli to trwa nim się uda...