reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

A miałam nie robić testu do terminu @ ale coś nie podobał mi się ten nagły spadek energii. Myślałam że się przeziebilam ale gardło nie boli więc zaryzykowalam. Poza tym objawów żadnych brak a w innych nieudanych cyklach jakieś tam były i potem rozczarowanie.
Informuj nas na bierzaco,zazdrosze i gratuluje,w koncu sie ruszylo cos na forum:)

reklama
Robiłaś testy owu czy spontan?
Nie robiłam testów owu nigdy. Ani nie mierzylam temperatury. Po prostu w 11 dc poczułam taki duży ból jajnika a u mnie to rzadko spotykane bo ja to raczej z tych bezobjawowych. Możliwe że owu była właśnie wcześnie skoro test już wyszedł. W poprzedniej ciąży w 26 dc miałam dużo bladszą kreskę. Ciekawa jestem jaka beta ale chyba lepiej poczekać.

A u mnie dziś 14dc zero oznak zbliżającej się owulacji plus ostatni test owualcja blady no to już lipa ;P może w grudniu będzie normalnie :)

reklama
Już nie taki chłopak. Znajomy po 40-stce jest.. Ma tylko mame i siostre. Tą rodzinę już dużo spotkało.. Ale mam nadzieję, że jednak skończy się szczęśliwie
Boże, straszne! Mam nadzieję, że nie straci nóg! Mój kolega w zeszłym roku wpadł pod pociąg i stracił pół lewej ręki i pół nogi. Ostatnio dopiero dostał protezę nogi, ale walczy dzielnie żeby być samodzielny.

Do góry