reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dziewczyny czy Wy też coś widzicie? Dzisiaj dopiero 24 dc ale tak mnie coś tknęło żeby zrobić test.
IMG_20181109_081801.jpg

Załączniki

• IMG_20181109_081801.jpg
    IMG_20181109_081801.jpg
    51,3 KB · Wyświetleń: 297
reklama
Na żywo widać bardziej. Zrobiłam dwa testy i na obu podobnie. Chyba pójdę dziś na betę dla pewności. Tylko później długi weekend i nie wiem czy powtarzać ja we wtorek? Czy spokojnie poczekać jeszcze do terminu @ i wtedy. Dopiero 15 listopada miałam dostać więc tym bardziej jestem w szoku ze juz coś widać, ale wydawało mi się że miałam owulacje już 11 dc.

Misty ja na Twoim miejscu na bete poszlabym dopiero we wtorek. I powtórzyła później czy prawidlowo przyrasta.
Pojdziesz teraz na bete i pozniej bedziesz sie stresowsc przez dlugi weekend czy przyrasta. Po co Ci to? Ten stres?
Teraz i tak beta bylaby niska bo to poczatek dopiero.
No ale zrobisz jak uwazasz[emoji5]

Misty ja na Twoim miejscu na bete poszlabym dopiero we wtorek. I powtórzyła później czy prawidlowo przyrasta.
Pojdziesz teraz na bete i pozniej bedziesz sie stresowsc przez dlugi weekend czy przyrasta. Po co Ci to? Ten stres?
Teraz i tak beta bylaby niska bo to poczatek dopiero.
No ale zrobisz jak uwazasz[emoji5]
Właśnie chyba zrobię tak jak radzisz. Na spokojnie. I tak ma być co będzie. Wiem przynajmniej żeby duphastonu nie odstawiac. Muszę się tylko skontaktować z lekarka czy nie zwiększyć dawki. Mam nadzieję że będzie wszystko ok. Na razie jeszcze boję się cieszyć. Oby teraz dwie kreseczki lawinowo się posypały na forum. Życzę Wam podobnych widoków na testach albo jeszcze wyrazniejszych!

reklama
Dziewczyny, czy myślicie, że 6 dniowy odstęp miedzy [emoji173]️ a owu, może dać jednak ciąże? Ten dziwny nacisk na dole brzucha i takie jakby przelewanie się i bąbelki wewnątrz, mało przypomina mi zapalenie pęcherza. Nie chce się nakręcać, bo potem boli to rozczarowanie ale No wiadomo, że nadzieja umiera ostatnia.
Różnie piszą, że plemniki mogą przeżyć parę dni :) ale 6 dni to trochę dużo. Kiedyś czytałam, że nawet 7 dni mogą przeżyć ;)

Do góry