reklama
buterrfly
Fanka BB :)
Coś widać, ale nie wyraźnie [emoji4] [emoji7]Dziewczyny czy Wy też coś widzicie? Dzisiaj dopiero 24 dc ale tak mnie coś tknęło żeby zrobić test. Zobacz załącznik 915018
Ile jeszcze do @ ?
1
185097
Gość
Misty widzę coś[emoji173]
Misty29
Na żywo widać bardziej. Zrobiłam dwa testy i na obu podobnie. Chyba pójdę dziś na betę dla pewności. Tylko później długi weekend i nie wiem czy powtarzać ja we wtorek? Czy spokojnie poczekać jeszcze do terminu @ i wtedy. Dopiero 15 listopada miałam dostać więc tym bardziej jestem w szoku ze juz coś widać, ale wydawało mi się że miałam owulacje już 11 dc.
Loli05
Ja tez musze miec spiete wlosy w pracyJednym z minusów mojej pracy jest konieczność upiecia krótko włosów dobrze ze kolor jeszcze nie jest określony jaki ma być u mnie się śmieją że przez ten rudy widać mnie z daleka @NatBluebell kolor superowy rób taki
1
185097
Gość
Misty ja na Twoim miejscu na bete poszlabym dopiero we wtorek. I powtórzyła później czy prawidlowo przyrasta.
Pojdziesz teraz na bete i pozniej bedziesz sie stresowsc przez dlugi weekend czy przyrasta. Po co Ci to? Ten stres?
Teraz i tak beta bylaby niska bo to poczatek dopiero.
No ale zrobisz jak uwazasz[emoji5]
Pojdziesz teraz na bete i pozniej bedziesz sie stresowsc przez dlugi weekend czy przyrasta. Po co Ci to? Ten stres?
Misty29
Właśnie chyba zrobię tak jak radzisz. Na spokojnie. I tak ma być co będzie. Wiem przynajmniej żeby duphastonu nie odstawiac. Muszę się tylko skontaktować z lekarka czy nie zwiększyć dawki. Mam nadzieję że będzie wszystko ok. Na razie jeszcze boję się cieszyć. Oby teraz dwie kreseczki lawinowo się posypały na forum. Życzę Wam podobnych widoków na testach albo jeszcze wyrazniejszych!Misty ja na Twoim miejscu na bete poszlabym dopiero we wtorek. I powtórzyła później czy prawidlowo przyrasta.
Widać, że ho ho super!!!!!!!!!!Tutaj chyba lepiej widać Zobacz załącznik 915019
reklama
Różnie piszą, że plemniki mogą przeżyć parę dni ale 6 dni to trochę dużo. Kiedyś czytałam, że nawet 7 dni mogą przeżyćDziewczyny, czy myślicie, że 6 dniowy odstęp miedzy [emoji173]️ a owu, może dać jednak ciąże? Ten dziwny nacisk na dole brzucha i takie jakby przelewanie się i bąbelki wewnątrz, mało przypomina mi zapalenie pęcherza. Nie chce się nakręcać, bo potem boli to rozczarowanie ale No wiadomo, że nadzieja umiera ostatnia.